{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Show-time - tidl. pony [Tidl. hest] 2007

2.345 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

carola n
Kvinde | 41 år | Oprettet: 2. mar 2007


Anden særlig race Show-time - tidl. pony

Fødselsår:
2007
Højde:
Målt ved ejer til 147 cm i stg....dejlig højde!!
Temperament
Han er meget spændt på nye ting og mene at nogle er kommer og æder ham!!..hih

Men han stoler på mig så han er rigtig nem i håndteringen og gør alt man beder ham om
Gangarter
Over middel....

Han elsker at showe over for andre heste på marken og når det stikker ham også ved longering...Så han bærer hans navn flot og med ære!! smiler

Staldejeren siger hver gang de kommer på mark " Nej hvor han kan flytte sig"" Han er imponeret hver gang
Stævner
Ingen endnu men han er heller ikke gammel nok!!

Er ikke helt færdig med tilridningen!!
Stamtavle
Nej...

Men det gør ham ikke mindre dejlig og flot af den grund....og selv en hest uden tavle kan bevæge sig....det har han ihvertfald vist flere gange
Køn
Dejlig vallak....

Han er bare for lækker...bedøm selv!!
Bemærkninger
Først og fremmest vil jeg takke dejlige Anita samt familie at de har gjort det muligt for mig at låne dejlige Show-time!! Uden dem havde det ikke været muligt at finde og komme til at eje drømmeponyen..

Han bliver helt sikkert købt, da hverken min søn el. jeg kan undvære ham mere!! Det er somom han altid har været her!!

Vores historie begynder sådan her!!:

Første gang jeg så ham var herinde på HG og jeg tænkte bare..." Sikke skøn han er " Jeg læste derefter hans profil og kunne se han var til udlån til den rette rytter. Derefter kontaktede jeg Anita herinde og hun gav grønt lys for at jeg måtte komme og besøge dem.
Jeg glædede mig som et lile barn og endelig kom den dag jeg ventede på!!

Da først vi ankom og jeg så ham for første gang var jeg endnu mere solgt end da jeg så ham første gang på billederne herinde!! Og da jeg først kom op at ride ham følte jeg mig hjemme fra første sekund!!

Show-time kan beskrives som at være en blanding af min afdøde Trakhener Galico af sind og min afdøde pony Chéri af bygning og gang, men derfor har han stadig sin helt egen personlighed som gør ham unik...Ikke kun hvad farve angår!!

Dn 31/10-10 hentede vi ham så hjem og det var den bedste følelse jeg har følt længe!! Han tog den lange køretur enormt godt, stod stille hele vejen og landede godt i det sønderjyske..

Han var meget spændt da han ankom her og er det stadig lidt men han stolede på mig fra første dag af, så han er dejlig at håndtere og gør alt hvad man beder ham om!!

Vi har da også fået vores første grin, da han blev lukket på mark med forkert dækken på så jeg måtte lege bytte købmand!! Det kom vist til at ligne lidt alla " At danse med heste " så jeg smilte over hele femøret, Show-time gav mig et kærligt puf efter endt optræden og staldejeren ærgrede sig over han ingen videokamera havde på sig!!....!!!! Sikke da en dag !!! Kan stadig grine over det!!! Det er et minde man aldrig glemmer!!

En ting mere er at han elsker at blive kløet overalt....det er så dejligt nem bare at puffe med mulen de steder der klør og så bare at komme i gang!! Dejligt når mennesket gør det tænker han sikkert!! For han bliver simpelthen ved indtil jeg gør det for ham....sikke en charme!! Staldejeren siger man kan se han er ejet af piger!! " Så forkælet han er " det er der kun pigernes heste der bliver!!

Så nu er det bare med at få hygget rigtig meget og få lært mere mht ridningen og så skal vi på en masse ture her til sommer og i kommer sikkert til at se mere til ham på ringriderpladserne rundt omkring!!

Opdaterer løbende jo mere vi lærer hinanden at kende og udskifter billederne engang imellem da jeg har så mange gode af ham...

I dag d. 30.11.10 har vi haft besøg af Anita ( Show-times ejer ) Det var så hygeligt og han kunne straks genkende hende!! Føler han blev super glad for at se hende...Glæder mig til en ande dag hun/ familien kigger forbi igen når vejret er lidt bedre!!

I dag d. 01.12.10 har den dejlige dreng fået smed og han var bare så dygtig!!

I dag d. 04. juli er Show-time officelt min egen...helt utrolig fantastiske pony!!!!

Endnu engang tusind tak Anita og tak til din familie!!! LOVER at passe rigtig godt på ham og i er til enhver tid velkommen hos os!!!

Opdatering !!

07. juli....Show-time er bare så dygtig....sikke dejlig han var i dag..
Bliver mere og mere glad for ham!!

Anita har bare lagt sådan et godt stykke arbejde i ham!! Det er bare så super hvor flink han er til alt!!

OPDATERING: 01.07 er Show-time flyttet. Han er bare falder rigtig godt til og har fået to nye venner på marken...Begge vallaker ( Wonder og Django ) imens er de
to damer nu lidt sippet overfor ham....

I dag d. 16/09-11 Var Anita lige ud og besøge os. Dejligt at se hende igen. Håber hun var tilfreds med den mode Show-time havde det. Vil altid elske den pony over alt. Han er bare en ENER ( Nok fordi han er en stor buldergøj til tider. ) Smiler

25/9-11 Så er Show-time blevet løssprunget. Det kunne han, så det i hvertfald ud til godt lide!! Det gik godt da bommene lå på jorden men da vi føst fik sat et lille kryds op til sidst måtte han da lige refusere og vender om...puha hjælp mor tag fat im mig igen...hihi.. Men til sidst gik det over al forventning og han sprang bare så søjde min dejlige ponse!! ELSKER dig Show-time for ever

29/9-11 ¨Så har Show-time haft massør på i dag. Det nød han rigtig godt til sidst. I starten ville han ikke sådan rigtig stå stille, synes det hele var mærkeligt og ville da hellere bide hans madmor...skøre pony!!
Nå men hans muskel på højre side langs ryggen og om mod krydset var overspændt. ette havde stået på meget meget længe sagde massøren. Der blev løsnet godt op og noget af det skal rides væk sagde hun. Derfor havde min dejlige dreng sådanne store udsving med bagparten på højre side hvor han ikke rigtig ville bøje af og ville helst rette sig op og gå ligefrem...Godt vi fandt ud af det i tide. Tror han fremover skal forkæles med massage i perioder.

Den 05/10-11 Så fik min dejlige dreng lige tænderne tjekket igen!! Puha...Men tænderne så fine ud og der var minimale spidser. Han er ved at få hans 4 års tænder og havde åbentlyst svært ved at komme af med mælketænderne...Han havde en enkelt halv tandkappe siddende( den var brækket) på venstre kindtand, som var syrlig spids, der gjorde han havde svært ved at tygge rigtig og det generede ham uendeligt meget at havde bid i munden. Så tror da guder at han blev ved med at hive mig ud af sadlen og han skastede så meget med hovedet.
Nu er den heldigvis fjernet og han er klar igen. Dyrlægen sagde han skulle holde fri til mandag, og så er vi klar til ride lidt igen. Skal lige nå et par ture ud i skoven endnu inden en forhåbentlig ikke hård vinter igen. Vejret kan jo skifte lige pludseligt.

OPDATERING: 11/10-11 Første dag jeg red ham efter besøg af massør og tandtjek. Kunne tydelig mærke forskel. Han laver stadig lidt udsving med bagparten ( nok fordi han er lidt spændt endnu) så jeg skal lige holde massøren vedlige. Han hiver mig lidt ud af sadlen endnu men det er ikke engang en tredjedel af det hvad han gjorde før og hvor var han bare så dejlig i dag. ELSKER dig pony!!
Kommentér på:
Anden særlig race Show-time - tidl. pony
Annonce