{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Gliri fra Krogagre [Himmelhest] 2001

3.882 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Selmis
Kvinde | 27 år | Oprettet: 25. nov 2010


Islænder Gliri fra Krogagre

Fødselsår:
2001
Højde:
et sted mellem 136 og 140.
Temperament
Gliri er meget stille og rolig. Han bliver ikke bange for noget som helst, så alle kan ride tur på ham. Han har dog sine dage hvor han er lidt anderledes, hvor det bestemt hjælper at kende ham ;)
Gangarter
Skridt: Meget normal.
Trav: Meget stor og meget god når man husker at ride ordentligt.
Galop: For det meste god, men det er den af hans gangarter det skifter mest alt efter hans dag :)
Tölt: jeg synes den er rigtig lækker. Før var han meget svær at få i gan, men efter vi er blevet bidløse går det meget bedre
Stævner
Han har gået en del stævner med gammel ejer/opdrætter Hanne Dueholm Nielsen.
Stamtavle
Far: Gassi 1036 fra Vorsabæ
Farfar: Hrafn 802 fra Holtsmúla
Farmor: Litla-jörp 4749 fra Vorsabæ

Mor: (skrevet med danske bogstaver) Dad fra Midhúsum
Mormor: Ösp fra Midhúsum
Morfar: Stigandi fra Hvolsvelli
Køn
Vallak. Kastreret som 5 års, kan dog ikke mærkes :-)
Bemærkninger
Gliri er en super sød vallak, som jeg fik d. 24/10-2010. Han var den første hest vi prøvede, men han var bare helt perfekt og super velredet! Det første stykke tid vi havde ham, blev han stående på stutteri Krogagre, hvor han er blevet født og har levet hele sit liv, indtil d. 11/11-2010. Der blev han flyttet til Lundtoftegaard der ligger ved siden af Dyrehaven.

Gliri er en rigtig dejlig hest. Vi minder meget om hinanden, hvilket nogen gange er en fordel og nogen gange en ulempe. Vi er begge stædige så vi har vores kampe. Der er dage hvor vi slet ikke kører på samme spor, og der er dage hvor vi nærmest svæver.
Jeg har rykket mig så meget i den tid jeg har haft ham! Det er så vildt, hans mærkelige sind har bare haft sin virkning på mig.

Når jeg ikke ar set ham i et stykke tid bliver jeg sur og ked af det. Han er min lille humørbombe. Han er sådan hest vor man ikke bare kan sige: i dag skal vi kun skridte, eller i dag skal vi have de vildeste galopture, for han vil aldrig hvad jeg vil. Ergo når jeg har sagt skridt tur ender det med at vi har de fedeste galopture osv. :-)

Gliri rides bidløst da det fungerer bedst for ham og mig!

Min hest kan hverken springe højt, gå fin dressur eller gå tölt med høje vinkelløft... Til gengæld har han vundet mit hjerte <3

OBS!: Gliri står med gaffelbåndskade i højre forben og højre bagben og må derfor ikke rides i 2 til 6 måneder. Det er selvfølgelig rigtig trist, men sådan går det desværre nogen gange :(
Kommentér på:
Islænder Gliri fra Krogagre
Annonce