{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Cassidy Edlehave 2003

2.688 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josie N
Kvinde | 43 år | Oprettet: 22. okt 2005


Fjordhest Cassidy Edlehave

Fødselsår:
2003
Højde:
Blev målt til 140 cm i Juli månede
Temperament
Hun er en meget livlig dame!!
Gangarter
Gode, har på føldskuet og på plagskue fået 8 i gangartre.
Stævner
Følskue, 7778-7, plagskue Tuse Creak, 8887-8 stod som nr 2, plagskue Dorthealyst, 8878-8 stod på fløjen, 2 års finale, 8787-8 gik ikke så godt da jeg havde personlige problemer.
Stamtavle
F: Admiral Halsnæs,
M: Julie Rud
MF: Trossen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Dejlig lille hoppe med STOR personlighed.
Cassi er født her hos os. Hun blev født den 24/6-03 kl 17:30 ca. Jeg kom hjem fra arbejde og der stod det mest vidunderlige hoppeføl så ude på folden.
Den lille dame har så arvet sin mors tempermang, og vil ikke altid lige som ejeren (mig) vil! Men man holder jo af dem af lige vel*smiler* hun få lov til en masse af de andre heste vi har, hun stadig babyen i flokken. Men nu skal hun snart til at være storesøster, og så med samme mor og far, så kan man jo ikke få det som man vil, men det vil jo nok finde ud af her til marts når den lille ny kommer. Vi glæder os for mor Julie blev håndprøvet her den anden dag og der er et føl. Nå men nok om mor og tilbage til teoristen*smiler*

Ja, jeg har jo lidt planer om den lille pige, hun skal tilkøres til foråret, og så kommer kåringen jo, har ikke helt besluttet mig for om hun skal ifoles til sommer eller om jeg venter et år. Og så skal hun jo også tilrides, det bliver et hårdt år for os. Men jeg håber da at få en god lille hest ud af hende*smiler*

Så har Cassi haft dyrlæge på her til morgen. Hun har haft nogle problemer med at bevæge bagbenene så skulle ha taget blodprøver for vokseværk. Dyrlægen siger at det er hendes knæskaller der sætter sig fast, og det skulle heldigvis være noget de vokser sig fra.

6/5 og 8/5-06 blev cassi bedækket med hingsten Frej Stanstorp, og hun skal scannes her onsdag den 24/5, håber det er lykkeds. Så blev cassi endelig scannet drægtig i 2. forsøg, jubii så nu venter vi føl midt i maj næste år!!
Kommentér på:
Fjordhest Cassidy Edlehave
Annonce