{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shagya Araber (SH) Østergaards Amira [Tidl. hest] 2007

8.941 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Knudsen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. sep 2008


Shagya Araber (SH) Østergaards Amira

Fødselsår:
2007
Højde:
1,58 cirka.
Temperament
Hun er meget rolig, og kærlig. Jeg elsker hendes sind. Mange siger jo at arabere hidser sig hurtigt op, og kan tage noget tid om at komme ned på jorden igen, men Amira bliver aldrig som sådan hidsig, og hvis hun bare er en lille smule oppe på toppen, så falder hun hurtig ned igen. Hun er unghest og hoppe, men jeg har aldrig oplevet nogen nemmere og sødere hest af sådan nogle slags typer.
Gangarter
Skridt - Middel
Trav - Middel
Galop - Middel

2007 Bedømmelse - Shagya føl:
Type: 7
Rammer: 7
Fundament: 7
Bevægelse: 8
Helhed: 7
Stævner
Hun har været ude til sit første stævne hvor hun fik 67,33% og tog en 1. plads med hjem. Er så stolt af min pige hun klare sig så flot med sin nye ejer.
Stamtavle
Far: Ghazzlan SH 1011
Mor: Penny OX 1841

Farmor: Radonna SH 2017
Farfar: Gahsir OO 438

Mormor:Alexis OX 1222
Morfar: Nekro OX 551

Hun er opdrættet af Teamshagya.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Amira hjem den 1. januar 2011. Den 21. november 2010 var vi ude at se hende for første gang. Hun er rigtig kælen, og meget venlig mod folk. Hun elsker at nusse. På folden kommer hun altid op til en med det samme, også selv om hun lige er blevet lukket på fold.

Amira, som før hed Piaf, har ændret navn hos Stald Østergaard, som vi har købt hende af, da det var meningen at Jannie skulle beholde hende, men hun måtte indse at hun ikke havde tiden til alle hestene.

Opdatering den 12. december 2010.
I dag var jeg ude hos Amira for anden gang, og hun bliver bare sødere og sødere for hver eneste gang. Hun fik trense på, og hun tog det bare i stiv arm, selv om at det var 3 måneder siden, at hun sidst have haft trensen på. Vi gik en lille tur, hvor jeg også løb lidt med hende. Tog 236 nye billeder af hende. Jeg glæder mig så meget til at få hende hjem, at jeg ikke kan beskrive det.

Opdatering den 1. januar 2011
Så kom Amira endelig hjem. Det er en dag jeg har ventet længe på. Hun er allerede blevet glad for White Boy. De kan næsten ikke undvære hinanden.

Opdatering den 21. januar 2011
Så kom jeg endelig op på Amira, efter kun at have lagt på ryggen af hende, én gang. Hun var total cool, og rigtig sød. Jeg glæder mig så meget, til at jeg kan komme ordenlig igang med ridningen.

Opdatering den 14. august 2011
Idag var Amira's tidligere ejer ude at kigge til hende. Hun har ændret sig så meget siden jeg fik hende. De blev meget glade for at se, at hun har det godt.

Opdatering den 1. april 2012
Efter utallige behandlinger, og en enorm masse tålmodighed, så er vi ENDELIG kommet på det helt rette spor med Amira. Meningen var faktisk, at jeg havde opgivet hende fuldstændigt, og valgt at sætte hende tilsalg. Vi tog afsted til undervisning for måske sidste gang, så vores underviser kunne se, om der var noget og gøre, eller om hun bare skulle væk. Vi longerede hende, og det endte med, at jeg selv red rundt på hende i skridt og trav, og der var bare overhovedet ingen problemer. Vi besluttede os for, at beholde Amira, og fortsat ride undervisning hos Birte Jacobsen. Hun er simpelthen den aller bedste underviser for os to, og hun har hjulpet os så uendelig meget fremad. Jeg er så taknemmelig.

Opdatering den 25. oktober 2012
Ja, så fik jeg endelig tid til at opdatere lidt, og jeg har sagt farvel til min dejlige hoppe. Hun er kommet tilbage til sin gamle ejer, da vi bare ikke kunne sammen. Jeg er lykkelig for, at det er hendes gamle ejer der har købt hende tilbage, da jeg ved hun har det godt der, og bliver brugt til noget fornuftigt. Jeg kommer til at savne hende ufattelig meget, men kan besøge hende så tit jeg vil. De er bare så glade for hende, og jeg er bare så lettet over.

Kommentér på:
Shagya Araber (SH) Østergaards Amira
Annonce