{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Eilers Cassiopeia 1993

3.955 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frida Errebo Agerholm
Kvinde | 24 år | Oprettet: 21. okt 2010


DSP Eilers Cassiopeia

Fødselsår:
1993
Højde:
Hun er 1,39 høj.
Temperament
Hendes temparament er det bedste ved hende! Hun er så sten sikker, både på tur, til stævner, i stalden og hvor man egentligt befinder sig med hende. Men samtidig er hun også en lille fræk bølle, hun får altid lige snoget sig om "ens lillefinger" hehe :)
Selvom hun er oppe i årene, er hun også altid frisk på en tur i det fri. Faktisk er hun mega vild på tur, hvis man lige sætter kordinaterne rigtigt til hende, hehe frække pony... :)
Gangarter
Hun har tre rigtig gode gangarter!

Skridt: 8
Trav: 8 med et godt "svæv" i
Galop: 7

- Fik hun til kåring.


Stævner
Vi starter lige Pt. La 1-2-3 på klub- og distriks plan :)

Hun er bronze-medalje hoppe og har med de tidligere ejere været A-pony adskillige gange. Hun har været til Dm tidligere. Har været reserve til nordisk mesterskab! :)

Stamtavle
Far. Oferg SPH 82

Mor. Biohemo Dito SPH 14

Morfar. Yeland Vandal SPH 72
Køn
En super dejlig hoppe!
Som underligt nok aldrig kommer i brunst, man kan hvertfal ikke mærke det :O
Bemærkninger
Cassiopeia er en meget rolig og god pony, og derfor rigtig let pony at omgåes i hverdagen og til stævner! Hun følger bare efter en, og gør hvad man ber' hende om. Sådan ca.da hun også kan være lidt fræk nogle gange :D Hvis hun har bestemt sig for at hun vil have en godbid, så får hun den også. Hun skal nok finde på en måde sådan hun får charmeret sig ind på mig. Enten "kysser" hun mig, "smiler" med læberne, "løfter" benet eller "strækker" benene. Så på en eller anden måde, skal den lille charmetrold nok få opmærksomheden, og få mig til at give hende den skide godbid... hehe :)

Jeg kan tydelig huske, da jeg fik dig på min fødselsdag (jeg vidste ikke jeg fik dig), Det var så urealistisk, at du bare stod inde i traileren, så var du min. Jeg fik en pony der havde gået topklasser og jeg kunne ikke en skid! Da jeg så dig inde i traileren, kunne jeg ikke forstå det, jeg blev så glad at jeg begyndte at græde. Det var verdens bedste dag! Så om aften da du var kommet op på gården. Gik mig og min far en tur med dig. Det var ret mørkt og du havde aldrig gået der før, men du gik bare helt stille og roligt ved siden af mig. Fra det tidspunkt kunne jeg mærke, dig kan jeg trygt stole på, og jeg havde ret! <3

Du mit alt <3
Kommentér på:
DSP Eilers Cassiopeia
Annonce