{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Berkenrode's Eyecatcher 2004

2.916 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

IM-Hestemassage
Kvinde | 32 år | Oprettet: 1. jul 2008


Welsh Mountain (sec A) Berkenrode's Eyecatcher

Fødselsår:
2004
Højde:
ca. 118 vil jeg tro.
Temperament
Hun har et godt temperament, var lidt usikker i starten og noget hovedesky, men det er gået over.
Gangarter
Traven, er super god med en enorm haseaktion. har fået 9 i trav.
skridten også rigtig fin.
Galoppen - middel.
Stævner
16 juni 2012 - skive farmshow
24 point.

9 Juli 2011 - Jysk sommershow i viborg
Rec. Champion
Senior hoppe
fløj 1/4 - rød roset.
Særdeles god type, kønt hovede og særdeles velrejst hals. Særdeles god overlinie. God dybde og bredde. Godt fundament, brudt tåakse v. for.
Bevægelsen i skridt lidt kort, men God og taktfast trav.
Helhedsindtrykket er særdeles godt.


18 juni 2011
Eyecatcher har været med til dyrskue 1. gang.
Hun fik 24 point, fløj. Blev bedste welsh hoppe og blev nr. 5 i kampen om bedste hest.
Beskrivelse
Størrelse: Særdeles god
Type: Særdeles god
Dybde: særdeles god
Bredde: særdeles god
Hovede: særdeles god - meget udtryksfuldt
Hals: God - velrejst
Skulder,manke, overlinie - God
ryg, lænd, kryds: Særdeles god
Lår, for-baglemmer og hove - Gode
Skridt: Middel - mere fremdrift bagfra ønskes
Trav: Særdels god
Foderstand: særdeles god
Helhedsindtryk: særdeles god - Harmonisk pony med stor udstråling.

Hun er en rigtig Eyecatcher!

Stamtavle
Far: Springbourne Claret
ff: Penual Mark
fm: Springbourne Carys

Mor: Moorcock Echo
Mf:Revel Orange Pip
mm: Pennat Lili O Benfro
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Novenber 2010:
Eye fik vi igår, vi kørte hele turen til Sjælland med trailer for at se på hende, og da vi så hende blev vi simpelthen nød til at tage hende med hjem.
Vi har faktisk kigget på hende meget længe, men lige pludselig forsvandt hun fra salgsannoncerne, så vi troede hun var solgt, men så fandt jeg hende på welsh hjemmesiden og så, var det ikke meningen hun skulle være tilsalg, men vi fik lov at købe hende alligevel.

Hvilket vi er rigtig glade for, hun er den 1. welsh mountain hoppe vi nogensinde har haft, så vi er dermed også startet på noget helt nyt, vi skal dog kun lave sec. B føl og måske et enkelt wpbr med tiden.

Hun har indtil nu fået 3, føl og allesammen hopper, og det må hun da gerne fortsætte med.

Vi regner med at få det første cremello eller palomino sec. b føl efter hende i 2012.

Hun er ud af en super god afstamning, hendes far er elite hingst i Holland og helbror til Springbourne Caraway(9 gange no1 på den engelske WPCS Sire Ratings)

og hendes mor er helsøster til Moorcock Bracken. ud over det er der en del Revel blod i hende.

Hun er lidt hovedesky, og man skal ta hende med en rolig hånd, da hun virker til at have været udsat for noget slemt i Holland, med hensyn til håndtering. Men hun er meget god i hovedet.

Men inden vi går videre med at vænne hende til at blive rørt i hovedet skal hun lige falde lidt til, men hun har allerede prøvet at få et dækken på, og det tog hun bare super flot, selvom vi havde fået af vide hun ikke var så vild med ting der kom bagfra.

Da Eyecatcher blev lukket ud på hendes fold som er ret stor, var hun helt forvirret, hun vidste slet ikke hvad hun skulle gøre med sig selv på så stor en mark, og der ud over er der en bakke, det kan hun bare ikke finde ud af at gå på. jeg er glad for jeg trak hende ned af den, den første gang, hendes ben sad meget underligt da hun skulle ned af den ! Det tror jeg godt nok aldrig hun har prøvet før, hehe.

14-11-2010
Så har vi haft Eye en uge, og hvor er hun bare dejlig.
Hun bliver mere og mere tryg ved mig for hver dag, og hun acceptere mere for hver dag at jeg tager fat i hendes grime.
Utrolig at en uge kan gøre så stor forskel.
Hun er dog ikke blevet så meget bedre på bakkerne, man kan se der er kommet bremsespor, samt dybe spor i bakkerne efter hun er kommet der over :) hehe

22-11-2010
Jeg er selvfølgelig stadig meget glad for hende, hun er lige kommet på en ny fold, ved siden af vores perlehøns, som sidder i et bur ved siden af folden, jeg må indrømme at jeg troede den kære eya ville få hjertestop. :)
Hun er ved at have vænnet sig til dem her til aften, men det er stadig lidt farligt at gå forbi buret.
Hun har ellers fundet sin rette plads i Oldningeholdet, dvs. hun går sammen med Sorte som nok begynder at nærme sig de 40. og Amanda på 22. Hun sørger nemlig for at opdrage på de to gamle damer, de skal ikke tro de skal være det samme sted som hende hvis det ikke lige passer hende, men hun er nu stadig meget nem i flokken.
Det bliver simpelthen så spændende at lukke hende i stod til foråret sammen med hingsten og de andre hopper, så får hun nok ikke lov at bestemme mere ! :)
Men hvis hun fortsætter med at blive bedre og bedre til at håndtere situationer, kommer hun nok også til at skulle være kørepony engang.. . :)

15-12-2010
Eyecatcher falder bare bedre og bedre til. Og hvor er jeg blevet glad for hende, hun er bare alletiders. Hun kommer så snart hun ser mig nu, og behøver ikke godbidder for at blive fanget længere, men hun ser det selvfølgelig helst :) hehe.
Hun er ved at blive rigtig god til at få dækken på, hvilket hun var ret bange for i starten, da hun ikke kan lide man rør hendes ende.
Men ud over hun er en smule sky, er hun bare super nem at arbejde med. Hun er noget af det sødeste.
Men hun udvikler sig for hver dag.
Nu er hun hverken bange for folk der svejser, fjerkræ eller hunde, så det er bare fantastisk.
Men hun har efterhånden også set meget.
Idag har vi også målt hende til at være 118 cm. Så der bliver vist heller ikke nogen problemer med at hun vil gå over mål for en sec. a. Men vi stiller hende vist først til kåring i 2012. Hvis jeg ikke bestemmer mig for hun også skal kåres i PSA :)

30.01.2011
Holdkæft hvor er hun bare skøn.
Hun er bare blevet super super nem, hun kan fanges uden godbidder nu, både som den første og den sidste i hegnet. Desuden er hun blevet meget modig, hun er ligeglad med ting der kommer bagfra, og er også lige glad med at blive klemt, så måske hun kan blive en kommende kørepony en dag :)

18 juni 2011
idag havde vi Eyecatcher med i byen for første gang.
Først skulle hun jo lige vaskes og det gik også fint nok men hun er bare så ked af at man vasker hende i hovedet men vi fik det gjort.
Og det gik bedre end vi havde regnet med. Hun fik 24 point + ærespræmie og var med i kampen om titlen bedste hest, og der blev hun nr. 5 så vi er rigtig godt tilfredse med dagens resultat. I ærespræmie fik jeg Jacob Jensen lyssestager.

Eyecatcher klarede det forresten rigtig fint. Hun var så dygtig til at stå ved bommen, men var ret livlig hvergang vi gik forbi de strore højtalere, der lavede hun en masse kunster men ellers synes jeg generelt hun klarede det godt :)

D. 9/7 var Eyecatcher til Jysk sommershow i welshforeningen. Hun gik fløj ved senior sec. a, så det var super. Derefter blev hun res. champion for sec. A så kan man vist ikke ønske sig ret meget mere.
Vi har trænet meget intensivt med hendes angst for at man rører hendes hovede og det er lige ved at vi har fået bugt med det, så alt går bare super med Eyecatcher.
Nu skal hun ikke udstilles mere i år, nu venter vi bare til næste år hvor hun nok skal stilles til kåring, det bliver spændende.

Oktober 2011
Eyecatcher er ikke længere hovedesky, hun er nem at fange osv. der skal meget til at ryste hende.
Det ses tydeligt at hun er i fol, så vi venter i spænding på hvad der kommer ud af det til næste forår. Hun venter føl efter Aastrupgaards Blue, føllet bliver en welsh sec. B.
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Berkenrode's Eyecatcher
Annonce