{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Hard To Get 2000

1.482 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emmelie N
Kvinde | 33 år | Oprettet: 21. okt 2010


Traver Hard To Get

Fødselsår:
2000
Højde:
En fin lille dame på 155 i stg.
Temperament
Stille og rolig blandt mennesker, men lidt snoppet når det kommer til andre heste og ponyer, men hun har dog respekt for førerhoppen.
Kan blive lidt desperat hvis de andre bliver lukket ud før hende, hun vil ikke være alene.
Hun kan rides af alle helt ned til 9-års alderen, så man må sige hun er en rolig lille pige :)
Gangarter
Skridt: Pænt og roligt men langsomt ved siden af Mr :)

Trav: Lange skridt med tempo

Galop: Hoppende med korte skridt
Stævner
Omkring 9 løb, og vi skal måske begynde at springe lidt ?!
Stamtavle
Mor: Click Sund

Far: Game Høeg - Vinder af Dansk Trav Derby 1984 - Vinder tid 1.18,0 på 3000 m. auto.

Der skal nok komme mere afstamning ;)

Afkom: Royal Sugar fra 2008
Køn
Hoppe <3
Bemærkninger
Hard To Get eller Hardy som vi nu kalder hende, har den dejligste cobber farve men mere rød her om vinteren. Lige nu er hun lidt buttet, men man kan se på hovede og hals at hun har travhestens smidige linier. Hun er nem at komme i nærheden af og søger lidt opmærksomhed i ny og næ, men vil gerne være lidt sin egen. Hun er glad og tilfreds når hun kan gå og passe sig selv, men en hvid sok gør at hun har mug lige nu, men skal der nok komme styr på :)
Men alt i alt en rigtig lækker og dejlig hest <3

05-12-10:
Hardy har ikke haft mug i et stykke tid så er begyndt at motionere lidt med hende, både i longen og på ryggen:) Og hun tar alt i stiv arm. Intet rør hende :) En pige der har pony opstaldet her, kan endda ride hende og hun er 9 år gammel :) Hun er os i lære som førerhoppe nu hvor den gamle er ved at takke af :( Og hun har virkelig levet sig ind i rollen som den der bestemmer . Og hende har min kæreste god nok os forelsket sig rimelig meget i :) Men han vil dog ikke op og sidde, men mon ikk det kommer ? ;)

7-12-12
Fik lokket Mor med på tur da jeg ville ride Mr og mor fik Hardy :) Og Hardy er en tulle trisse hest hvor intet haster . Medmindre hendes yngre konkurrent Mr kommer op på siden af hende så får hun noget mere fart på, men når han så er forbi kan man jo ligeså godt opgive og slappe lidt af som den "Gamle" rytter nu gerne vil have :) Hun har is i maven og intet rør hende! Top sikret og fantastisk begynder hest :) Og til trods for hendes ikke så voldsomme højde syntes mor nu at der var laaaangt ned :D

8-12-10
Tuffer er aflivet og det ser ud til at Hardy mere eller mindre har været i "lærer" ! For hun træder fuldkommen i den afdøde travhoppes fodspor <3 Mr ville nu os gerne have nogle ting sagt, men er der ikke den vilde plads til hvis man spørger Hardy ! Men hun vil kunne lede flokken fantastisk for hende tør igen bide skeer med ;)

Efter en herlig sommer fik Hardy her til efteråret en hovbyld som vi fik punkteret, men pga den har hun nok lavet en forstrækning og er stadig halt og må gå inde og Må kun gå ture i træktov og ikk ret langt og det har hjulpet . Men dog her efter røngten har hun fået specialsko på og vi må nu se om det ikk kan hjælpe hende til rengående her til foråret . Hun er mit et oh alt men hvis vi når en MR scanning til 15-20.000 må jeg opgive, så tror på hende og krydser fingre for at det ikk når så vidt:/

Januar 2014: Hun er her endnu og vi rider igen og alt går bare godt for den "gamle" men hårde dame ;)

Hardy <3
Kommentér på:
Traver Hard To Get
Annonce