{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger Aron II "BEBSEN" 2006

3.579 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ms Butterfly
Kvinde | 41 år | Oprettet: 10. maj 2008


Tyroler Haflinger Aron II "BEBSEN"

Fødselsår:
2006
Højde:
1,55cm Med vokseværk ;-)
Temperament
Meget rolig. Udviser stor tillid til mennesker. Hvis du tør, tør jeg også agtig.
Gangarter
Tre gode taktfaste gangarter, god rytme.
Over middel :-)
Stævner
OKt 2012 Nej ikke endnu, han er jo kun 4½ år og lige ryttervant. Men der kommer helt sikkert mange når vi er klar :-)

16/4-2011 Minitstævne TInglev, LD1 69,3% = 2. plads... SÅ STOLT :-)

28/8 2011 Udviet klubstævne i Tinglev, LC1 62,08%
=4plads :-)

10/12-2011 Julestævne TRK, LC1 60,0 %
14/4-2012 - Mini Stævne TRK - LB1B 63,57%

7/9-2012 E-stævne i Ottersbøl, LC2a til 54%

27/4 2013, D-stævne i Padborg, LC2a til 61,31%
Stamtavle
Ja allen lang, her er noget af den ;

Mor: L17898/T Lavanda-Lena
Mormor: E16648/T Lena
Morfar: 1514 Nabucco

Far: Liz.249/t Avalon
Farfar: Liz. 101/T Amadeus
Formor: 14817/T Lonella

SE EVT BILLEDER AF FORFÆDRE I MIT PHOTO ALBUM.
Køn
Den smukkeste Vallak
Bemærkninger
JEG VIL BESTRÆBE MIG PÅ KUN AT HAVE DE BEDSTE BILLEDER AF ARON PÅ HANS PROFIL. RESTEN KAN I SE I MINE ALBUMS :-)

Aron er en stor baby. Han gør alt hvad han kan for at tilfredsstille dig også hvis det betyder at han skal stå på hovedet :-)

Aron er lige blevet tilredet. Han er redet i skridt, trav og galop ca 10 gange på bane. Det vil sige han er ryttervant og styrbar i alle tre gangarter.

Jeg skal så arbejde videre med Aron herfra. Jeg glæder mig til at se hans udvikling. Jeg vil starte med at bruge noget tid på at vende ham til hallen og longere og skridt lidt. Og først til november når han er fortrolig med sine nye omgivelser vil jeg begynde den egentlig ridning.

Det hele startede, da Arons tidligere ejer skrev til mig, at han havde min drømmehest stående. Det var der jo så mange der havde skrevet, men Aron lyd rar, så jeg lod mig overtaler til et besøg.

Mit første besøg hos Aron var fredag d. 10 Sept 2010. Aron havde her kun haft rytter på 2-3 gange, men det betød ikke noget. Vi sadle op på ride banen (uden at være bundet), så longerede ejeren ham lidt i alle tre ganarter, hvor efter jeg kravlede op (fra en stol) og skridtede et par rundter. Aron var noget af det sødeste men egentlig tilredet kunne man ikke kalde det. Vi aftale derfor, at når de kom hjem fra Østrig skulle de få en berider til at træne ham, og så ville jeg kommer igen.

Andet besøg blev så onsdag d. 6. Okt 2010. Nu havde beriderne redet ham en 4-5 gange og Aron var klar til at komme videre. Denne gang to vi ham med om i stalden og sadlede op. Derefter red Sabrina (berideren) ham lidt i skridt, trav og galop. Derefter kravlede jeg endnu engang op (fra stolen) og skridtede og travede lidt på ham. Aron var utrolig sød, og jeg lovede at vende tilbage hurtigst muligt.

Lørdag d. 9 OKt 2010 valgte jeg at give et bud på Aron, han er jo stadig ung og har meget at lærer. Men heldet var med mig og ejeren modtog mit bud og leverede Aron søndag d. 10. okt 2010.

Sådan gik det til, at jeg nu igen er den lykkelige ejer af en vidunderlig haflinger :-)

Det bliver bare så godt at komme igang igen, og jeg kunne ikke tænke mig bedre hest at dele min passion med :-)

Se evt mine film af de 2 gange jeg har besøgt Aron, inden jeg købte ham :-)

11/10 - Idag havde jeg Aron med i hallen, bare i grime og træktov. Det var lidt farligt, men ikke noget med at hoppe rundt og stikke af. Aron kiggede bare lidt på tingene med løftet hoved med ørerne fremaf. Tror han synes det var lidt spændende. Bagefter stod vi på stald gangen og blev striglet og nusset... SÅÅ hyggeligt :-)

25/10-2010 Så blev handels undersøgelsen lavet. Det gik ikk helt som forventet, når man nu tror man har en sund og rask hest. Aron fik konstateret en slags eksem i ørerneAquerelle Plaques, men det skulle ikke betyde noget for ham. Derefter blev han bedøvet og fik fjernet 2 mælketænder + 1 ulve tand. Vi fandt i samme ombæring en hudlomme efter en anden ulvetand som ikke kan behandles, og så fik vi lige raspet tænder. Stakkels Aron, men nu er det overstået og så håber vi bare at forsikringen vil godkende ham :-(

uge 44, Så er Aron godkendt af forsikringen, uden anmærkninger :-)

9/11-2010, Torben red Aron idag, Aron var så sød at Torben bestemt ikke mente jeg behøvede mere hjælp til ham. Så nu starter jeg med ham selv, og så håber jeg snart vi er klar til undervisning.

6/12-2010, træning i nov gik godt, jeg fik redet Aron ca 5-10 gange og han er så dygtig. Så idag fik vi vores første ridetime :-) Super dejligt at være igang igen.

13/12-2010 Idag havde vi vores 2. undervisnings time. Aron er ved at finde ud af hvad det hele handler om og prøver helt sikkert mine grænser lidt af, så nu skal der arbejdes :-)

Maj 2011, Det går bare så godt, Lille Peanut (Aron) har grundridningen på plads, Schenkelvigning, versader, overgange... Det eneste der mangler er højre galop, det driller altså en del... :-(

Sommeren 2012: Så er der ved at være styr på de fleste øvelse, men Aron er blevet unghest og BRØL stærk, så man skal sættes sig lidt igennem når man forlanger noget. Specielt er vi begyndt at arbejde meget intensivt med at få aktiveret bagparten, så vi kan få vidst hans god gang og takt :-)
Kommentér på:
Tyroler Haflinger Aron II "BEBSEN"
Annonce