{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shire Bjerggårdens Kadisha 2005

8.874 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke B
Kvinde | 33 år | Oprettet: 28. jan 2005


Shire Bjerggårdens Kadisha

Fødselsår:
2005
Højde:
174 - så ret lille af racen og være men længe stort nok til mig som har sat røv alt for tidlig ;)
Temperament
Super skønt temperement - rigtig koldblods.. cool og kold men samtidlig opmærksom men på den gode måde :)
Gangarter
Skridter over sit eget spor... en okay trav af en shire at være.. næsten altid fået 7 i gangarter. god galop med god opadbange tendæns. mangler dog stadig balance og smidighed i galoppen.
Stævner
Kadisha og jeg rider LD og LC klasser..jeg springer hende ikke selv , men hende der gør har redet nogle cm klasser på hende, og så var hun med til stafet springning på lanskuet 2012 . 80 CM. Har haft hende udstillet på landskuet i 12 og 13 med 23 point og ærespræmie :)
håber på flere dyrskuer her i 2014.. hun blev i 2013 kåret i foreningen for shireavl danmark med 8... Hendes forholdvis lave højde trak desværre meget ned.. men skidt pyt jeg bruger kadisha til ride hest og det er jo ikke papirene jeg skal ride rundt på ;)
Stamtavle


Mor: Bjerggårdens Molly
MF:Tan-Y-Ffordd Caradog
MM: Bjerggårdens komsik lady
MFF:Hillmoor enterprise
MFM: Stuntney Grace
MMF: hillmoor mascot
MMM: jet hall beauty

Far: Ballybane Honest Tom
FF: Ballybane Adonis
FM: stanley house duchess
FFF:Skelton masterpiece
FFM: Trofarth carys
FMF: Stanley house royal
FMM: Stanley house Guilda
Køn
hoppe med sin egne hopper meninger til tider ;)
Bemærkninger


NYT OOPDATERING DEN 16 FEBRUAR 2013.

så skete det endelig. Kadisha blev min helt egen i går ved en 11 tiden da hun gik igennem handelsundersøgelsen med bravour.. er en meget stolt og glad heste ejer.. det sidste halve år har prinsessen desværre stået skadet , men er nu endelig færdig genoptrænet og fungere rigtig godt.. hun er ved at have fået bygget sin muskel masse op igen. vi tager det dog meget stille og roligt i øjeblikket da prinsessen efter sin skade ikke må gå med lammeskindssadel mere så hun har fået en rigtig sadel - hvilket jeg aldrig har redet i før.. har lært at ride i lammeskindssadlen på andre heste også så jeg skal jo næsten lære at ride på ny :) men kadisha har fået en bedre trav af det da hun jo nu har fået mere frihed i ryggen.. :)

der er sket en masse med kadisha siden jeg skrev her inde sidst.. hun er blevet nogenlunde stabil i alle gangarter. - vi har fået helt styr på højre galoppen og har også startet nogle enkelte LC2'er. men lige nu tager vi det stille og roligt og stævner kommer igen når lysten kommer..
efter hendes skades periode har jeg virkelig lært hvor meget mere end bare ridningen er mellem kadisha og jeg.. vi har en fantastisk venskab.. hun er min aller bedste ven og jeg er bare lykkelig over at vide nu at det kan forsætte til kadisha en dag skal herfra.. der er ikke noget bedre end at komme ned i stalden og tøsen så vrinsker så snart hun ser en.. om man så bare lige har været væk i to minutter og kommer tilbage kommer der et nyt vrinsk.. hun gør mig så ubeskrivelig glad og uanset hvor lort man har det så bliver man bare glad når man kommer ned til hende - tænkt sig at man kan føle sig så tæt med et dyr - nogle vil nok mene jeg er fjollet og høre på , men kadisha og jeg er virkelig tætte.. hun er mit lille barn og jeg elsker hende over alt på jorden. nu glæder vi os bare til frosten og sneen forsvinder så vi komme i skoven igen. en god galop ud over en stierne i skoven er helt klart både prinsessen og mins yndlings beskæftigelse :) prinsessen springer også stadig men det er ikke længere med mig - hun har fået en af landets bedste spring ryttere sarah kromann som springer hende en gang i ugen.. dissen og jeg springer kun lidt småtterier for sjov, men dissen elsker det virkelig så derfor har hun nu fået en seriøs rytter. :)

Kadisha og jeg havde en vild fed oplevelse sammen i sommers. vi deltog til landskuet i herning, hvor vi red med i gangarts klasse for gol hopper hvor vi fik en rigtig fin bedømelse... vi deltog også i det store dyrskue show hvor vi red med i herning kvadrillen.. - sikke en oplevelse at få lov at ride i den store ring med så mange publikum .

Planen er at jeg vil have udstillet hende der ude i år hvis jeg kan komme med på dispentation og så få hende kåret der ude :) vi har også planlagt at vi skal med shire festival i juli måned :) tror prinsessen og jeg skal til at være lidt med i show og dyrskue verdenen :)

<3 bjerggårdens Kadisha <3

_____________________________________________________________________________

Super nova er en rigtig lækker Shire hoppe som herning rideklub har lånt.. primært til handicap ridningen. men da min egen part var halt prøvede jeg nova.. Jeg var egentlig meget bange for hende inden jeg satte mig op på hende fordi hun havde jordet mig og en veninde ned da vi skulle have hende ind fra fold.. men efter den første ride time på hende var jeg solgt :) Hun var så samarbejds villig.. godt nok forstod hun ikke en meter af hvad jeg ville have hende til i starten.. ku ikk styre hende orden rundt på hovslaget i skridt. og på ingen måde i trav.. men alle rede gangen efter var hun meget bedre. Meget lærenem og samarbejds villig hun prøver virkelig og forstå.. jeg er begyndt at ride hende fast 2 gange i ugen til undervisning på hold og en ene time.. og så rider og passer jeg hende i weekenderne :)

Jeg har redet på hende en måneds tid ind til videre og hun er blevet så dygtig på kort tid. vi styrer nu rundt på tyvemeter volter slange gange 15 m volter i trav :) galoppen har vi ikke prøvet endnu da vi lige skal være helt styrbare for sæde og ben :)

håber virkelig på at jeg får lov at springe en smule på nova af ejeren.. ku være skægt.. har en eller anden skør drøm om at hun vil være helt vildt godt til det :)


OPDATERING: NU har nova og startet vores første stævnet sammen. ld1.. Det var et lidt spændene ridt, men en god tur i forhold til hendes udannelses niveu.
ku godt mærke hun stadig er en urutineret baby :)

Vi er også så småt startet op med galop træningen. har abejdet med galoppen en del i longen og nu har vi prøvet en enkelt gang med rytteer. det var meeget svært sys nova.. hun forstod slet ikke anspringet og heller ikke rigtig stemmen.. så det blev til to vilde runder i trav inden hun endelig fik lavet overgang til galop :) vi tog bare en enkelt langside i galoppen og det klarede hun rigtig fint :) dygtige pige. så det skal vi til at arbejde med til træning nu. spændene..

OPDATERING: NU har jeg oficelt halvpart på nova musen :D
så har jeg også prøvet at "springe" på nova for første gang.. hun var såå dygtig :) vi startede bare ud med at trave over en masse bumme.. hun var flyvende hen over ti bumme i streg uden at røre en eneste :) så sprang vi nogle små kryds.. hun stoppede de to første gange.. det var lidt farligt ;) men så forstod hun pludselig hvad jeg ville . først travede vi bar hen over krydsende men det sidste kryds vi tog sprang vi hen over :) hun var så dygtig.. håber på vi skal prøve nogle lodretter i morgen til anden spring undervisnings time..

Hun er stadigvæk lige så samarbejds villig og udvikler sig rigtig meget . :o) har virkelig tabt mit hjerte til skønheden..
<3 glæder mig til den 19-20 februar - der skal vi starte stævne igen.. LD2 og 30 og 40 cm spring klasse..

Opdatering August 2011:

prinssessen som jeg kalder hende nu udvikler sig stadig helt vildt.. hun har hele juli måned stået på sommergræs så vi er kun lige kommet i gang med træningen igen men hun er bedre end aldrig før... vi har fået godt gang i galoppen styr på anspringene og øver nu volter. venstre rundt går det fint højre rundt er det lidt svære for nova - den ene skulder kommer til at hænge lidt.. vi har tilmeldt os vores første lc1 den 17 september så det bliver spændene.. men den aller bedste nyhed jeg har at fortælle er at jeg skal låne nova det næste år med forkøbsret og så er planen at jeg køber hende om et år :) jeg mangler kun at få skrevet kontrakt med ejeren af hende som vi forventer at gøre i den kommende uge :D

Kommentér på:
Shire Bjerggårdens Kadisha
Annonce