{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Glimmer Himmelby 2009

2.283 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

karina d
Kvinde | 43 år | Oprettet: 23. feb 2010


Anden særlig race Glimmer Himmelby

Fødselsår:
2009
Højde:
ca 95
November 2012. Ca 108 cm
Temperament
Lidt blandet. Men mest en lille kæle gris :)
Gangarter
Tændstikke gang :)
Stævner
Gulerods konkurrence :) Hjemme
Stamtavle
Mor: Luna, blanding af exmoor/ islænder/shetlænder
Far : Lukas, ren shetlænder
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Dejlig lille pige. En rigtig kælepot. Glimmer tror hun er en hund og følger en altid. Hun ville hvis hun kunne med ind og putte i sofaen. Når jeg klør Glimmer klør hun tilbage uden at bide :)
MEN.... Når der er mad bliver Glimmermulen til et monster, hun er en grådig lille pige og er bange for nogen tager noget fra hende så er det med at komme væk. Ved at hun aldrig er blevet nægtet noget men sådan er Glimmer nok bare :) Glimmer flyttet ind i sommers som selvskabs pony for min hest men håber hun måske kan bruges som køre pony når hun bliver stor :) Hun er meget lærenem.
Glimmermulen elsker at gå tur og se på ting i byen og snuse til alt :)
Glimmer går i læ ved de store når det blæser, eller mig hvis jeg er ved hende :)

22/12 2010
Været på endnu en gåtur. Lastbiler, busser og anden larm er ligegyldigt, men vi mødte en gammel opel kadett som stod og skød, det var alligevel lidt skummelt, men vi overlevede :)
Og nu er det også utrolig dejligt at blive striglet, slet ikke farligt mere... og det kilder heller ikke under maven længere :)
Hove løfter hun som om hun har gjort det i 20 år :)
Glimmer er også blevet mindre mad sur, hun har nok fundet ud af vi ikke render med hendes mad :)
Heidi Klum og Tyra Banks kan godt pakke sammen HER er modellen der virkelig elsker et kamera :)

18/1 2011
Glimmer er jo meget jaloux og det blev demonstret tydeligt i dag.
Jeg kom hjem og ville lige hilse på hestene ved hegnet og Glimmer kommer ræsende, Gabby og Tasja kommer luntende og da de når hen bliver Glimmermulen tosset, det er jo KUN hende der skal snakkes med. Hun sender ben efter Tasja men rammer ikke...Tasja mener dog stadig at Glimmer skal ha et los og det får hun så... Glimmer ser så helt desperat ud for nu mangler hun jo at sparke en og det går så ud over Gabby som stille har overværet senariet... Hun svarer så tilbage med at bide Glimmer i måsen. Så er der ligesom ro over det hele bortset fra at jeg står og griner højlydt af de skøre dyr.
Det gik så utrolig stærkt det hele, men sjovt så det ud.
Konklusionen må være at det kan gøre ondt at være jaloux :)

15/2 2011
Den sidste måneds tid har Glimmer været helt okay med at jeg kommer ind til hende selvom der er mad i krybben. Det er dejligt jeg ikke længere skal holde øje med tænder og bagben :)
Idag har Glimmer fået ormekur, det smagte grimt.... Men en gulerod tager den værste eftersmag :)

8/3 2011
Har gået tur i byen idag, var så fin med sin lyserøde grime og lyserøde gamascher :)
Men der var mange farlige ting så godt mor havde noget lækkert i lommen, det tog den værste frygt :)

14/3 2011
Gud hjælpe mig om så ikke man bliver udsat for både motorsav og larmende tratorer, det var jo livsfarligt at være i nærheden af. Min mor synes åbenbart jeg skulle ha en på opleveren. Heldigvis fik jeg lov til at komme ind på græsplænen og spise lidt, det hjalp på nerverne, sjovt som mad altid gør det :)
Til aften lå mor og mig og puttede i boksen det var rigtig hyggeligt :)
Vrinsk fra Glimmer :)

25/3 2011
I dag havde glimmer hovedtøj på for første gang, det tog hun rigtig fint, biddet var lidt underligt men generelt var det ok synes hun, men det er ikke nemt at spise græs når man har det skrammel i munden, og mad SKAL man jo ha´ :)

30/3 2011

Glimmer har lært at neje, hun tager selvfølgelig betaling for det i form af gulerødder.
Hun har også lært at gå på paller, det forstår hun dog ikke helt pointen i :) :)

13/6 2011

Glimmer var i lege humør i dag.
Jeg slog skræpper på marken med havetraktoren og så fik Glimmer et flip, pludselig ræsede hun afsted ned i den anden ende af folden hvor Morten gik med busk rydderen, så bukkede hun helt vildt og spurtede tilbage igen, de andre to synes desværre ikke det var sjovt, til trods for at Glimmer gjorde alt hvad hun kunne for at få dem til at lege :)

Tid til lidt opdatering.

10/2 2012

Den anden dag var dyrlægen og vaccinere, det tog den lille selvstændige dame ikke helt pænt, hun satte i bag gear men da der ikke var mere stald tilbage ved endevæggen, måtte hun jo slutte flugten.

Hendes halv lillebror flyttede ind i oktober og jøsses hvor er der kommet liv på folden. Endelig en der vil lege i stedet for de store heste.
Der er virkelig fart over feltet og Glimmer bliver overhalet jævnligt af Bettemand(Sundance), det er noget hun bliver virkelig gal over.
Han er en rigtig drillepind og vil lege hele tiden og det gider hun altså ikke altid, så må man jo lige blive gal på ham og give ham et par spark og et bid men et halvt minut efter er han igang igen suk...
Hendes elskede lure bliver også ødelagt, Glimmer en en lille mule der sætter stor pris på formiddags lur, middags lur og eftermiddags lur og hvis hun kan nå en lur mellem dem er det toppen :) Men det er der ikke noget der hedder længere for det får Bettemand ødelagt for hende :) Der skal leges IKKE soves.
Men de er utrolig glade for hinanden og hygger sig for det meste utrolig meget :)

Glimmer er også en dame der er overbevist om at hun aldrig nogen sinde skal lave noget som helst for føden, så det bliver nok noget af en opgave og køre hende til engang :)

Jeg er kunst IKKE brugskunst ( citat af Glimmer)
Kommentér på:
Anden særlig race Glimmer Himmelby
Annonce