{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Amerette V.D.W. 2005

3.315 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sisse .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 8. feb 2007


Hollandsk Varmblod Amerette V.D.W.

Fødselsår:
2005
Højde:
166 cm :d har vi målt hende til...
Temperament
Meget opmærksom endnu, når det kommer til ting der berører hende eller fx. en hurtig hånd eller noget. Men når hun er ude og gå er hun egentlig meget modig af sig.. faktisk lige før hun er sødere end Ani som er 16 år. :P Hun er sød og nem at styre og er ikke typen der pludselig bare hidser sig helt vildt op..
Gangarter
mega gode.. har aldrig haft en hest eller pony med så dejlige bevægelser i alle tre gangarter!
Stævner
Ja, nu er vi så småt gået i gang med stævner...

Aabenraa Sønderskov:

LX - nul fejl
LD - nul fejl

Glamsbjerg rideklub:

LC - 4 fejl

Abenraa Mønterhøj:

LC - nul fejl
LC - nul fejl

skal lige have hendes hestepas tilbage og så begynder vi så småt med LB'erne ...
Stamtavle
super afstamning!

F: Quite Easy 958
FF: Quidam De Revel SF
M: Pirouette VDL
MF: Animo
Køn
Hoppe!
Bemærkninger
dejlig hoppe som jeg fik d. 26 oktober 2010. købt hos STALD GRAUFF i Nr. Snede.
En 5'års som jeg købte for at få noget mere erfaring, og fordi jeg godt kunne tænke mig at ride en hest op fra bunden igen, ligesom jeg gjorde med Jazz for nogle år siden.
Amerette er en super dejlig hest. Hun har nærmest ikke prøvet noget som helst, men har et super godt hoved. Hun er lækker nem i dressur. super lærerig. Og så er hun bare dejlig i spring, hun er meget forsigtig. dog har hun ikk den bedste forbensteknik ENDNU, håber jeg da. men jeg regner med det bliver bedre efter en masse træning, og så længe hun ikk rører en bom alligevel gør det ikke spor. Hun er meget modig af sig på springbanen. sprang på hende anden gang til træning, hvor jeg for sjov styrede på plastic vanden, hun kiggede, men jeg trykkede lidt til hende. Pludselig satte hun bare af og hoppe AAAAALT for højt over, så lille Sisse faldt af.. ! Hun har aldrig redet uden om et spring endnu, så jeg kan presse hende til det meste, hvilket for mig også betyder at hun ikke bare blokker i hovedet, men at hun prøver:) så det dæjllliigg..!
På stald skal hun vænnes lidt mere til det med at omgås mennesker, hun er i hvert fald meget forsigtig på alt hvad der rører sig omkring hende.. man ved jo aldrig hvad der er sket forhen.. men sød er hun.

1/6 2011:

Amerette er ved at blive min lille stjerne i stalden.. Hun rider nul i alt hvad jeg byder hende og til træning rører hun næsten aldrig en bom, hun springer alt fyld nu + åben vandgrav. I stald er hun blevet meget meget sød. Hun er ikke så forsigtigt længere og kan sagtens stå alene på staldgangen mens jeg lige henter noget. Hun er efterhånden faldet rigtig godt til hos os, så det er bare vildt og se alle de små fremskridt der kommer hver dag :D dejlig hest

Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Amerette V.D.W.
Annonce