{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Brandy [Tidl. hest] 2006

2.686 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Aless
Kvinde | 29 år | Oprettet: 15. jun 2008


DSP Brandy

Fødselsår:
2006
Højde:
149 m. sko
Temperament
Brandy er en super cool ung herre som acceptere det meste. Jeg har endnu ikke set ham reagere total vildt over et eller andet "farligt". Han synes godt nok at hans eget spejlbillede er lettere skræmmende, men det kan der vel også være noget om ;)

På stald er han også ret cool, tager det meste med ophøjet ro, bortset fra lige at få sårspray på - det er altså noget der bare ikke burde være tilladt ;)

Han er rolig under ridning, dog kan han godt blive lidt irriteret og bukke hvis man forlanger noget af ham. Det er ret sjovt, for han er så sød selvom han kan finde på at gøre det. På en springbane er Brandys lunte tit kort, der skal stortset intet til før han bliver hidsig, han bliver "rigtig" unghest, laver sjove krumspring og trækker måske liiidt for meget på springene ;). Han er super dygtig selvom han er lidt skør til tider, hvis jeg kikser afstanden eller tempoet redder han min røv og overrasker mig HVER gang! Kunne ikke ønske mig en bedre ven og hest end Brandy!
Gangarter
Skridt - Middel/Overmiddel. Han træder 3 - 4 hovsbredder over, lækker at sidde i.
Trav - Overmiddel. Han træder rigtig meget over, og jeg har været nødt til at proppe klokker på ham for at han ikke skal træde på sig selv og få sår. Hans trav har udviklet sig utrolig meget, og er helt vidunderlig. Han bruger sin ryg, har bagbene med også er han begyndt at få nogle helt sindssyge øgninger.
Galop - OVERMIDDEL! Galoppen er nok pt. Brandy's bedste gangart. Han har en utrolig opadbakke galop, og nogle gange kan han være besværlig at sidde på fordi han "hopper" så meget opad. Han har bagbene og ryggen med og er helt fantastisk.
Stævner
Tronsø d. 16 April 2011.
LC1 Dressur Cup; 55%
Dommer: Mette Biller
Kommentar: Han var virkelig strid og gad slet ikke gå fremad. Travdelen var egentlig fin nok, men efter højre galoppen (som kiksede total) var han bare utrolig ligeglad med alt hvad jeg gjorde ... Møgpony! :( <3

Tronsø d. 17 April 2011
LD Cup klasse spring B3: 4 fejl = 1 stop.
Kommentar: Jeg synes vi havde en rigtig fin runde bortset fra en brun oxer hvor jeg glemte at ride, der var intet da jeg red på igen også sprang han ellers bare fint.
Babyjump Hest B0: 4 fejl = bom.
Kommentar: Jeg fik ikke nok galop i ham op til første spring, hvilket resultere i at han tager bommen med bagbene. Resten af runden var han bare helt vildt godt fremme for mig, og jeg føler det som om vi har vundet alligevel! :D
Stamtavle
F: Golden Empire
M: Fie Fup
Køn
Lettere fimset vallak.
Bemærkninger
Brandy er en hest jeg har lånt for dette skoleår da min anden lånepony blev skadet.

Brandy er super skøn og en rigtig nussegøj. Han sænker gerne hovedet så han kan blive kløet lige præcis der hvor det er rigtig dejligt, og vil man stå og bare hygge, så er Brandy også helt med på det. At stå bare med tæppe på efter ridning og blive snakket med, det er lige sagen når man er en meget udmattet Babyhest.
Brandy er "min" lille babyhest, han er tillidsfuld og følger gerne med hvis jeg går fra ham og han ikke står bundet. Men fanme nej om han vil gå imod en på folden, han stiller sig og kigger, rykker sig ikke før man når hen til ham, han vil gerne med ind, men man må jo ligesom gøre noget for det ;)

Han er frygtløs, nogengange. Hans eget spejlbillede er farligt og vi skal ned og undersøge spejlet en gang i starten af ridningen i hvert fald, ellers skal vi i hvert fald kigge riiiigtig godt på det, der er jo en superstjerne der kigger tilbage.

Under ridning er Brandy simpelthen en lille stjerne. Vi er begyndt at lære hinanden godt at kende og ved efterhånden hvordan vi hjælper hinanden bedst. I dressuren er han blevet SÅ lækker, jeg kan mærke at han yder noget og virkelig bruger sig selv rigtigt. Det er som at mærke en enorm udvikling fra gang til gang, og jeg er simpelthen SÅ stolt af ham! Han har allerede lært mig en masse på den korte tid jeg har haft ham.

I springning er han en rigtig lille vildbasse. Han trækker rigtig meget på springene, og han har stortset altid ørene fremme når vi er på en springbane. Han overrasker mig næsten hver gang, med små vendninger, super elegant hop og bare generelt at redde mig hvis jeg laver fejl. Han springer med stor lethed, uden tøven - hvis man bare tror på ham beviser han værd gang at man har ret i at tro på ham. Han er begyndt at blive ret tændt når vi skal springe, hopper rundt på underlige måde, tager bidet og løber og sådan lidt skøre ting, men når man først kræver noget af ham koncentrere han sig 100% om det han bliver bedt om.

Vi får undervisning 3 gange om ugen af Claus Kirkegaard, to gange i dressur og en gang i spring. Og det hjælper os virkelig meget.

Opdatering; Onsdag d. 15 December 2010.

Der var højdespring på skolen, og Brandy var simpelthen den sygeste energibombe, en rigtig vildbasse. Men hver gang vi red på springene var han der 100% og ydede sit bedste. Vi kom op at springe 1.20, hvilket svare til en MA. Så jeg er rigtig stolt af ham! Han tøvede overhovedet ikke og sprang simpelthen bare perfekt :* .

Opdatering d. 21 Jan. 2011.

Vi fik undervisning ved Gunhild fra Grindsted Rideklub i dag, og det var SÅ fedt! Brandy var en fantastisk velgående baby, og gjorde lige præcis hvad jeg bad om. Da hun spurgte om en schenkelvigning i trav gjorde Brandy det lige med det samme - og vi har aldrig prøvet det før!
I slutningen af timen fik vi at vide at vi havde rykket os utrolig langt siden sidst hun så os, og at vi var rigtig gode sammen! :D
Vi sprang også med på øvet pony onsdag d. 19, og Brandy var bare en stjerne! Han havde styr på det hele, og gjorde lige præcis hvad han blev bedt om <3

Opdatering d. 29. Januar 2011.

Her de sidste på dage har Brandy simpelthen bare været über fantastisk (Også selvom han kylede mig af 2 gange i onsdags og min ryg nu er helt smadret) ... Fredag red vi undervisning ved Claus, og han var bare dejlig frisk og super lækker at ride .. Vi er ved at få helt styr på den der højre galop, og han gik bare SUPER! :D .
Senere var han så løs i ridehallen med Alamo og Linette, og guuuud hvor den lille baby nød at løbe rundt, han er simpelthen lidt af en showass! (; .
På et tidspunkt valgte han at stå og nusse med mig i stedet for at løbe med "flokken", også løb han også med mig da jeg løb, oorh hvor den lille baby lige smeltede mit hjerte!
Anita introducerede os til cordeo, hvilket vi hyggede lidt med (dvs. vi fulgte stille og roligt efter Anita og Linette :D), og han lavede næsten schenkelvigning :D .

Her idag hjalp Brandy's tidligere rytter Anna mig med at rette på nogle af mine fejl. Allerede under opvarmningen var Brandy en total superstjerne! Hans bagben var viiirkelig aktive, og det føltes som om vi fløj i stedet for at ride! Da Anna så begyndte at rette på mig blev han bare endnu bedre (as if det er muligt!!!!) Skønne dyr, også er det lige før at højre galoppen er bedre en den venstre! :D

Opdatering d. 17 Februar 2011.

Brandy har fået en hovbyld og står lige pt. stille :( .
Vi var ellers lige på toppen i både dressuren og i springingen, men sådan er det jo (: . Jeg glæder mig bare til han ikke har ondt i sin fus mere :) .
Inden han blev halt har vi også haft noget "tillidstræning", det er altså lettere kært når ens hest følger med en rundt i galop fordi man løber ... :D <3 .

Opdatering d. 19 Marts 2011.

Det har været et lille stykke tid siden jeg har opdateret sidst, og der er egentlig sket en del. Brandy havde slet ikke en hovbyld alligevel og var klar igen efter få dage - og han kom stærkt tilbage! :D .

Vi har igen haft lidt problemer med højre galopen, men efter hjælp fra Anna er vi efterhånden ved at have helt styr på den. Han har utrolig meget energi for tiden og er som altid en kæmpe fornøjelse at ride! :D .

Skolen holder stævne her d. 17 - 18 April hvor jeg regner med vi i hvert fald skal ride en LC1 dressur og LD/LC springning.

Opdatering d. 2 April 2011:

Så var vi på BIS (Billund Sportsrideklub) til ponymåling med Brandy og hans søster (: . Babydyret beviste bare lige at han udover at være en stjerne herhjemme er ligeså meget stjerne når han er med ude (; . 149 med sko blev han målt til, så nu er han officielt BabyPONY! :D <3

Opdatering d. 17 April 2011:

Vi red stævne på skolen her i weekenden. Lørdag red vi en LC1 dressur som vidst blev vundet på opvarmningen men smidt ret så meget væk på banen :( .
Søndag sprang vi LD pony & Babyjump hest, og synes simpelthen det gik så godt! :D . Der var et tidspunkt i LD'en hvor jeg glemte at ride og han straffede mig for det ved at stoppe, hvilket også er fair nok :) . I Babyjump var han bare en stjerne, jeg fik ikke nok galop i ham og vi tog en super ærgelig bom på første spring, men havde en helt vildt god runde ellers :)

Opdatering d. 7 Maj 2011:

Vi holdte i dag dyrskue på skolen, jeg mønstrede ikke Brandy, men var med til to aktiviteter i Hesteshow'et (: . Brandy var simpelthen super sej og energisk, tog lige et par 1'er changementer på opvarmningsbanen af sig selv, var super godt fremme og bare rigtig dejlig (: . Han var fuldkommen upåvirket af alle traktorene (selvom han få dage inden var ved at skide en grøn gris af skræk over dem), men kvierne i ridehuset var liiiidt skræmmende (: . Han sprang fint nok i betragtning af at højden ikke var særlig højt (hvis der ikke er udfordring i det - hvorfor så prøve?), og var ret hidsig, men goooood det var sjovt! :D .


D. 29 Maj tog Brandy hjem, da han var halt efter en dag på folden, og det ikke så ud til at blive bedre.
Kommentér på:
DSP Brandy
Annonce