{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Carlo [Min part] 1998

6.690 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Annasofie & Carlo *
Kvinde | 26 år | Oprettet: 22. jan 2010


Anden særlig race Carlo

Fødselsår:
1998
Højde:
ca. 135
Temperament
rolig, sød, til at styre, meget glad pony
Gangarter
Skridt: rigtig god og dejlig skridt
Trav: rigtig god og nem og side i med det rigtige tempo, men man skal arbejde for at holde ham fremme
Galop: super god men kan være svær at holde ham fremme
Stævner
D.28/2-11. ENGGÅRDEN
SPRING Fastelavnsstævne (Vi var smølf)
første stævne 50cm.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

D.7/5-11. LEDØJE
DRESSUR LD2(;
jeg red til 63%


_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

D.7/5-11. LEDØJE
SPRING
40cm. desværre disket. . .

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

D.14/8-11. LEDØJE
DRESSUR LD1(;
jeg red til 67%

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

D.14/8-11. LEDØJE
DRESSUR LD2(;
jeg red til 66%


_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

D.24/9-11. ENGGÅRDEN
DRESSUR LC2(;
Vi fik en 3 plads :D
jeg red til 69,09%
Stamtavle
Mor: Ugly Betty
hun er også her på hestegalleri

far: ukendt
Køn
Den dejligste vallak
Bemærkninger
Jeg er den heldige som har part på Carlo, jeg fik part på ham d. d.4/9-10 men havde allerede der haft ham et par gange i sommerferien da han's ejer (Line) var skadet.

Udseende:
Carlo en en dejlige rødbrun pony, med det sødeste hoved du forelsker dig i ved første øjekast, de kæreste øjne og den dejlige bløde mule, en lang blids ind over det søde hoved og en fin stritman.

Dressur: I dressur er carlo super god. Han kan gå til bidet i alle 3 gangarter og går forholdsvis stabilt i dem alle. Vi bruger meget tid på at ride dressur, og får nemt en time til at gå med det. Vi har tidligere gået til en del undervisning (hver tirsdag), men da min underviser flyttede har vi det sidste halve år ikke fået undervisning. Dog underviser hans ejer mig en gang i mellem.


Spring: Carlo ELSKER at springe, når vi springer bliver han helt hidsig og har ørene rettet mod springet. Han har faktisk med hans ejer været oppe og springe 90 så han kan godt. Men da springningen ikke har været holdt ved lige er han blevet ret usikker på om han kan (det heldigvis blevet meget bedre). Carlo og mig har fået udviklet vores springning det sidste år utrolig meget (2012). Jeg har tidligere været meget utryg ved at springe ham når vi kom op over 40 cm. Da Carlo tvivler på om han kunne og derfor har smidt mig af i springene, lavet kraftige stop og løbet udenom. Men som sagt har vi fået udviklet os en del når vi springer. Efter jeg var oppe at springe min venindes pony Collin i vinteren oplevede jeg en pony der sprang lige meget hvad, og det har hjulpet på når jeg springer Carlo. Da jeg nu bliver bedre tilbage og stoler på at Carlo springer, og det har også hjulpet Carlo, da han nu ved at jeg er der. Han bliver nu også sprunget oftere, så alt i alt går det super med at springe nu.


Skoven: Carlo er oftest super sød i skoven, dejlig fremadgående men samtidig utrolig afslappet (gid han var så fremadgående i dressur). Han er styrbar og nyder det. Men jeg har dog et par gange oplevet at han stikker af og løber hjem .. Det super irriterende! Tidligere har man kunne tage derud uden sadel, endda også bidløst. Men det han man ikke mere, for når han ved hvor han er og kender vejen hjem stikker han af. Jeg har heldigvis kun oplevet det 4 gange men det self 4 gange for meget. Men det ændre ikke på at han er skøn i skoven!

Bidløst:
Det super skønt at man kan ride bidløst på Carlo. vi rider både med bidløstrense, redgrime, i cordeo og en gang i mellem uden noget udstyr. Han er så dygtig! Dog finder han nogle gange ud af at han ikke har bid i munden og vil derfor være på tværs. Men for det meste er han rigtig styrbar. Vi har det sidste år (2012) redet en masse bidløst. Det super hyggeligt og dejlig afslappende.

Carlo er dejlig nem at omgås, det så skønt at ride en pony der finder sig i alt. Hans plads har vokset og vokset nu længere jeg har haft ham. Nu bedre jeg har lært ham at kende nu bedre kan jeg lide ham. Han har så meget at byde på, så jeg er så glad for jeg har fået mugligheden for at opleve det. Nu har jeg haft ham siden 2010 så vi har virkelig fået knyttet et bånd.

Carlo er seriøst drømmeparten! Jeg må det hele på ham, og hans ejer Line gør utrolig meget for mig, det jeg så glad for! Det sætter jeg virkelig pris på. Jeg kunne ikke forstille mig en anden part.

Kommentér på:
Anden særlig race Carlo
Annonce