{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Camkar's Pixie [Tidl. hest] 2000

2.461 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karen S
Kvinde | 32 år | Oprettet: 9. jun 2010


Shetlænder Camkar's Pixie

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca 95
Temperament
For det meste stille og roligt, men hun kan komme med sjove energibundter engang imellem. Heldigvis er hun ret styrbar (både for vogn, på bane osv)
Gangarter
3 stk, plus de underlige. Meget shetlænderagtige - små og hurtige ;)
Hun har en pæn trav, med høje benløft - specielt hvis hun får lov at springe.
Stævner
Det er nok lige at skrue bissen på... Vi håber på at kunne præsentere hende i en LD dressur og en mini-spring i løbet af vinteren, når hende og Julie lige lærer hinanden og kende :)
Stamtavle
Næh, ikke hvad vi ved af. Har en ide om at hun primært er shetlænder, med en lille smule miniature, da hun har et meget fint hoved
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Pixie er en pony som jeg deler med en veninde. Vi købte hende september 2010, med kørsel for øje.
Dette har vi trænet op, og det går rigtig godt. Vi kører ofte, og hun er 1000% trafik- børne- og hundesikker. Vi træner også tricks, som at gå op på en skammel, ryste på hovedet, spille bold osv :)

oktober 2010: Pixie bliver nu trænet så meget som muligt, så hun er i form til folingen. Hun elsker at komme ud på banen og så lov til at øve tricks, springe og løbe rundt og blære sig. Hun er skør. Vi kæmper lidt med at få hende til at spise sit kraftfoder, og det kræver tålmodighed. Appetitten fejler dog ikke noget når det kommer til græs, hø, gulerødder og godbidder. Underlige pony !

November 2010:
Hun er næsten en bolle på ben - og det ser endnu vildere ud med al den pels hun har anskaffet sig ;) Hun har ikke været så vild med at blive rørt på bagparten eller under den bagerste del af maven, men nu hvor hun er ved at være et stykke henne synes hun nu at det er meget rart, at blive kløet under maven. Vi stopper med at løsspringe hende nu selvom at hun er vild med det - det er simpelthen for voldsomt med maven.

Marts 2011:
Hun er nu flyttet ud på Nørholm, hvor hun har fået sig nogle nye venner og en lille passer, som hedder Lærke. Hun får lov til at lege i ridehallen, og hun er fuld af spilopper og energi. Følle ligger stadig inde i maven, og det er egentlig rart, da vi frygtede en masse komplikationer ved en vinterføl.

SNYDT! Pixie har tabt føllet, og er nu kommet i brunst. Det er vi alle rigtig trætte af, da vi havde håbet på en lille skøn mini-pixie. Derfor er hun nu sendt op til Ans til shetlænderhingsten ZigZag i håb om et broget føl, Juli næste år.

Julie skal til at ride Pixie. Julie er 8 år og har tidligere gået til ridning, men faldte af og mistede interessen. Nu har hun fået interessen tilbage, og der er ingen tvivl om at pixie, er den rigtige pony at starte op på igen. Vi håber at der kommer flere billeder ud af Julie og Pixie efter weekenden.

Der kommer selvfølgelig mere senere.
Kommentér på:
Shetlænder Camkar's Pixie
Annonce