{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto Uhrbandsmindes Nala [Tidl. part] 2009

2.746 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Louise Simonsen *
Kvinde | 27 år | Oprettet: 14. aug 2009


Barockpinto Uhrbandsmindes Nala

Fødselsår:
2009
Højde:
Ca 160 en stor dejlig pige!<3
Temperament
Nala har et kærligt og roligt temperament, hun siger ikke nej til nye udfordringer :-)
Gangarter
Hendes trav er super fin, når hun lige skal vise sig lidt! ;-)
Stævner
Ingen :D
Stamtavle
M: Ansje [Frieser]
Køn
Ja hun er køn ;-)
-En meget køn hoppe :D
Bemærkninger
Nala har fødselsdag d. 19 juni i 2011 der bliver hun 2 :D

Jeg har passet Nala i snart 5 måneder, og man kan nemt se fremskidt, folk siger hun er blevet sødere og gå med ud når hun skal lukkes ud eller ind i forhold til hvad hun var der jeg ikke passede hende, hun er også super sød på staldgangen bevæger sig sjældent stille og rolig.
I ridehallen er hun blevet TOTAL afslappet så det siger hun slet ikke noget til mere, det er super skønt! Idag d. 20/11-10 tog jeg en bom og en presenning der ind hun skulle lige de første fem gange snuse til bommen inden hun gik over den, men det var også det eneste.
Presenningen var hun helt vild med, kunne knap nok holde hende fra ikke at gå derover, hun kiggede lidt da hun så den først men det er jo klart!

Jeg er nu begyndt at longere Nala i skridt det prøvede jeg første gang i dag d. 28 November 2010 ;-)
Det gjorde hun super hun gik sådan set bare rundt og rundt men gik lidt for tæt på mig, så vi skal arbejde på at hun skal lidt længere væk, men stadig væk gå :-)

Jeg er nu også begyndt af longere Nala i trav, og det går super godt, der kommer nogen flip engang imellem, men det er det.

N
Na
Nal
Nala = Jeg elsker dig VIRKELIG du er verdens guldklump!<3
Nal
Na
N

På de 5 månede vi har haft sammen , har vi virkelig knyttet bånd, kan mærke når vi er sammen at vi stoler på hinanden og der er intet der kan splitte os ad jeg vil altid være der for dig du er min lille prinsse!
Elsker dig virkelig den dejlige tøs!<33

I can not understand how you can get to and mean so much to me in such a short time babe I love you and will always do it.
People say "it's just an animal" but to me you are more than an animal you are a HUGE part of my life when I go out on the farm, I think "I really choose to, and take great out there who are so very cold "But I do it and when I come I see you my princess standing right there on the paddock <3

Du er virkelig verdens største nussehovede! :-*

I dag d. 9 Januar 2011 havde jeg for første gang nala i vand, vandet gik ca op til hende pibe nogen steder og hun sagde ikke noget til det så det er jeg super stolt af :-)
Så når hun bliver trafiksikker skal vi da helt klart ud og bade! ;-)

I dag mandag den 28 marts er Nala flyttet fra stalden og der går ca et halvt år før hun kommer til Aalborg igen, kommer sådan til at savne hende. Det er dejligt ejern (Jannie) er så sød at lade mig komme på besøg! :-D
Kommentér på:
Barockpinto Uhrbandsmindes Nala
Annonce