{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Malik El Talaeyh <3 Himmelhest 2007

4.567 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Palomino Malik El Talaeyh <3 Himmelhest

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca. 155.
Temperament
Godt temperament. Han er energisk, men til at kontrollere. Selvom han har sine ture, er han for det meste nede på jorden og klar til at samarbejde. Han er meget nysgerrig, hvilket er enormt godt til træningen.
Gangarter
Han har nogle så dejlige gangarter.

Skridt: God fremadgående (lidt doven nogen gange, men det skal der jo være plads til)

Trav: God rytme og takfast.

Galop: God rytme og rummelig.
Stævner
Stamtavle
Ja Malik har Stamtavle :)

M: Klepholms Serena
MF: Kingsettle Solidus
MM: Bordesley Golden Heights
OF (MF, M): Roundhills Dancing Cloud
OM (MF, M): Zipporah
OF (MM, M): Eldyr
OM (MM, M): Netheroak Chanterelle
TOF (OF, MF, M): Moonshine Vision
TOM (OF, MF, M): Mountedgcumbe Magic
TOF (OM, MF, M): Count Raperio
TOM (OM, MF, M): Hanella
TOF (OF, MM, M): Numizmat OX
TOM (OF, MM, M): Ustasa
TOF (OM, MM, M): Netheroak Olympic Gold
TOM (OM, MM, M): Gemini Of Netheroaks

F: Shulay Gold Fever
FF: Rusleem
FM: Legend Arabeque
OF (FF, F): El Saleem
OM (FF, F): Rullante
OF (MM, F): Legend Arabian Sun
OM (MM, F): Legend Silvana
TOF (OF, FF, F): Maleik El Kheil
TOM (OF, FF, F): Crysilla
TOF (OM, FF, F): Roxan OX Ahsb
TOM (OM, FF, F): Russallka
TOF (OF, MF, F): Plain Chant
TOM (OF, MF, F): Tulyar
TOF (OM, MF, F): Silver Moonlight
TOM (OM, MF, F): Ashley Golden Fabiola

Og.... Det var vist det :P
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Ved slet ikke hvordan jeg skal begynde det her.. Malik var da jeg fik ham nok ikke lige en drømme hest. Han sparkede, bed, stejlede og bukkede. Han gjorde praktisk talt alt for at ”at prøve mig af”. Men jeg gav ikke op og NU er vi kommet langt. Det kan godt være han ikke er ligeså dominerende som da jeg fik ham, eller ligeså respektløs som da jeg fik ham. Men Malik kan stadig have sine dominerende turer, som jeg dog bare griner af nu ?
Malik betyder en hel masse for mig! Vi startede som nybegyndere sammen, og har nu udviklet os helt vildt! Vi er nået så langt på de år vi har haft sammen. Jeg startede med en besværlig hest, som intet kunne og nu kan vi alt sammen. Han er min bedste ven, som altid er der for mig, selv når jeg har brug for at råbe - så er han der og råber med mig ?
Malik i mit hjerte <3


Onsdag d.22 2010 - Var jeg ude og se Malik. Det var en lang tur skulle helt til Jylland. Det var virkelig et flot sted, men vi havde lidt svært ved at finde de ;p Da vi gik hen for at hente ham kom han gående med de dejlige godmodige øjne og det faldt jeg bare fuldstændigt for! Vi startede med at longere ham og det gik rigtig fint. Han reagerede fint på signaler ovs. Efter longeringen skulle vi ride og jeg startede (: Det var virkelig sjovt og jeg var overhovedet ikke van til de store bevægelser xD Men dejlig der var han!


D.16/10 2010 - Kom Malik :D Det var bare så fedt! Vi var blevet enige om at jeg gav 17.+ min shetter, så det blev det (; De bragte ham til os, så de lige kunne se hvor han skulle gå J Til at starte med blev han lukket ud på ridebanen så han lige kunne se de andre an, da Tina (Malik’s gamle ejer) var kørt med Emma, blev han sat ind til Minimax og Trixtan. Det var så sjovt at stå og så på! Minimax opførte sig som en hoppe og Trixtan viste sig rigtigt frem :P
Jeg striglede ham lidt første aften og fordi han var så rolig dagen efter, jordtrænede jeg og skridtede lidt (:

Mandag 18/10 2010 - Travede jeg for første gang på ham, hjemme ved os. Det gik rigtig fint, og han er blevet redet i western og derfor er ikke van til let ridning :P
Og så lavede jeg tillidsøvelser oppe fra.
Han er ikke så vild med at man bevæger sig oppe på ham og at man rør ham rundt omkring på kroppen imens man rider, men det kommer (;

Fredag d. 28/1 2011. Redigeret: 29/1 2011
Det var virkelig bare en god dag, Malik var bare så fin! Jeg har jo lige fået min stick og så tog jeg cordeo på. Han lystrede rigtig fint på lette signaler. Jeg longerede ham ude på marken og han gjorde ikke andet end at l svinge lidt med hovedet.
Tror ligesom at idag var starten et samarbejde i harmoni.
Tror det var den første dag hvor at han ikke sparkede eller stejlede, han er begyndt at respektere mig og nu ved at det er mig der bestemmer. Det var bare en fed fornemmelse! Elsker Malik, Malikken, Maliksen <3

Lørdag D. 9/3 2011.
Dagen i dag startede allerede godt da det bidløsetrense som jeg skulle bytte farve på, kom her i morges, så kunne jeg bruge det til undervisning senere. Ja og så kom Palle (min træner) og i dag var det første gang jeg fik undervisning oppe fra J Jeg startede med at gøre ham klar og rensede hans baghove for første gang efter han sparkede ud efter mig :-D Og så prøvede jeg trenset og lage underlaget ordentligt ovs. Vi startede i skridt og det blev ikke til andet i dag. Jeg skulle lægge pres med ben, sæde og tøjle så han lettere kunne forstå det. Vi bakkede, stoppede, lavede små cirker om andre ting. Det gik rigtig godt og lærte en hel masse med pres og sådan noget ;-)
- Federica Bertucci - Elsker Malik El Talaeyh.

d.19/7 2011.
Idag red jeg for første gang med rebgrime ;) Da jeg fik af vide af min træner at jeg brugte tøjlerne for meget, kom jeg på den ide og ride med rebgrime, da man ikke KAN bruge tøjlerne ret meget på en rebgrime. Det gik rigtig fint og syndes selv han lystrede godt på benene. Dog blev det svære og samle ham, men det skal der arbejdes en masse på! ;)
- Alt i alt er jeg sku stolt af min krikke <3

15 August 2011:
I dag har været lidt af en ”vild” dag. Det startede med at jeg skulle ud og træne med Malik. Fordi det har regnet så meget er en del af vores baghave oversvømmet, så jeg valgte og plaske lidt rundt i ”vandpytten”. Jeg gik så om på vores bagerste mark hvor at der var en sø (pga vandet). Så jeg syndes det kunne være sjovt og ride i den. Han blev sadlet op, jeg valgte og stige op ude på marken. Sådan jeg ikke behøvede og ride ham op igennem en smal sti, den ene side hegn og den anden hæk. Problemet begyndte da eg ville hoppe op. Han blev ved med og bakke, gå frem og dreje rundt. Jeg blev mere og mere irriteret og det gik ud over Malik (min fejl). Jeg tog en indånding og fik ham til sidst til og stå stille. Da jeg var kommet op og havde sat mig til rette, drev jeg ham frem. Vi var nået halvvejs, begyndte Malik og te’ sig hel vildt! Han både bukkede og stejlede. Jeg har aldrig prøvet noget så vildt! Han bukkede rundt i en kræs samtidig med han stejlede et par gange. Det ”fede” ved det hele var at jeg kan huske det hele. Jeg holdte stramt fat i tøjlerne for og få ham til at stoppe, jeg overvejede og hoppe af imens han bukkede og på et tidspunkt bukkede han og der sagde jeg stop, men han bukkede bare videre. Da han endelig stoppede hoppede jeg hurtigt af. Min mave trak sig sammen fordi jeg var så forskrækket og jeg begyndte og hulke lidt. Malik kigge på mig, men jeg var så sur at jeg ikke ville snakke med ham. Jeg fik ham hjem igen og så tog jeg ham ud på ride banen hvor han fik sig en tur i longen. Han var meget forpustet og jeg bad ham om at stoppe. Han kom stille og roligt hen pustende. Jeg nussede ham lidt og trak ham så ud hvor han blev sadlet op igen. Denne gang hoppede jeg op her hjemme. Jeg red det smalle stykke og ud i vandet. Han gik ud i det uden problemer det var rigtig sjovt. Han reagere uden problemer og gjorde præcist hvad jeg bad ham om. Vi sagde pænt farvel på folden hvor efter du susede ud til de andre.
Malik, du er utrolig svær også og sidde på. Men jeg har da overlevet :P Men pointen er at jeg har lært så meget og prøvet så meget ved at have dig i næsten et år! Og jeg elsker dig rigtig højt og vil aldrig af med dig<3
Malik El Talaeyh – Forever!

2012 er ligesom bare lige smuttet forbi lidt for hurtigt..

D. 6 Januar 2013.
Begyndte vi til springning - begynderspringning :-D Det var både første gang vi sprang bane og dobbelt. Selvom han ikke lige var så god til det med at skifte galoppen, så gjorde han det godt! - og vi gjorde det selvfølgelig bidløst ;-)

D. 24 Januar 2013.
Malik er mig er nu ved at nå målet - AT kunne ride i KUN cordeo! I dag red jeg ham rundt inde i ridehuset med kun cordeo, i skridt, trav.. og næsten galop.. Vildt fantastisk følelse, at kunne ride sin hest uden andet end cordeo :') Helt uden den stikker af eller bliver ustyrlig.. Det viser at min hårde træning har givet pote! Malik er simpelhen bare dejlig. <3

D. 3 Februar 2013.
I dag var det 4. gang vi var til springning (da jeg ikke var der sidst). Han har allerede udviklet sig helt vildt siden første gang. I dag sprang vi 105! - mig som troede at Malik ikke egnede sig til spring. Er vildt stolt over os begge! Galoppen har forbedret sig helt vildt og tempoet er ved at være der ;-) Er rigtig glad for at være begyndt til springning, det er vildt fedt jo!
btw. så elsker jeg min hest <3 - Og det foregår stadig bidløst ;-)

Kommentér på:
Palomino Malik El Talaeyh <3 Himmelhest
Annonce