{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mister Jack. 1996

3.982 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Mister Jack.

Fødselsår:
1996
Højde:
143 cm med sko.
Temperament
Rigtig mild og rolig.
Gangarter
Alle gangarter er middel.
Stævner
Han har startet stævner med sin tidligere ejer, og modtaget gode resultater.
Ham og jeg har startet to stævner i alt. Til vores første stævne red vi LD1, hvor vi desværre ikke blev placeret. Anden stævne red vi både LD1 og LD2, hvor de, grundet få deltagere, slog klasserne sammen, og vi hev en 1. plads med hjem.
Stamtavle
Ikke hvad jeg har kendskab til.
Køn
En enestående vallak.
Bemærkninger
Mister Jack har på alle mulige måder været det bedste, der nogensinde er sket for mig. Da jeg lige havde mistet Scarlett og Jack var jeg virkelig i tvivl om, hvor vidt jeg burde fortsætte min ridning, for sorgen var fuldkommen uoverskuelig - men jeg havde nogle rigtig trofaste og støttende folk omkring mig, som vidste at det ikke var enden på min ridning, da det altid har været en kæmpe del af min hverdag, og mig som person. Så de fik mig til at kigge på to enormt søde, smukke og dejlige ponyer. Men jeg følte ikke, at jeg passede sammen med de ellers fine ponyer, og dermed blev det ikke dem. Derefter havde jeg svært ved at tro, at jeg blev heste ejer igen, og jeg "opgav".
Men da Christina (som har været en stor støtte for mig) en dag sendte mig en besked, med et link til Mister Jacks annonce, så var jeg ikke i tvivl om, at jeg burde give det en chance. Han mindede utrolig meget om min tidligere pony, Scarlett, og han hed Jack - så både min familie og jeg mente, at der måtte være noget ved denne pony. Vi kontaktede senere hans søde ejere, og vi aftalte straks en dag, hvor vi kunne prøve ham. Nogle dage efter tog vi afsted, og da jeg så ham, mødte jeg synet af den mest fredlige og skønneste pony. Der var noget ved ham fra starten, som bare ramte mig. Da jeg prøvede ham, gjorde han mig utrolig tryg, og jeg følte mig tilpas på ham - derefter var jeg ikke i tvivl. Det måtte bare være ham, hvis det skulle være nogle. Da vi var kommet hjem, var ingen af os i tvivl. Han var noget helt specielt, og ham måtte vi bare få fornøjelsen af at eje, så vi kontaktede ejerne samme dag, og sagde at vi rigtig gerne ville købe ham.
Mister Jack ankom senere til stedet, hvor han fremadrettet skulle stå, og dér gik det op for mig, at det langt fra var slutningen på min ridning - det var blot en ny og frisk start med en dejlig pony, som jeg nu kunne kalde min.

Jeg har nu haft fire heldige, skønne, enestående og uden tvivl fantastiske år med den dejligste pony ved min side. Jeg kunne ikke have forestillet mig, at det skulle have været en anden, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre pony. Mister Jack kom ind i mit liv, da jeg virkelig manglede en, og han hjalp mig fra dag ét. Han er noget helt specielt, og han har på alle måder gjort årene til nogle af de absolut bedste. Hans utrolige charme og sin store livsglæde ramte mig lige i hjertet, og han har bragt så meget glæde ind i mit liv. Han er min bedste ven! Man kan sige, at Mister Jack var grunden til at jeg fortsatte min ridning, og grunden til at jeg fik håbet tilbage. Jeg elsker min lille pony mere end noget som helst andet, og han er simpelthen det mest gavmilde væsen, man kan komme i nærheden af.
Han har givet mig så meget erfaring, viden og en hulens masse oplevelser på blot 4 år, og det har været en sand fornøjelse, at have ham ved min side i stort set alt, hvad jeg har foretaget mig. Han har gjort så meget for mig, og jeg er evigt taknemlig for at vi måtte købe ham - jeg har fået en ven for livet!

11/12 2014: Mister Jack har stået halt i en længere periode, og det har resulteret i mange dyrlægebesøg. Men vi har ikke rigtig kunne finde frem til, hvad min lille pony fejlede. Da Mister Jack aldrig har været meget halt, blot været lidt urengående i trav på venstre volte, så regnede vi med at han havde vredet om eller lignende, da Mister Jack også har utrolig følsomme ben. I en mindre periode var han faktisk rentgående, men det kom desværre igen, så dyrlægen kom besøg igen. Denne gang tog de billeder af hans ben, og det viser sig, at han har gigt i begge bagben. Da Mister Jack faktisk kun var halt på venstre volte i trav, kom det bag på os alle. Det betyder dermed, at Mister Jack ikke bliver ridehest igen. Det er rigtig ærgerligt, da jeg slet ikke mente, at vi var færdige med at udvikle os - men så uheldige skulle vi desværre være. Dyrlægen konstaterede, at Mister Jack ikke havde ondt som sådan, og han er heldigvis i stand til at gå som hyggepony. Jeg har selvfølgelig valgt at beholde ham, da jeg simpelthen ikke kan gå af med ham, og jeg har stadig en enorm glæde af ham, som jeg altid har haft. Det eneste der rent faktisk har en betydning i sidste ende, er at jeg stadig kan omgås med ham hver dag. Hans selskab er noget helt specielt, og i mine øjne findes der ikke bedre. Han er min lille øjesten. Mister Jack og jeg skal fremadrettet bare hygge os, og lave lidt træning fra jorden - det ser jeg naturligvis også frem til. :)
Kommentér på:
Anden særlig race Mister Jack.
Annonce