{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Hesselbjerggård Highlander SOLGT 2000

5.911 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julia Josefine Rebild
Kvinde | 25 år | Oprettet: 16. mar 2008


Connemara Hesselbjerggård Highlander SOLGT

Fødselsår:
2000
Højde:
149 m. sko
Temperament
Highlander er meget rolig, kærlig og nede på jorden. Han er dog ikke kedelig, for han er opmærksom - men ikke bange.
Gangarter
Skridt: Taktfast, men kort.

Trav: Meget stabil og flydende, og let at følge med i.

Galop: Han springer godt igennem og op ad jorden. Den er meget taktfast og flydende, og er efter min mening klart hans bedste gangart.
Stævner
Inden jeg gik over til at starte springstævner, tøvede jeg meget med dressurstævnerne. Jeg er helt vildt perfektionistisk, og følte ikke vi var helt gode nok til at vise os frem, så jeg gik bare og ventede på det kom, hvilket det aldrig rigtig gjorde.
Når jeg ser tilbage nu kan jeg godt se hvor fjollet jeg var, for Highlander kunne virkelig noget, og det kunne jeg også.
De dressurstævner jeg dog fik startet tilbage i 2011 var LA-klasser til over 60%, og vores sidste stævne var i oktober 2011 - en LA1 til 65%.
Da jeg brugte vinteren 12/13 på at lære ham at springe, fik vi endelig lavet vores debut i foråret.

Da vi nåede til sommeren 2013 og var godt i gang med både spring og dressur, besluttede vi os at tage fat i military-disciplinen, som vi er godt i gang med nu. Han viser et kæmpe mod og ikke mindst talent allerede.
Stamtavle
F: Pilgaards Sammy Junior
FF: Øxenholm Sammy
FM: Kærvangs Candie
FFF: Holiday Prince
FFM: Strandhill Lass


M: Mosens Salia
MM: Sally Maree
MMM: Anna Maree
MMF: Mac Duff
MF: Øxenholm Sherluck
MFF: Rory Ruadh
MFM: Calla Song
Køn
Vallak
Bemærkninger
Highlander er den bedste pony nogensinde. Han har personlighed, talent og ikke mindst charme.
Jeg fik ham den 1. Januar 2011, hvor jeg overtog ham fra min storesøster.
Vi startede med at ride seriøs dressur på Ladegaarden i Fredensborg, hos Thomas og Lene Lindegaard, hvilket vi gjorde indtil efteråret 2012, altså o knapt to år.

Herefter besluttede min familie og jeg at jeg var kørt sur i alt dette dressur halløj, så jeg fik mine forældre overbevist om at jeg altså godt kunne lære ham at springe! Highlander var aldrig blevet sprunget før, han kunne knapt nok løfte benene nok til at komme fejlfrit over de 20 cm :-)

Så vi flyttede til Gøngehusfarmen den 1. oktober 2012, hvilket jeg ikke har fortrudt! Det var virkelig det bedste for os! Jeg brugte hele vinteren 2012/2013 på at lære ham at springe hvilket er gået intet andet end succesfuldt. Han har et enormt talent og gåpåmod indenfor springningen, alt i mens vi stadig holder dressuren ved lige med en undervisningstime på Ladegaarden en gang om ugen.

Man kan kun udstille ham som lærenem, nysgerrig og åben for udfordringer. Han er fantastisk og det er der aldrig nogen der kan tage fra ham <3

Highlander og jeg havde vores sidste dag sammen den 31. juli 2015, hvorefter han blev overtaget af to søde piger fra Hørsholm. Jeg er sikker på, at de vil passe godt på ham, og jeg ønsker dem alt det bedste i fremtiden <3
Kommentér på:
Connemara Hesselbjerggård Highlander SOLGT
Annonce