{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Tannes Bailey II blue..SOLGT [Tidl. hest] 2008

3.801 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michaela
Kvinde | 47 år | Oprettet: 9. jul 2009


Welsh Partbred (Sec F) Tannes Bailey II blue..SOLGT

Fødselsår:
2008
Højde:
pt ca 134 -135 i stg
Temperament
Dejlig vågen og opmærksom på den gode måde. Meget mild og snakkesagelig og elsker at nusse og hygge med en. Meget nysgerrig og vil gerne undersøge alt og har det vældigt sjovt med at vælte striglekassen, tænk hvis der nu var noget lækkert i ;-). Har det bedste temperment jeg kunne ønske. Mild og utrolig venlig og har en stærk psyke.
Gangarter
Gode og elastiske.
har en dejlig trav og behersker den pænt langsomt.
God galop som er nem at sidde i.
Stævner
ingen
Stamtavle
Bailey II Blue har en stamtavle som er mega mega lang, den kan dateres tilbage til 1508 og lænegere endu og han har rigtig godt præsentationsblod i sig på begges sider og hele vejen ud er det meste top ponyer såvel dressur som spring, show osv, så vi er lidt kede af at han er vallak.

Hans farsfamilie nedstammer fra en af verdens bedste araberstammer Godolphin arabian og på moderens side er det welch som premieshowheste i topklasse.

Far: westminister bailey
farfar: aester el nino
Fff: Bjirmens Wytse
Ffm: Kleefs Sylvia
Ffff: Vita Novas Hanassie
Fffm: Kooihuster Wietske
Ffmf: Naivnyi
Ffmm:Blericks Daisy

Farmor: Lady Sunday
Fmf: Downland Folklore
Fmm: Vita Novas Chantal
Fmff: Downland Mohawk
Fnfm: Downland Starletta
Fmmf: Conquistador
Fmmm: Vita Novas Holiday

Mor: Meadows Betty Blue
Mf: Randan Walter
Mff: Gredinton Andreas
Mfff: Coed Coch Planed
Mffm: Polaris Betula
Mfm: Bengad Wintersweet
Mfmf: Treharne Simon
Mfmm: Bengad welsh poppy

Mormor: Meadows Joy
Mmf: Cwrtygaer Lossin
Mmff: Revel Centre
Mmfm: Parcllan Ladybird
Mmm: Balka Rosette
Mmmf: Criban Brenin
Mmmm: Balka (N) Madonna


Osv osv, den er så lang så det ikke kan skrives ind her, men spændene er det helt sikkert og jeg kigger stadig længere og længere ned i hans stambog, er pt kommet til 1508, men den går længere end det.
Køn
Han er vallak og klart den smukkeste af alle, i mine øjne :-) Min kælegris uden lige. Mors gulddreng og super inteligent :-)
Bemærkninger
Familiens super skønne gulddreng og ved han :-). Har den dejligste personlighed og har haft den bedste opvækst en hest kan ønske sig. Kender hans mor og bedre pony findes bare ikke og han ligner meget hende af sind syntes jeg. Mild og utrolig rar og inteligent :-). Bailey har jeg købt ved Birgitte som er en rigtig sød pige jeg har undervist i ridning for år tilbage. Men er rart at vide med sikkerhed hvordan min pony har haft det i hans opvækst og det kan jeg kun give ++++++ til Birgitte, for skøn er drengen :-)

Bailey bor det dejligste sted hvor hestene er i højsædet. Han hygger sig 14 timer dagligt på fold hver dag med sine frieservenner.

Af foder får Bailey:
ca 10 kilo hø.
st. hippolyt hestemix
urther
lucerne
udblødte roepiller
olie

Og så halm og frøgræs til ekstra tygge hvis lysten melder sig.
Jeg fodrer på denne måde da jeg går ind for basic fodring og at hesten lever og fodres så naturligt som muligt. :-)

Bailey har prøvet mange ting i sit liv. Kørt selv i trailer flere gange og klarer han til Ug. Været til show. Blevet badet osv. Er super til at gå ture alene og trafik er han temmelig kold overfor. Han har haft sadel og trense på og vi træner groundwork på banen. Han er gennerelt meget nem og elsker at bestille noget. Han er typen som ikke skal stå for længe uden at motiveres da han så keder sig.

Bailey er vores westernpony og vi arbejder på at lærer ham alle grundteknikker. han bruges af såvel begge mine børn, som af mig selv. Planen er han skal showes og startes senere hen. Men uanset hvad der end sker, så er han vores absolutte familiedyr og det vil aldrig ændres :-). hos os foregår tingene altid med et smil på læben og hvad vi ikke når idag, det når vi en anden dag.

Min plan er at jeg senere finder en seriøs part som jeg selv kan undervise på ham og som kan få lov at starte nogle stævner på ham hvis det lyster. Hans gener er jo i orden må vi sige, så er spændt på at se hvordan han udvikler sig den bette :-)

Kommentér på:
Welsh Partbred (Sec F) Tannes Bailey II blue..SOLGT
Annonce