{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tarzan SOLGT [Tidl. hest] 2000

7.594 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

(Schmidt)
Kvinde | 29 år | Oprettet: 18. okt 2006


Anden særlig race Tarzan SOLGT

Fødselsår:
2000
Højde:
147cm

147cm .. går uden sko
Temperament
Han er en rolig pony, med en super gnist og dejlig at have med i by..er altid frisk på at lave noget når han bliver sadlet op.. står stille under opsadlningen og under opstigning.
Gangarter
Skridt: Meget frisk og fremadgående
Trav: Bør fremhæves da han har en god bæring
Galop: meget normal pony galop. men trækker gerne lidt ned mon spring
øgninger:Han har en utrolig flot øgninger.. han har dog prøvet at slå mulen et par gange da han reager meget på rytterens ben og gerne vil yde alt for at stille rytter tilfreds (:
Stævner
Lc1 -66,00-71,89.
lc2-68,99-70,60
lc3-72.00
Lb1-68,00
Lb2-67
Solgt som la hest
Stamtavle
Tysk sportspony, uden kåring.
Chippet
Køn
Vallak, kastreret som 4 årig..har muligvis afkom.
Bemærkninger
Hesten er blevet slettet herinde så opretter ham igen.!

Til sommer 2013 har jeg haft tarzan i 8 år. Vi fandt tarzan på den blå avis på nettet. men han vardog dyrene end vores max. beløb.. vi ringede og aftalte at komme et par dage efter.. han startede med at lukke tarzan fri i halen og han søgte med det samme hen til os og ville overhovedet ikke væk fra os igen.. så han sadlede ham op og red ham lidt først..( han var redet i 2 uger) og havde ikke ro i røven til at stå stille.. men han var så sød og vi vidste at det skulle være ham. han blev købt og nu har jeg haft ham i over 5 år :) desværre er jeg ved at være for stor og skal over på hest.




Idag D.27 sep 2012 skal han med min lille fætter hjem og bo, de har fundet hinanden rigtig godt,så han har fået lov til at bo deroppe så han kan ride ham:)

2013 han er nu kommet hjem fra udlån da min fætter mere var en fodbold dreng, de har sammen startet et par stævner med flotte resultater. Han sælges, men jeg forholder mig ret til at vælge imellem køberen, har haft ham i 8-9år.

10-11-13
Tarzan er idag blevet flyttet op til sin nye familie, han får det uden tvivl som blommen i æget, og en lille tøst til mig bor han ikke langt fra mig. En rigtig hård afsked :(
Kommentér på:
Anden særlig race Tarzan SOLGT
Annonce