{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dipsy [Tidl. hest] 1998

1.987 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Dipsy

Fødselsår:
1998
Højde:
110 fin højde
Temperament
han er rigtig rolig. han er en pony der ikke vil gøre nogle fortræd. og han er rigtig børne venlig. han er aldrig sur
Gangarter
skridt: ret hurtig da han tager nogle små skridt

trav: den er rigtig god den er meget afslappet men når man sidder ned i sadlen hopper man lidt.

galop: han har en rigtig god galop man sidder bare og nyder den. men engang imellem kan han også godt være et lille lyn.
Stævner
han elsker stævner. har højst startet lc min på ham men det er også højt nok. han ved når det er stævne og så føre han sig fram inde på banen
Stamtavle
????? ved det desværre ikke
Køn
han er en rigtig rolig og sød vallak
Bemærkninger
han er en meget sød lille pony.

i 2007 startede mit maridt..
jeg skulle til stævne med ham og havde glædet mig i måneds vis.. da jeg kom op til ham i boksen kaldte jeg på ham men han kiggede ikke op. jeg tænkte at han nok bare sov så jeg gik ned til mit skab for at finde de ting jeg skulle gøre ham klar med.. da jeg kom tilbage til ham kaldte jeg på ham en gang til men han kiggede ikke op jeg blev rigtig nervøs og løb ind til ham og satte mig ned og grad jeg tænkte at han var DØD.. min veninde som red min anden pony kom ind og så jeg sad og grad hun løb ud til min mor for at fortælle hvad der var sket jeg kunne bare ikke vække ham.. jeg tænkte at den eneste løsning var at ringe til dyrlægen med det sammen men der var en ting jeg tænkte jeg vil prøve mens min mor ringede til dyrlægen jeg fandt gulerøder og hans ynglings slik og jeg tænkte hvis det ikke kan hjælpe det har så er det ude med ham.. da jeg kom ind til ham og kaldte på ham kiggede han op igen jeg løb ind til ham og krammede hampå livet løs jeg ville ikke starte stævne på ham men vil bare have ham ud af boksen for at se hvad der var sket... men han kunne ikke komme op og stå jeg kunne bare ikke få ham op da min mor og min pap farmor kom ud til mig og dipsy sagde min pap farmor at han nok var blevet forfanget jeg vidste ike hvad det var men fik af vide hvad det var.. hun sagde der gik nok en måned så var han klar igen og jeg skulle går med ham hver eneste dag i den måned jeg ville gøre alt for at få ham rask.. da der var gået en måned var han rask og vi begyndte at starte stille op på dressur og spring. men en uge efeter skete der det sammen jeg tænkte hele tiden jeg lover dig dipper at du bliver rask men det kom aldrig til at ske jeg måtte detsværre ind se at jeg ikke kunne ride med ham mere.. og for hver dag jeg red begyndte han at stajle med mig og bukke jeg blev bange for ham og ville bare væk.. og dyrlægen sagde at han var helt rask men kunne se i hans øjne at han havde mange smerter men kunne heller ikke tage mig sammen til at få ham aflivet så nu står han ved min pap fars søster og kender en der bor ved siden af hende der låner ham til små træk tur er rigtig glad for at han er på sådan et sted men vil helst ha mit lyn hjemme ved mig

**29-11-2013**
Mange har skrevet og spurgt om jeg ikke har Dipsy mere. Og nej det har jeg ikke :-) Han var på udlån og er senere blevet solgt. Dipsy har jo en skade i benet og kan kun tælle at skridte, så vi har fundet en rigtig sød lille pige som elsker ham overalt på jorden, lige som jeg gjorde og altid vil gøre :-)

Tak for alle de dejlige minder Dipsy :-) Jeg er ked at af vores eventyr stoppede, men sådan er det. Du gør en lille pige lykkelig ligeosm du gjorde mig lykkelig for 4 år siden :-) I LOVE YOU!
You will always be my Little star! I am proud of you! <3
Kommentér på:
Anden særlig race Dipsy
Annonce