{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sippe. I'll never forget you<3. [Himmelhest] 2003

1.521 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elisabeth Pedersen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 11. maj 2008


Anden særlig race Sippe. I'll never forget you<3.

Fødselsår:
2003
Højde:
98 Ca. :D
ØNSKER INGEN STEMMER!
Temperament
Sippe er en sød pony, og nysgerrig. Hun elsker at galoppere en tur, men efter sommeren er hun blevet vildt tyk, og nu orker hun ikke det længere dx. Men det skal vi have gang i igen.
Gangarter
Altså jeg har prøvet at skridte på hende, og det endte med en rodeo tur :D. Men de tre sekunder jeg sad på hende føltes meget fornuftigt :D.
Stævner
Nej :)
Stamtavle
Ukendt :)
Køn
Dejlig køn Hoppe :)
Bemærkninger
Tricks:
Kysse :D.
Stå under paraply :D.

Sippe.. Det røde lille lyn der altid fik et smil på mine læber. Hende jeg altid løb ud til når jeg kom ud af bussen og fortalte om min dag. Fortalte om det var en god dag, eller hvis jeg var blevet såret af noget. Vi nåede langt sammen. Fra en lille fræk pony der var bange for mange ting, havde aldrig set en hovrenser og var bange for vandslangen, nåede vi til at hun kunne stå under min gule paraply, rense hove uden at sparke bagud, og kunne vaskes med slangen. Jeg elskede den pony så meget, og jeg kan huske da jeg vågnede og fik fortalt at hun var død. Mit første ord var bare ''det mener du ikke?'' Men jeg vidste at sådan noget ville min mor ikke lave sjov med. Jeg kan huske jeg lagde mig igen til at sove og drømte hvordan min mor havde taget fejl og hun bare lå og sov. Og at hun ville vågne hvis jeg gik der ud. Men det gjorde hun ikke..

D. 14-09-2011
Jeg var oppe ved Sippe med min kasket og min gule paraply :-). Ved hjælp af godbidder, ros, og snakken, kunne jeg få hende til at stå under den i lang tid :-D. Skal lige have finpudset det hele, og så kommer der højst sandsynligt et fotoalbum :D.

19-10-11
Nu er sippe igang med slankekuren der står på longering to-tre gange om ugen, og skridttrækketure op af bakker osv. i terrænet og løsspringning :-). Jeg trak lidt rundt med hende, og løssprang en lille oxer og så lidt bomlege.

24-10-11
Jeg kom ud i stalden, og boksdøren stod åben, og den ene spand der var nok 3-4 foderskovle var tom og en halmballe var spist af. Jeg lukkede hurtigt boksdøren, og tjekkede sippe. Hun virkede lidt stille, men hendes klarhed i øjnene var ikke til at tage fejl af, plus hun spiste det brød jeg rakte hende og hun havde lavet nylavede hestepærer, men jeg vil da lige holde øje med hende.

D. 12-11-11
I dag ankom vores nye selvskabspony Rottholms Brilliant (Bruno). Hun tog det pænt, men der blev udvekslet lidt spark :D. Han er godt nok lidt vild, og lidt sky, men med lidt træning skal det nok komme :-D.

11-12-11
I dag blev sippe lidt syg.. Vi troede det var ok da vi gik ind i seng.

12-12-11
Jeg vågner og min mor siger sippe er død. Hun var åbentbart ikke okay. Efter et par timer tager jeg mig sammen og går ud til sippe. Korrekt, hun er død. Jeg tager grimen af hende og giver hende et stort kys og klipper et stykke af hendes man.
Hun har sat sine små hove på den anden side af regnbuebroen.
Hvordan skal jeg nogensinde komme over det her?
Kommentér på:
Anden særlig race Sippe. I'll never forget you<3.
Annonce