{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Gelsådalens Zorro 2001

12.553 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Knabstrupper Gelsådalens Zorro

Fødselsår:
2001
Højde:
Zorro er målt til at være 166 cm, hvilket er helt perfekt til mig!
Han er dog meget kraftigt bygget, og han syner derfor en del større end han egentlig er (:
Temperament
Temperamentsmæssigt er Zorro helt sin egen.
Han er ikke særlig glad for fremmede mennesker og kan godt være ret svær at håndtere, hvis man ikke kender ham, dels fordi han er meget stærk og til tider kan have sine egne meninger, men samtidig fordi man ikke bare lige kan give ham et ryk i træktovet eller lignende, da dette kan få ham til at panikke fuldstændig.
Men når han først lærer en at kende og begynder at stole på en, har han det kærligste og ærligste væsen, man nogensinde kunne forestille sig!
Han er en hest man altid ved hvor man har, og han er 110 % til at stole på. Han gør alt hvad man beder ham om, og tanken om at han skulle gøre en noget strejfer mig aldrig, fordi det ved jeg, at han ikke gør.
Alt dette er bare med til at give ham den største personlighed, og når man kender Zorro, kan man ikke andet end at elske ham! :D
Gangarter
Han har tre super gode, rummelige og taktfaste gangarter, og hans fritrav er bare altid lige i skabet!
Som 4 års gik han også videre til semifinalen i DRF's championat.
Stævner
Zorro er den mest fantastiske hest at have med til stævner. Han tager det hele fuldstændig cool, og giver den altid lige 10 % ekstra når han kommer ind på banen! <3
Vi starter alle LA-klasserne på distriktsplan, får næsten altid mellem 65 og 70 %, og de stævner, hvor han ikke hiver en roset med hjem, hører til sjældenhederne :D
Stamtavle
Far: Xanthos KNN 112
Farfar: Don Ibrahim KNN 92
Farmor: Cirkeline KNN1468

Mor: Olympia KNN 1796

Zorro er hel lillebror til den tidligere para-verdensmester og Grand Prix hest Zanko, som blev redet af Ann Cathrin Lübbe.
Køn
Zorro er en vallak, da han ikke kunne blive kåret hingst i knabstrupperforeningen, fordi hans pletter er ”forkerte”, han er bærer af det skimle gen, som de så fint kalder det c(:
Men han ser dog stadig meget hingstet ud, og kan til tider også opføre sig sådan :D

Trods han ikke er hingst, er han som 6 års blev udvalgt til at gå matrialeprøve på Vilhelmsborg i forbindelse med hans fars afkomstsfremstilling grundet Zorro's såkaldte "x-faktor" :D
Han opnåede 794 point med højeste karakterer i springning!
Bemærkninger
Zorro er alt det jeg aldrig har villet have, og alt det jeg altid har drømt om! <3
Hvis nogen for fem år siden havde fortalt mig, at jeg ville få en hest som Zorro, ville jeg have grinet af dem. For mig har udseendet på hesten altid haft en betydning, og når jeg så på hest/pony, sorterede jeg altid de plettede fra. Jeg havde sagt til mig selv at jeg aldrig skulle have en hest med et blåt øje, og et elegant ”araber”-hoved, var altid noget jeg kiggede efter.
Men en sjælden gang imellem sker det, at man møder den rigtige, og så kan det hele da også bare være lige meget! For selvom Zorro efter manges mening ikke lige har udseendet med sig, så har han charmen og bygningen til at hamle op med alle de elegante dressurheste alligevel.

Jeg husker tydeligt den første gang jeg så Zorro, selvom jeg på det tidspunkt ikke var klar over, at det var ham. Det var i efterårsferien 2008, hvor jeg sad på tilskuerrækkerne til JBK horse show, og så Junior Kür. Jeg husker den ”hvide” hest, der på mange punkter klart skilte sig ud fra de andre, og jeg husker, at jeg ved programmets slutning syntes, at den havde fået alt for få point.
To år senere ankommer jeg til et lille stutteri i det mørke Jylland for at se på hest. Eller det vil sige, for at tage med min mors veninde ud at se på hest, fordi vi havde allerede besluttet os for en, og der var bestilt tid til handelsundersøgelse og det hele. Men som min mor sagde, vi kan jo lige så godt kigge videre, hvis den nu ikke skulle gå igennem.
Nå, men vi ankommer til dette lille stutteri, og opdager til vores store overraskelse, at der befinder sig en del knabstruppere på stedet. Vi prøver de to heste vi var kommet for at se, og de viser sig faktisk begge at være rigtig fine, da vi går ind i stalden igen siger den ene pige, at de faktisk har en rigtig fin hest til til salg, som godt nok er plettet og lidt dyrere, og hun peger ind i boksen da vi går forbi den. Og derinde stod Zorro, plettet, blåøjet og tyk som en tønde, alligevel var det et eller andet tiltalende ved ham, og jeg tænke for mig selv, at han egentlig så ud som om, at han var meget sjov at ride på.
Jeg havde under ingen omstændigheder troet, at han var så sjov og lækker at ride på!
Men jeg skulle jo have en anden hest, og vi havde ikke råd til dem begge to. Vi spurgte flere gange om vi kunne få lov til at låne ham, men dette kunne desværre ikke lade sig gøre, og han skulle sælges.
(U)heldigvis skete det, at den oprindeligt tiltænkte hest til mig ikke gik igennem dyrlægen, og efter at have set på videoerne sammen med min underviser af de heste, jeg havde prøvet, var det ikke nogen svær beslutning. Det skulle være Zorro!

Jeg har ikke et eneste sekund været i tvivl om, at det, at vi købte Zorro har været den bedste beslutning i mit liv!
Han er den mest fantastiske ridehest man kunne forestille sig, og selvom han ikke er bygget som den typiske dressurhest, svæver han let og ubesværet hen over banen. Han er altid villig til at arbejde og lære nye ting, og han gør altid sit bedste for at få gjort sin rytter tilfreds. Zorro er en hest, som inderligt prøver at gøre alt for, at give en god ridetur hver dag, og indtil videre har han klaret det over al forventning. En ridetur på Zorro er altid noget, man kan gå og se frem til!
Han er altid sød at have med at gøre, han står bomstille på staldgangen, han nyder at blive vasket (det er også meget praktisk, når han nærmest er hvid :b), han kommer løbende når man kalder på ham på folden, og han vrinsker hver gang man kommer.
Zorro er ikke bare en hvilken som helst hest, han er noget helt særligt, og han betyder alverden for mig. For hver dag der går med Zorro elsker jeg ham højere og højere, og jeg har aldrig før oplevet, at holde så meget af en hest, han er virkelig den bedste! <3
Kommentér på:
Knabstrupper Gelsådalens Zorro
Annonce