{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger - Mille [Tidl. hest] 1996

4.544 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line
Kvinde | 35 år | Oprettet: 14. jul 2008


Haflinger - Mille

Fødselsår:
1996
Højde:
138 cm
Temperament
Stille og rolig, men også meget selvstændig.
100% trafiksikker og der skal meget til for at forskrække hende så man føler sig altid sikker på hende.
Hun er dog en hoppe og det kan også mærkes når hun er i brunst (; Så er det ikke altid det er lige nemt at samarbejde med hende!

Har siden jeg købte hende tilbage haft let ved at stresse, men der er også sket meget i hendes liv i løbet af den tid. Både tilkørsel og forskellige opstaldningssteder, håber hun falder til ro og bliver sit gamle jeg igen.
Gangarter
Ikke noget at prale af :)
Stævner
Ingen med mig
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vores historie er efterhånden lang. Den startede i 2002, hvor Mille var 6 år og jeg 13 år, og vi har siden haft rigtig mange dejlige oplevelser sammen både til lands, til vands og i luften :) Der er næsten ikke det vi ikke har prøvet sammen af tossede påfund (;

Jeg solgte hende i 2008, men købte hende tilbage igen i 2010 til stor undren for mange, men den pony har bare en helt speciel plads i mit hjerte. Selvom hun er meget selvstændig og nogle dage er billigt til salg som løvemad, er det dejligt at have en pony man kender så godt og bare kan springe på ryggen af og ride ud i naturen.

Hun er i løbet af 2011 blevet mere stabil som kørehest og har gået i 1-, 2- og 3-spand. Det var dog ikke et sted hun følte sig helt tilpas, så det har vi lagt på hylden et stykke tid. Om det skal tages op igen vil tiden vise.

Hun er nu en pony i sin bedste alder, men bestemt ikke bedste træningsstand. Dette forsøger jeg at rette op på og er startet helt fra bunden med hende og kan mærke det hjælper ligeså stille.
Kommentér på:
Haflinger - Mille
Annonce