{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kasmir 2002

2.308 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nannajuhl&Kasmir j
Kvinde | 27 år | Oprettet: 19. mar 2009


Anden særlig race Kasmir

Fødselsår:
2002
Højde:
154 stg.
Temperament
han tager mange ting cool. Super dejlig hest!
Gangarter
Middel alle 3!
Stævner
Åstrup sportrideklub 23/9 2010:
dressur:
LC1: 57,5%
LC3: 57,5%

spring:
70 cm-LE: 4 fejl
80 cmLF: disk. stoppede 3 gange..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Åstrup sportrideklub d. 21/11 2010

spring:
LF: 4 fejl - ingen placering
LE: 0fejl, 0 fejl. omspringning på 24 sek. - 2 plads

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Åstrup sportrideklub d. 28/11 2010
dressur:
LC3: 61,5%
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Åstrup sportrideklub 11/12 2010
dressur:
Lc1: 64,78% - 1 plads

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Åstrup sports rideklub d. 20/2 2011
Spring:
LE(70cm): 4 fejl
LF(80 cm): 4 fejl -4 plads

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jagt i molsbjerge:

Pony opløb - 3. plads :-))))

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - -
Åstrup sportsrideklub d. 14-15/5-2011:
Dressur:
LC3 - 61,79 % Kasmir var rigtig rigtig god!!!!
LB1: 59,90% Glemte at ride selv, glemte 3 øvelser........

Spring:
LF: 0 fejl 1. plads
LE: 0 fejl - disk i omspringningen da han faldt ned over mig.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Åstrup dressur sommerstævne 1-5/7 2011:
LC3: 66,81% 2. plads ud af CA. 12
LC3: 66,92% 2. plads ud af CA. 12 igen.
LB1: 64, 84% 2. plads ud af CA. 9.
LC3: 66,??% 2 plads ud af CA. 12.
LC3: 66,??% 1. plads ud af ca. 10.
LB1: 56, ??% Red forkert + forkert galop..

(Kasmir var forrygende, og folk kom med fantastiske kommentar til hvor meget vi har rykket os! Var meget nervøs da jeg skulle ride imod en masse lækre store flotte dygtige heste, puha! Men det overgik alle mine forventninger, og Kasmir gik bare og var hos mig! Stort Kys til ham, virkelig <3 )

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - '
Hinnitus rideklub / midtjysk ridelejr uge 29 2011:
Spring:

60-70: 4 plads ud af cirkus 30!

70:80: 2. plads ud af cirkus 20!

Man kunne starte Lille, Mellem eller høj. Jeg startede mellem og høj.
- - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - -
Åstrup sportsrideklub. 3. afdeling af cuppen. 10/9-2011:
Spring:
LE maks. 80 cm: 0 fejl - 0 fejl 33,8 sek.
LD maks. 90 cm: 0 fejl - 0 fejl 33, 1 sek. - 1 plads.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Åstrup sportsrideklub - spring stævne d. 10/10 2011:
Spring:
LD: 4 fejl.
LC: 0 fejl - 1 plads
Stamtavle
desværre ingen, men hvad kan jeg også bruge den til når han er vallak :0)
Køn
vallak
Bemærkninger
KORT OG GODT:
Kasmir er meget følsom, vrinsker hver gang jeg kommer i stalden, ville aldrig gøre en flue fortræd, glad, meget madglad, lidt fræk på den gode måde :0)


Jeg fik Kasmir d. 16/9 2010, en meget sent aften. da han kom ud af traileren tog han det meget cool. kiggede forbavsende lidt rundt og brustede lidt. men det var det. Jeg havde lavet den "bedste" box til ham, og brugt hele dagen på at gøre den fin. Der var hø i hønettet, hø i små bunker rundt omkring i boksen, gulerødder i mæssevis rundt i boksen, to nye slikstene og en lege bold. Jeg fik afvide inden jeg købte ham at han havde tildens til at væve, jeg har ALDRIG set ham væve eller skulle til at gøre det! og andre har heller ikke set ham væve. og dog er jeg alligevel omkring ham flere timer om dagen :D

Jeg havde nøje planlagt min uge med min nye hest kasmir, og havde bla. planlagt jeg ike ville ride ham dagen efter alså d. 17/9. meeeeeeeen, efter jeg havde trækket rundt med ham dagen efter, hvor han bare tog tingene så cool, kunne jeg dog ikke lade være. Jeg striglede omhyggeligt og nussede omkring ham ´, han var bare så skøn. Jeg fik dog masser af glædes spring da han ikke var blevet redet det seneste stykke tid hos gamle ejer. men når det bare var glædes spring hvilket var tydligt var det helt okay :D!

Kasmir knytter sig meget til hans ejer, og allerede efter 2 uger følte jeg at jeg havde haft ham i lang tid. Han er en meget meget rar hest, har ALDRIG set ham sparke ud hverken på fold eller andre steder.

Han er 8 år gammel, den mest voksne på folden!:-)


Han har allerede lært at mysse, smile og løfte begge ben på kommando!

Han er fantastisk den bette mand!

14/11 2010 :
sprang 110 cm, på kasmir idag. og en oxer på 105!:-)
mor her er stolt.

21/11 2010
så stolt af ham, vandt en anden plads til stævnet ud af 9. 0 FEJL + 0 FEJL så stolt

uge 3 i januar 2011:
Ja nu er vi jo kommet ind i det nye år, det er blevet skudt rigtig godt igang. Kasmir er fantastisk for tiden MEN..... i fredags d.21/1 2011 fik jeg undervisning af sussi (flere måneder siden jeg fik undervisning), han var god MEN.. den søde kasmir tror jeg kan bære hans store hoved, næ nej. du skal skam selv bære dit hoved! men når jeg så tager mere fat stritter han mere imod og lægger mere vægt på bidet :@!%&#"!!.

men han går ikke så meget på forparten mere, og er mere samlet :-) glæder mig til flere stævner, så vi kan vise hvor seje vi er blevet, hæhæ :-D!

Vi er begyndt at strigle hvor han står helt fri midt på staldgangen! han er super god. Forfærdeligt at tænke på hvor lidt tid jeg har haft ham! føler jeg har haft ham i laaaaaang tid.

6. febuar.
åh, man kan ikke andet en at elske den hest. fantastisk hest!!! vi red tur idag med katja og therese. Kasmir var utrolig hidsi på en, god måde. han var glad og var klar på spas. Vi red hen til føtex og kasmir skulle jo lige være den seje, den seje som aldrig stoppede og som ville gå forrest. På vej hjem fra føtex stak hannibal (katja) og kasmir af i fuld fart mod vejen. Det er første gang jeg har siddet på en hest som jeg virkelig virkelig virkelig gerne ville stoppe men slet ikke kunne. Vi red til vandet, som jo er kasmir's bedsteven ;-)! han legede i det, og sprøjtede op til alle sidder og blev helt kuller, med HELE hovedet under vandet. Dog blev han bange for i noget i vandet og gik i panik, træls oplevelse, men jeg fik sparket til ham så han kom op af vandet! håber ikke han er blevet bange for vand nu :-((((((( fantastisk tur med en utrolig hest!! jeg elsker dig kasse. Fik muget hele hans boks ud idag, og gjort hoved rent!! der var 6 store trillebøre med top på.

20/2 2011:
Idag har der været spring stævne i klubben. Stort stævne med mange starter. Kasmir og jeg startede selvfølgelig da mit mål er at få gjort ham stævne vant, så han ikke er så nervøs som han er! :0) det gik okay, første bane (le) var han utrolig nervøs men vi kom over bortset på et spring hvor han stoppede. Anden rundte (lf) synes jeg det gik fremragende udover han lige rev en bom ned på andet sidste spring ellers en klar første plads, men det kommer :-)! han bliver bedere og bedere.

5/3 2011:
Jo så jeg jeg skam brækket kravebenet. Sophie, therese og jeg red på tur ned til vandet. Vi hoppede nogle gange over en lille å, ja så er det der jeg ikke kan huske mere :S. Pigerne red foran mig, men therese hørte jeg råbte "jeg falder af", hvor efter sophie havde set jeg var på vej ned i fuld galop. Jeg lå bevidstløs i ca et minut, hvor efter jeg åbenbart har snakket og råbt, men jeg husker kun fra, hvor tina var over mig, men det var altså alligevel ca 10 min efter, siger pigerne. Jeg kom med ambulancen og for mig virkede det som 5 min. det hele, men ambulancen kom først 40 min efter. Jeg har været helt væk. Nu rider luna dressur på ham, og sophie springer ham :-)! lægen siger 2-4 måneder, meeeeeeen ....

24/3 2011:
Jeg har været i london i 6 dage. Kasmir bliver stadigvæk passet fuld ud af luna og sophie, hvilket jeg er helt tryg ved. Igår da luna var ude og gå med kasmir, var kasmir halt på venstre forben. Men da der ikke er nogen hævelse eller lign. tror jeg han har trådt ned på en sten på folden, da der overhovdet ikke var noget onsdag til spring. Jeg håber både snart han og jeg bliver klar. Jeg savner ham rigtig meget.

Jeg har allerede haft ham i snart 8 måneder, men føler jeg skal starte forfra med ham og jeg nu når jeg går igang igen :-((

30/4 2011:
Siden i Onsdags har Kasmir haltet. Jeg tror det er efter spring, hvor han snublede lidt med Sophie... Han er øm i ventre skulder, derfor går han er hygger. Min arm går meget bedere. I Torsdags gik jeg en tur nede i skoven Kasse hvor han virkelig lige skulle vise han faktisk har en stor del Araber i ham, Han gik pustet helt op og med elegante svævende trin hjem, stejl kom der desværre også fra ham.... :0) Jeg har valgt at starte "fra bunden" med Kasmir, ang vores forhold. Jeg mærkede hurtigt hans små uvaner han havde da jeg fik ham, men allerede efter få dages hygge er de på vej væk igen! Jeg lader trygt Kasmir være i Luna's hænder! Jeg er så glad for hun passer ham!! :-) Myys

11/4-2011:
Det var sommer idag! :-) Red kasmir for første gang med sadel, fedt at være igang igen. Vinterdæknet røg endelig af, og nu kun med regndækken.

12/4-2011:
Idag var det anden gang jeg har redet Kasmir med Sadel. Han var den bedste! Var på hospitalet idag, mit kraveben var rykket sig længere væk fra det under...

20/4-2011:
Vi har sovet på rideskolen, og stod op og tog på morgen tur uden sadel. Nogle timer efter vi kom hjem, tog vi på trav-galop tur igen uden sadel, vi tog den lange tur ned omkring studstrup by. Det var rigtig hyggeligt. Jeg er blevet sygt rød/brun efter turen :S

21/4-2011:
Det er sommer, og vi har endelig fået lov til at sove på rideskolen. Vi sprang bidløst og uden sadel :-)

22/4-2011:
Orker ikke at arbejde heeeeeeeeeeele weekenden :(

1/5-2011:
Kasmir plejer altid være meget hissig og utryg alene på "tur", men eftersom vi vi har øvet at gå rundt om de store græsfolde hver dag, har han lært at være tryg i mine hænder og acceptere at komme væk fra flokken! Vi galoppere nu alene på tur uden nogle problemer! Det er tydeligt han stoler 100% på mig <3

4/5-2011:
Vi sprang en bane på 1 meter! Kæft han var lækker, ikke et eneste stop, han ventede bare og hoppede perfekt uden at rive ned! Utroligt! Jeg elsker den lille mand. Vi tog bagefter en galop på varmelinjen alene!:0)

7/5-2011:
JAGT!
Sophie med Indi og jeg med Kasmir tog på jagt i mols bjerge. Lars og martin var så søde at køre os, samt mille tog med. Turen tog 3 timer, og var 15 km. med forhindringer på max. 60. Kasmir var bare så sød, han stoppede ved første spring, da han synes det var lidt mærkeligt hvorfor han skulle hoppe over en halmballe, fair nok vi kom igen og efter tog vi alle spring uden tøven! Jeg elsker dig hest. Vi tog trejde pladsen!

7/5-2011:
Forstuvede min fod i mindeparken om aftenen.. Nu får kasmir nogle velfortjente fridage :-))

14-15/5-2011:
Kasmir og jeg starter selvfølgelig til stævnet på åstrup sportrideklub, han var simpelthen så god både spring og dressur. Dommeren var ikke så vild med os, men alle sagde han gik så godt. vi red vores første LB1 hvilket gik super! Spring gik super godt, bortset fra i anden klasse (max. 80) i omspringningen væltede kasmir ned over mig, da han gled i den tunge og tykke bund i hjørnet, vi er begge okay! Kasmir var så kælen i boksen bagefter og vi tog en galop i naturen for at komme på andre tanker! Jeg elsker at stå og nusse med ham i boksen, han ville hele tiden kysse mig hvilket han ikke plejer, han var som sagt virkelig kælen, som om han ville sige undskyld I: Jeg elsker ham virkelig højt!!

23/5-2011:
Kasmir kom travene hen til mig idag fra folden! Glad hyp, glad hyp! :-) Glæder mig til morsø, getting wild.....

25/5-2011:
Kasmir kom galopperne hen til mig på græsfolden, nåede ikke engang ind på folden, nåede kun at kalde og så kom han i fuld fart, med ørene fremme!<3

1-5/7-2011:
SOMMERSTÆVNET, er nu ovre! Kasmir har været forrygende, vi har fået placering i alle klasserne! Han gik så godt, og jeg red :0) Det har været en hyggelig med dyr fornøjelse..

14/7 - 2011:
Kasmir har sommerferie indtil vi skal på ridelejr. Idag kom jeg ned på græsfolden, jeg kaldte to gange og han kom travene og vrinskende hen til mig! Åh bette man dog..... Han skød meget med ryggen idag, droppede at ride og legede med ham istedet... Jeg elsker ham

Uge 29 - 2011:
Ridelejr, kasmir var fantastisk at have med. Det var super hyggeligt! Nu skal han have sommerferie

27/7-2011:
Langt om længe tog jeg ud til Kasmir. Jeg var vildt bombet, havde allermest lyst til bare at stå og kramme ham. Kasmir kom hen til mig da jeg kaldte første gang, min skat.... Vi hyggede maks hele dagen! Vi tog først op i den lille ridehal så han kunne rulle sig, vi stod op ad hinanden og nød hinandens nærvær, så rar en følelse.. Vi skridtede til vandet fra jorden af, han var en engel som altid. Er helt tryk omkring ham, selvom han spjætter eller bliver bange, stoler jeg dybt på ham, så fedt! Han har fået voldsomme spark fra hestene på folden! :="((#==")")!!!! åh er så sur, der er omkring 20 ar på bagdelen bare fra denne sommer. Opdagede et voldsommere sår idag, lignede et bid, hvor der bare var blevet bidt til, så huden er bar og blod og hævelse :-( Btw. Jeg elsker ham virkelig, skal aldrig af med ham

7/8-2011:
Kasmir og jeg tog ud uden sadel, og red lidt laller i hallen :-) Han var den gladeste hyp idag, og jeg var den gladeste ejer idag:0) Der er sgu kommet stubmarker!!!! Kasmir og jeg tog alene, uden sadel og uden sko ud og travede og galoppede på markerne! Han elskede det, han ville hurtigere og hurtigere frem og var den gladeste hest <3 Lavede nogle glæde hop sommetider... Han er min skat, elsker ham virkelig meget! Nu står han på græsmarken med hans venner uden grime og nyder hestelivet så meget som man nu kan, nu skal han jo snart ind og stå meget i boks. Håber snart på en heste boks til ham...

12/9-2011:
Det er ved at være lang tid siden, jeg har opdateret herinde. Kasmir har fået hesteboks, hvilket er super skønt. Vi startede stævne her igår (3. afdeling, af cuppen) Det gik forrygende. Vi startede Maks. 80 - maks. 90. cm! Første klasse, kom vi fejlfrit igennem både hovedrunden og omspringningen - Jeg gav den slet ikke gas i omspringningen, jeg skiftede galop 3 gange, og lavde gode vendinger. Men i anden klasse, gav jeg den lidt mere gas i opspringningen, og lavede nogle mindre vendinger men som stadigvæk var fair overfor Kasmir. Vi vandt klassen maks. 90 :0) SÅ en rød roset med hjem.


17/10-2011:
Idag sprang Katja og jeg i den lille ridehal, i starten trænede vi tempo spring med 1 galop spring imellem og små spring på kryds og tværs. Til slut sprang vi 120 <3


29/10 -2011:
Idag er det min fødselsdag, en af mine gaver blev at jeg flytter til Vilhemsborg/ Århus rideklub fra d. 1 december :-D :-D :-D Jeg er så lykkelig. Kasmir og jeg er stadigvæk lige så lykkelige! Jeg elsker ham, han er min skat.

30/10-2011:
Idag fik vi undervisning af Michael for 300 kr for 30 min. Kasmir var rigtig sød, men bryder mig ikke om hans undervisning.

11/12-2011:
Undskyld jeg har været så dårlig til at opdatere! Men d. 1/12-2011 flyttede jeg Kasmir fra Åstrup til Vilhelmsborg. Det gik fint. Nu har jeg stået der i godt og vel 2 uger, det er som en drøm! Der er styr på tingene, og folk er imødekommende og smilende. Han står i en stor boks fyldt med halm og uden grime. Han hygger gør han :-). Jeg har for første gang i mit liv været til rytterfest her fredag og lørdag med Sara - det var overraskende sjovt! Vi fik mødt nogle søde drenge samt piger. ELSKER MIT LIV! Jeg er rigtig glad for jeg flyttede Kasmir til Vilhelmsborg. Man siger Vilhelmsborg har de bedste faciliteter i hele jylland, og det har de i den grad samt opstalderne er de sødeste. Nå men jeg har sovet meget lidt her i weekenden samt været på druk så nu vil jeg slappe lidt af.

http://youtu.be/-lLvtydTM78 <3 <3 <3

20/2-2012:
Det er ved at være rigtig lang tid siden, at jeg skrev herinde. Klokken er ved at nærme sig 00:00 og jeg skal i skole imorgen. Så det bliver ikke rettet igennem eller læst igennem (Det jeg skriver nu). Tænk at jeg slet ikke har haft skrevet herinde i dette år, puha tiden er vidst bare fløjet afsted ha'. Nå men, Kasmir og jeg nyder livet på vb Vilhelmsborg, det er simpelthen det rene luksus, SÅ LÆKKERT! Nyder Kasmir i den grad. Han kommer dog ikke på fold, Han vrinsker hver gang jeg kommer i stalden <3 Han har godt nok holdt mig oppe i de her svære tider jeg har været i gennem lige pt. Hov ja, jeg bor i skurvogn lige pt. Jeg er ude ved min baby (Kasmir) hver eneste dag. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden ham.. Det er ca 2 uger siden at jeg red i min dressursadel.. Jeg rider "Dressur" i min springsadel - er rigtig blevet springrytter! Elsker min lille hyp, og vil aldrig skille mig af med ham. det er sten sikkert. Min kærlighed til ham er for stor. Et citat slog mig lige i dag! Man siger jo så tit i ridesporten at man lærer af sine fejl men læs lige dette citat:
We've all heard that we have to learn from our mistakes, but I think it's more important to learn from successes. If you learn only from your mistakes, you are inclined to learn only errors!

Det er i den grad korrekt, og lyder fantastisk i mine ører!

Jeg lytter til Birdy og hendes sange (People help the people - 1901 - Shelter og skinny love) Elsker hende og hendes stemme.
Kommentér på:
Anden særlig race Kasmir
Annonce