{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Rævehøjs julius (julle) [Himmelhest] 2005

1.994 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Rævehøjs julius (julle)

Fødselsår:
2005
Højde:
1.48,5 med sko på.
Temperament
han er meget sød når han vil det. man skal lære ham at kende inden man kan gøre noget med ham. han er også lidt meget madglad men det er alle fjordheste jo.
Gangarter
skridt: han går godt frmad når han vil

trav: han har en god trav men når man ser ham forfra så fransker han

galop: hans galop er meget stor og rumlig men med lidt meget fart på stadig da jeg næsten lige er begyndt at galopere meget på ham
Stævner
Vestervang;
LD1 til 63.3 % Som første stævne. Jeg er selv meget stolt af ham da jeg ikke havde regnet med at få så meget.
Stamtavle
m: rævehøjs erantis
mm: brødsgaards duchess
mf: citrus klattrup

f: kastangelystens karant
fm: reia
ff: kvik halsnæs
Køn
vallak
Bemærkninger
Jeg fik Julius d. 20/12 2008. Han var kun 3 år men havde allerede prøvet en masse.
Det blev set lidt med kritik at jeg havde en fjordhest der ude hvor jeg står, for der var kun sports heste på det tidspunkt.
Jeg selv var meget glad for ham. Han var det største nussehoved jeg nogensinde har set og det elsker jeg ham stadig for. <3
Jeg begyndte at få undervisning en gang om ugen af min underviser Sandy Rasmussen. Jeg havde valgt hende fordi hun selv havde fjordheste også havde hun undervist mig på min rideskole gennem flere år.
Jeg begyndte at få det godt med at ride på ham.
Så kom vinteren og julius lagde ikke nogen pels som han plejer at gøre. Så fik han dækken på. Så Gik vores ridning i dvale. Der ude hvor jeg har hest er det et lille ridehus der skal rumme omkring de 50 heste der skal ride der i.
Da det blev sommer igen begyndte jeg at ride på ham igen. Der blev afholdt ridelejre der ude og jeg tog med. Det gik super godt. I efteråret kom der et stævne hvor en masse af mine veninder skulle deltage. Jeg tog med og fik et resultat på 63.3 % i det første stævne både jeg havde været med til men også som Julius havde været med til imens han havde været min.
Vinteren gik ligsom den sidste og det gjorde sommeren også.
Det blev efterår igen og jeg var begyndt at ride en del uden sadel på ham da jeg bedre kan mærke når han begynder at syntes at noget er farligt. Jeg red rundt på ude banen mens der var en der var ved at rette vej ud. ligepludselig blev julius bange og jeg røg af og slog ryggen. Jeg kom på sygehuset men heldigvis var der ikke sket det helt store.
Jeg er stadig ikke begyndt at ride ham ordenligt endnu men det skal nok komme.
Han kommer på en masse ture med en der kaldes Cille da hendes hest skal stå stille.
Nu hvor cille har flyttet sin hest har jeg fået en af min mors kollegaer til at ride på ham. Hun har selv haft fjordheste hele sit liv og hun er (ligsom en hel del andre) helt skut i ham :D

Jeg fik så en dejlig pige til at ride på ham da kollegaen skulle til at studere men mig og min mor blev enige om at sætte ham til salg og nu er han så endelig solgt og vil blive hentet fredag d 11/4-2014 :( Det bliver hårdt uden min basse i stalden men tanken om at han lever et godt liv ovre i Sverige gør det nemmere.

JEG ELSKER DIG JULIUS OG VIL ALTID GØRE DET <3 <3 <3 <3
Kommentér på:
Fjordhest Rævehøjs julius (julle)
Annonce