{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Starlight. PIN 754. [Tidl. hest] 2004

6.033 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne mette A
Kvinde | 49 år | Oprettet: 3. jun 2007


Pinto Starlight. PIN 754.

Fødselsår:
2004
Højde:
154 cm målt til kåring d 4 sep 2011.
Temperament
Opmærksom.
Gangarter
Skridt:Middel.
Trav:Middel.
Galop:Middel.
Stævner
Kåret i pintoforeningen d 4 sep 2011.
Endte med 7 i helhed :)

Beskrivelse fra dommerne.

Lidt overbygget hoppe af ret god type.passende dybde og bredde,kønt hoved,kort nakke.velansat middellang hals.kort lidt stejl skulder,kort manke.vigende overlinie.lidt stram lænd.velformet muskuløst kryds.
Lemmerne jævn føre,lidt flade hove,lidt indkneben haser.
Bevægelsen er middel.vrider bag i skridt.Ret god trav lidt på forparten.Galop middel og lidt på forparten.

Krop: 7767.
Lemmer: 66.
Bevægelse: 676.
Helhed: 7.
Stamtavle
Far: Mr. Playboy.


Mor:kenzo. ( Fuldblod.)

Starlight har blåt pas og hun er kåret i pintoforeningen :)
Køn
En smuk hoppe :)
Bemærkninger
D 14/10 -2010.

Fik star hjem idag fra sjælland af. Kender hende ikke så godt endnu jo. Men det ser allerede meget lovende ud. Hun ser ud til at hun falder til hurtig hos mig så det er bare så godt. Jeg glæder mig til at komme igang med at arbejde med hende. Hun skal primært bruges til hyggehest.

D 16/10 - 2010.

Idag havde jeg star inde på staldgangen for lige at ordne hende strigle og rense hove og nusse lidt om hende. Det gik fint hun er god til at stå bundet. Så det er dejligt. Hun kommer også hen til hegnet nu man kalder på hende. Så positiv må jeg sige :)

D 18/10 - 2010.

Så har lonnie været oppe på star og skridte lidt rundt :) Det gik helt fint. Glæder mig til at jeg skal ride hende.Hun er en rigtig dejlig hest :)

D 26/10 - 2010.
Så har jeg redet på star i både skridt og trav :) Hun er super sød at ride og er lidt frisk hvilket passer mig fin :) Jeg er blevet meget glad for hende :)

D 30/10 - 2010.

Idag har jeg redet på star. Det gik super. Skulle lige prøve at ride i galop ja det er vist noget vi begge skal træne med :) Hun er god at ride på så det er bare så dejligt :) Mine piger red også på deres ponyer idag sammen med star og jeg. Det var rigtig hyggeligt :)

D 31/10 - 2010.

Idag var jeg i skoven på star for første gang :) Det gik bare så super hun er nem at styre. Fik lidt traveture. Red ved vejen hjem fra skoven og trafiksikker er hun også selv når der kommer store lastbiler. Åh jeg er så glad for star. Elsker dig starlight :)

4/11 - 2010.

Har idag løsspunget star og hun springer fint :) Hun har en super gang. Elsker dig star :)

D 22/4.

Var ude at ride på starlight idag det gik bare super. Hun skal nok blive god med tiden.

D 8 maj.

Har været i skoven for anden gang idag og det går super. Dog har hun meget energi og hun vil gerne fremad :) Men hun er nem nok at holde tilbage. Det bliver bedre med tiden når hun blir redet lidt mere reglmæssig. Næste skridt er at træne galop på hende:)

Min plan er at hun skal kåres i 2011 i pintoforeningen.

Starlight skal bedækkes ved samondo i 2011:)

D 5 juli 2011.

Star er scannet ifol ved samondo :) :) Er så glad så glad :) :)

D14 juli 2011.

Starlight er idag meldt til kåring i randers d 4 sep 2011. Jeg glæder mig så meget til at få hende til kåring :) Spændende blir det ihvertfald:)

D 26 juli 2011.

Starlight er halt igen :( Så melder nok fra til kåring da jeg ikke kan nå at få trænet med hende. Men det vigtigste er også at hun blir helt rask igen. Så kan hendes kommende føl komme med til næste år i 2012.

D 1/8 - 2011.

Der har været smed og dyrlæge til star idag. Rigtige gode nyheder jeg fik. Dyrlægen siger god for at star må rides og blir klar til kåring d 4 sep :) Hun fik sko på alle 4 ben så nu kan hun bruges igen :) Og smertestillende undgik vi helt så det er bare så godt :)

D 4 aug 2011.

Starlight er bare blevet så sød til at stå i stalden og blive ordnet igen. Hun har været meget nervøs da alle de ting skete omkring hende da hun skulle have ordnet skaden i hoven. Men nu da hun har fået sko på alle 4 ben er der bare ingenting. Lagde sadel på hende idag men må vist have købt en længre gjord da hun har taget på :) Hvilket bestemt ikke gør noget så det jo bare godt. Elsker bare den hest så meget :)

18/8-2011.

Det går godt med at træne starlight.Havde hende med i skoven idag for lige at vænne hende til trafik og larm men hun er kold overfor det:) Nu er der jo ikke så længe til at hun skal til kåring det blir en spændende dag:)

D 4 sep 2011.

Vellykket kåring af starlight. Hun gik super godt:) Det var en rigtig dejlig dag og en træt hest man fik hjem :)

D 2/1-2012.

Så er der næsten kun 4 mdr tilbage til starlight skal fole :) Det blir så spændende med et lille føl igen :) Glæder mig til den skal med til følbedømmelse i pinto i 2012.

D 12/2 -2012.

Idag lige præcis 3 mdr til starlight skal fole :) Glæder mig meget til at få det føl :)

1/3 - 2012.

Øv siger jeg bare. Havde dyrlæge idag da jeg ikke syntes at starlight var ret stor taget i betragtning at hun skulle fole d 12 maj. Og desværre kunne dyrlægen intet føl mærke i hende?? Hun må have mistet det på et tidspunkt for hun blev scannet drægtig sidste år aug. Øv havde glædt mig meget til at få et lille føl igen. Så må se om hun skal til hingst i år igen så må vi prøve lykken igen. Så intet samondo føl i hende :( :(

D 13/3-2012.

svar på svaberprøven af starlight og den er som den skal være 100 % iorden :) Så nu det afsted til hingst.Mit valg er pintohingsten jonker :)

D 23/3 -2012.

Så blev star hentet og kørt op til pinto hingsten jonker :) Det blir spændende hvordan det kommer til at gå med den bedækning. Håber på et pletføl til næste år :)

D 27/3-2012.

Jubii så er star blevet bedækket første gang af jonker :) Håber hun blir drægtig og hun så kan holde på føllet hele vejen igennem. Krydser fingre :) :) Har valgt hun skal scannes deroppe når den tid er :) Spændende er det godt nok :)

D 9/4 -12.

Så slog star fra hingst :) Slog fra d 8 april. Hun blev bedækket sidste gang d 6 april :) Håber meget på at der et lillle jonker føl i hende :)

D 16/4-2012.

Star skal scannes på tirsdag d 24 april :) Håber så meget at der er et lille føl i hende :) Glæder mig til hun kommer hjem igen:) Krydser så meget fingre :) :)

D 24/4 -12.

Jubii starlight er idag scannet drægtig ved pintohingsten jonker :) Er så glad :) Så glæder mig meget til at få et fint jonkerføl til næste år :)

D 23/8 - 12.

Starlight er stadig drægtig :) Hun har slet ikke vist brunst siden hun blev scannet drægtig d 24/4 - 12. Så er meget meget glad. Starlight er blevet mere rolig vil gerne nusses og kæles for :)

Så det da hvis tid til opdatering :)

D 30/1 -13.

Nu er starlight næsten 10 mdr henne og hun blir tykkere og tykkere :) Kan bare snart ikke vente mere på at det længe ventende føl kommer :) Men nu der ikke så længe til mere :)

D 7/3 -13.

Så er starlight nået sin termin :) uhh hvor spændende.Håber ikke hun går meget over termin.

D 25/3 - 13.

Så folede starlight et fint stort hingsteføl 18 dage over tiden :) Føllet er efter Jonker PIH 24.

D 17/9 -14.

Så har jeg været ude at ride en tur på starlight efter en lang pause. Skønt at ride igen og star var så sød :)


Begrund venligst hvorfor du giver Lav eller Middel.
Kommentér på:
Pinto Starlight. PIN 754.
Annonce