{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Fønix Frode 2003

3.888 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Patricia Rasmussen .
Kvinde | 25 år | Oprettet: 6. maj 2009


Fjordhest Fønix Frode

Fødselsår:
2003
Højde:
148cm. i stang
Temperament
Fønix er en ufattelig sød og omgængelig pony. Men man skal ikke tage fejl af den store bamse han nu er. Han er stædig og ved hvordan man kan løbe om hjørner med en.
Gangarter
skridt: Stille og rolig, intet specielt

Trav: dejlig, og flot

Galop: Fantastisk, han skal dog lige finde balancen
Stævner
Ingen
Stamtavle
Far: hjorthøjs Freud
Fars ID eller race: 9902715 (FJ DK)
Mor: Højgards Oria
Mors ID eller race: 9806501 (FJ DK)
Morfar: Orion halsnæs
Morfars ID eller race: EFJH 667 (FJ DK)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Fønix er en meget sød, men stædig pony. Han var min første pony, hvilket måske ikke var et godt valg for en urutineret 12-årig. Fønix er meget stor og havde brug for en rutineret rytter, hvilket jeg ikke var. Men igennem de år jeg havde ham med mange op og nedture blev vi begge bedere, efter en del hjælp fra folk som vidste meget mere om det med at have heste.
Fønix blev min trickspony, da det var eneste jeg kunne, og jeg var for bange til at sætte mig op på ham, selvom jeg inderst inde godt vidste at han aldrig ville gøre mig noget ondt. Men jeg fik det bedste forhold til ham igennem horsmanship.
I al den tid jeg har kendt den her hest har jeg aldrig troet at vi ville blive pot og pande, men en lang pause væk fra hinanden kan jeg ikke forestille mig en anden hest jeg ville være sammen med, han er vendt tilbage fra Enggaarden da de ikke følte at de fungerede sammen. Og nu hvor han er tilbage hos mig, giver han mig altid 110% og det føles som om at vi slet ikke har været væk fra hinanden. Jeg har taget den beslutning om at Fønix ikke skal videre nogle til nogle andre. Han er en meget sensitiv pony, som virkelig knytter sig til sig menneske og han har besluttet sig for at det er mig og ingen andre. Og så må Herren jo få hvad han ønsker.
Kommentér på:
Fjordhest Fønix Frode
Annonce