{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dronning Lara R.I.P. [Himmelhest] 2004

5.220 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pernille J
Kvinde | 42 år | Oprettet: 1. sep 2010


Anden særlig race Dronning Lara R.I.P.

Fødselsår:
2004
Højde:
162,5
Temperament
Roligt men meget opmærksom
Gangarter
over middel, og godt potentiale
Stævner
ingen endnu
Stamtavle
Ingen

Hun er blandning af Trakehner, Oldenborg og DV
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Smuk og dejlig tøs som jeg glæder mig meget til at arbejde med

Hun er endnu ikke tilredet eller fået træning i noget, hverken bid, sadel eller alm. behandling, hun har blot været en hygge selvskabshest, hvor hun kommer fra.

Men træningen er begyndt, og hun bliver fantastisk når vi er færdige.

- Hun kan nu stå helt stille, selv om at jeg hoppe og danser på alle sider af hende, hun tager slet ikke notits af mig (hun tror bare at jeg er tosset)
- Hun har nu fået indlært de mest basale groundwork teknikker, stå, bak, frem, til siden, dreje osv. Jeg er stolt at hende
- Hun kan nu longeres, også kun med 1 line, men hun har stadig ikke alle signalerne på plads, hun vil meget gerne frem og op i tembo, det er lidt sværere når vi skal ned i tempo igen :-)
- Hun har haft trense og bid på 2 gange nu, men vi leder stadig efter den perfekte trense til hende,
- Jeg kan hoppe op af siden på hende og ligge mig hen over hende, uden hun tager sig af det
- Jeg har været på ryggen af hende en del gange nu, op og ned, og hun står stille og roligt, og acceptere fuldt ud af jeg er på ryggen af hende uden sadel
- Hendes sadel er kommet, så nu skal vi se hvad hun siger til at få den på, longegjord og ridegjord får hun på uden problemer
- Selve tilridningen m. rytter har jeg sat lidt i bero, da jeg desværre ikke har et ridehus jeg kan benytte, så er begyndt at træne en del mere groundwork med hende, og det går fremad.

Flere billeder kommer, jeg vil forsøge at opdate hendes profil jo længere vi kommer med træningen, og ligge billeder ind samtidig.

25. juni 2011
Så har vi for første gang trænet på stor volte uden longe i skridt og trav. :o) hun er så dygtig. hun begynder så småt at forstå de basale signaler. :o)

13. juli 2011
Lara rykker voldsomt nu. Hun er styrbar i skridt, trav og gallop på stor volte, og hun begynder at have styr på de små signaler og ligger sig til bidet, det er en helt fantastisk følelse.

20. august 2011
Øv øv.. Lara har nu været halt i snart 14 dage. tror ikke hun ser det som et problem, hun nyder bare friheden og det at kunne slappe af.. Men håber inderligt at det snart er ovre.

1. september. 2011
Lara er ved at være over at være halt, men ak. hun har nu fået slem muk, og skal have boksro pga. at dyrlægen er nervøs for at hun skal blive halt igen pga. det. :o(

20. september 2011
Lara er klar igen, men puha, hun har glemt næsten alt.. Hun har stadig ingen problemer med at jeg kommer op, og hun er som altid fuldstændig rolig og afslappet, men vi skal starte fra bunden igen, for hun lyder ikke mine signaler og ligger sig ikke til. Så med afslutningen af min uddannelse, og alt andet, så overvejer jeg at sætte hende i ridning da jeg ikke har tiden til at starte forfra, og har ikke muligheden for at komme i hal med hende. :o(

1. oktober 2011.
Lara har fået børnehoste, og lige som hun skulle flyttes, tror at hun har gjort det med vilje. :o) He he.. nej, 1 uge, og så er hun frisk og klar til at komme igang siger dyrlægen.

15. oktober 2011
Lara er kommet til FMR, glæder mig som et lille barn til at hun muskel trimmet, vommen kommer væk, og hun bliver styrbar igen og klar til at kunne alt. :o)

14. november 2011
Lara er blevet så fin, hendes krop er blevet strammet op og hun er ikke længere bange for vand. det er helt fantastisk. :o)

30 december 2011
Så er Lara flyttet igen, kommet til Broholm. :o) tror at hun vil falde godt til der, der er nogen fantastiske omgivelser, og det er en skøn stald.
Håber at hun kommer til at flytte sig mere nu hvor hun er kommet til det nye sted. :o)

27 feb. 2012
Puha... Lara har været i tilridning i snart 5 mdr. hun har lært at acceptere vand, og hun har tabt en del kilo. Men hun har ridemæssigt ikke rykket sig, og hun bygger ikke så meget muskler op... Ridemæssigt er hun nok mere gået tilbage. Inden hun blev halt sidste sommer, der kunne jeg ride hende på volter, hun var styrbar i skridt,trav og gallop, og hun var begyndt at ligge sig til bidet. Men så blev hun halt og stod stille, og så var hun tilbage til begyndelsen, og kun ryttervant og styrbar i skridt. Men nu vil hun intet, hun slår med hovedet, ligger sig ikke til og stritter imod, og hun er begyndt at bukke med rytter, hvilket hun aldrig har gjort før, end ikke da jeg gjorde hende ryttervant, så er meget nervøs for hende...
Men idag kommer der dyrlæge, og håber inderligt at han kan fortælle, hvad der er galt med hende, og hvad der kan gøres ved hende. For noget er der galt med hende, hendes personlighed har også ændret sig på det sidste, før kunne hun gå med alle, og hun vendte ikke øre eller viste tænder af andre heste, men det er hun også begyndt på i boksen, så forstår det inderligt ikke. Har fået at vide at det kan have noget at gøre med hendes hormoner, og at hun suger luft ind pga. det, hvilket er let at behandle, så jeg håber inderligt at det er det som at der skal til med hende, så hun kan komme videre.
Kan dyrlægen ikke finde nogle problemstillinger med hende, så har jeg bestemt mig for at hun kommer hjem igen, så tager jeg hende selv fra bunden igen og håber at det kan hjælpe, ellers må jeg overveje, hvad der så skal ske med hende. Håber bare inderligt ikke at det er noget slemt som der er galt med hende, men samtidig håber jeg at de finder ud af hvad det er- Krydser fingre.

18. april 2012...... :o(
Har med sort sorg i hjertet efter samtale med Brian Mossin idag, taget beslutningen, Lara skal et bedre sted hen, hvor der ikke er nogen smerter.... :o(

ELSKER DIG LARA.... Det gør så usigeligt ondt, men jeg er ikke længere i tvivl om at det er det bedste for dig...

24. April.
Farvel elskede Lara.... Du vil altid være min Dronning... Sov sødt....Jeg elsker dig for evigt.
Kommentér på:
Anden særlig race Dronning Lara R.I.P.
Annonce