{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Miss Molly [Himmelhest] 1992

3.272 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

S.boes
Kvinde | 30 år | Oprettet: 29. maj 2007


Anden særlig race Miss Molly

Fødselsår:
1992
Højde:
Ca.1,35
Temperament
Roligt, men fremadgående :)
Gangarter
Alle omrking middel.
Stævner
Ja et enkelt på min gamle rideskole som gik meget godt :)
Stamtavle
Nej desværre.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Miss Molly er en skøn og speciel pony. Jeg er ikke helt sikker på racen, for dem vi købte hende af påstod at hun var en connemara ligesom Nitouche og Daisy, men der var ikke stamtavle på Molly, og man kan os tydeligt se at hun i hvert fald ikke er ren connemara, men bevares, det kan da godt være der er en smule, for hun er en god springer.

Men ellers ved jeg ikke rigtigt hvilken race der kunne være i hende. Men da jeg købte Molly sammen med de 2 andre, var jeg lidt utryg ved hende, for jeg var ikke en særlig erfaren rytter på det tidspunkt, og hun virkelig meget sur. Så der gik nogle måneder før jeg begyndte at ride hende, og det var først efter at jeg havde fået en erfaren rytter på hende for hun var meget streng og bukkkede så snart man brugte schenklerne bare en lille smule. Og jeg tror at det er det var det eneste problem med hende, så jeg tror helt sikkert at hun har haft en dårlig oplevelse med en som har brugt sporer voldssomt på hende engang eller lignende, for hun er bestemt ikke tryg ved det. Jeg kendte jo heller ikke hendes fortid, så det var jo svært at vide.

Men jeg kom da til at ride mere og mere på hende og fandt ud af at hun var meget dygtig til dressur, for hun gik super fint med hovedet og havde nogle fantastiske bevægelser, og kunne en masse flotte øvelser, bare ved at prøve dem af på hende. Så det endte med at vi startede stævne på petersminde rideklub i 2008, hvor vi red pmr speciel og lc1, og det gik fantastisk når man tænker på at det var første gang at jeg havde hende med til stævne. Men hun en rigtig lille ballademager på folden, hun var rigtig smart, og man kunne ikke narre hende så ledt. Ellers er hun rigtig glad for mad, og hun elsker og blive nusset og kløet osv. Dog er hun ikke den der bestemte i flokken, men hun kunne alligevel godt snige sig ind på noget hø på folden og nuppe det fra daisy hurtigt. Det har jeg set mange gange, det er simpelthen så sødt. Men hun er en allertiders pony.
Kommentér på:
Anden særlig race Miss Molly
Annonce