{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Zeppelin Terplinggaard <3 [Tidl. hest] 2007

5.778 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frieser Zeppelin Terplinggaard <3

Fødselsår:
2007
Højde:
Han er 160 cm. Men jeg regner da med at han blir omkring 165 cm når han er færdig med at vokse.

Så det er en perfekt højde til mig.
Temperament
Zeppelin har et skønt temperament, han tager alt ting stille og rolig og der skal meget til, for at skræmme ham. Han er super god i hovedet og jeg tror man kan gøre alt ved ham.

Begge mine børn kan gå under maven på ham, uden at han rokker på ørerne.
Gangarter
3 flotte gangarter. Han er lidt sløv i skridten, han kan godt li at gå og dovne lidt.... Trav er super lækker og man sidder kanon godt på ham. Galloppen er også rigtig skøn, men den skal der lige arbejdes lidt mere med.
Stævner
Ingen endnu. Men det kan da nemt ske at vi skal ud og vise hvad vi kan om noget tid. Han er jo heller ikke så gammel endnu :)
Stamtavle
F: Wobke 403
FF: Fetse 349
FM: Siuwke Fan Kahool

M: Evelien Iepie B
MF: Heinse 354
MM: Iepie B
Køn
Jep ;O) En utrolig smuk hingst. Hvis han fortsætter med at være så rar som han er nu, skal han forblive hingst noget tid endnu.

Så er Zeppe blevet vallak. Selve operationen gik rigtig godt, men en uge efter havde han fået en kæmpe byld. Men da det var kommet hul på den og han fik en masse antibiotika fik han det meget bedre :)
Bemærkninger
Zeppelin er den dejligste <3 Siden jeg mistede min gamle hest, har jeg manget et eller andet, og det er jeg ved at finde igen i ham. Han er sød, han er dejlig og ikke mindst vildt smuk!

Jeg så Zeppelin for første gang den 15 sep. Han virkede bare så rar. Jeg kom ca en gang om ugen og besøgte ham og for at være helt sikker på at det var ham jeg skulle have. Vi begyndte lige så stille at vænne ham til rytter, og han tog det bare helt cool.

Den 8 nov. Skrev vi under på papirene og fik ham endelig med hjem. Han har ikke været i trailer siden han var til kåring som baby, man han var ikke længe om at gå op. Så efter en lile køretur var han kommet til sit nye hjem. og idag har han så været på fold for første gang hos os. Han skulle lige vænne sig til damerne på den anden side af hegnet, det er bare lidt svært når den ene er hingstegal..... ;)

Glæder mig til at langt skønt liv med min bamse Zep-dyret <3

Så er der gået en uge :) Zeppelin trives rigtig godt i sit nye hjem. Han kan dog være ret fræk..... Han er løbet fra mig 3 gange ind fra fold.. Dumme krikke ;P.... Men måske jeg bare skal holde lidt bedre fast i ham. hehe... Heldigvis løber han bare ind i stalden. Vi er ikke kommet videre, da jeg synes han skal ha lov at falde helt til først.

Så prøvede jeg da også at falde rigtig af ham. Jeg husker intet af hvad der skete, jeg fløj åbenbart af, da Zep blev bange fordi Viktor løb gemmem hegnet. Jeg fik hjernerystelse og slog mig temmelig meget....
Nu er jeg desværre nød til at vente med at komme igang igen, pga vejret. Vi glæder og til forår :O)

Så er vejret endelig ved at være med os. Det går stille og rolig fremad. Desværre er jeg blevet lidt nervøs for at falde af igen, så vi tager tingene som de kommer. Zeppelin er heldigvis sød, og passer godt på mig når jeg sidder på ham. Jeg regner med at vi skal have lidt hjælp her i løbet af foråret, så vi rigtig kan komme til at ride :)

Selvfølgelig skulle jeg da prøve at ryge af igen.... En stor dum traktor med lad kom helt ud i rabatten og Zeppe løb og jeg fløj. Det må sq sikkert ha set morsomt ud. Fik igen hjernerystelse og mistede lidt hukommelse igen.

Opdatering d 22.10. 2011

Så er Zeppelin flyttet med os hjem. Vi er flyttet på landet og kan endelig have vores heste hjemme. Han er blevet kastreret, det fortryder jeg liiidt. Men det er nok det bedste så vi kan komme ordenlig igang med at ride.

Pt står han igen stille.. Han skulle jo lige give mig endnu et chok. En dag var han ene has hævet og vi havde dyrlægen ude. Vi blev sendt videre til Ansager og i røntgen. Men heldigvis var det seneskedehinde betændelse og han er klar igen om nogle uger :)
Så nu går han og hygger på folden og nyder livet

Så er der blevet truffet en svær beslutning :( Jeg får ikke redet mere på ham, jeg er alt for nervøs når jeg sidder på ham. Så jeg vil se om jeg kan finde et nyt hjem til min perle.

Zeppelin er nu solgt til Jeanette. Ønsker hende held og lykke med ham :) Pas godt på "min" prins <3


Jeg vil altid elske dig min smukke Zeppe <3
Kommentér på:
Frieser Zeppelin Terplinggaard <3
Annonce