{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk Miniature Wings of a Dove 2003

1.508 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

nkgmini
Kvinde | 27 år | Oprettet: 24. aug 2009


Amerikansk Miniature Wings of a Dove

Fødselsår:
2003
Højde:
Stangmål 83,1 cm.
Gjordmål 98,0 cm.
pibemål 10,0 cm.
Temperament
Hun er enormt rolig når hun er i hænder. I boksen, kan hun godt virke en smule bange, hvis der er for store arm bevægelser.
På fold, skal man være meget godt venner med hende for at få hende fanget ind, med held, kan en ny person lige nå at få fat på hende. (:
Gangarter
Hun er enormt smuk i alle gangarterne at se på.
Hoppekåring 2007
Krop 8 8 9 6
Lemmer 6 7
Bevægelse 6 7 7
Helhed 7

En hver ville kunne stå i timer bare at se hende går rundt i sin meget elegante gallop (:
Stævner
Hun har været med til MANGE kåringer.
Hun har et par gange stillet op i spring fra jorden, det vil sige uden rytter, agilaty og mønstring.
Stamtavle
Den fine lille pige er avlet i Texas hos en dame ved navn - Jane H. Mason

Far - NFC Rowdys Inspiration
Far far - Rowdy
Far mor - Dells Teras Sue

Mor - Alamos Flashs Snow Dove
Morfar - Silver Flash
Mormor - Brewers Holly
Køn
Hoppe med stort H! (:
Bemærkninger
Dove købte vi i 2005 i San Antonio, Texas, hun var 2 år og stort set vildhest. Indtil da havde hun gået på en stor fold i et terræn højt oppe, som man kun besøgte i bil. Vi var blevet kørt op til området for at se, hvilke heste vi gerne ville tage et nærmere kik på, jeg havde peget et par stykker ud og de skulle så hentes ned til ranchen næste dag.

Dagen efter skulle vi se nærmere på hestene, den første var jeg ikke interesseret i alligevel og da de så trak den næste ud, kunne jeg konstatere, at de havde taget fejl og ikke taget den hest, jeg havde udpeget, men en anden i stedet.

Nå, men jeg kunne jo se på den alligevel, nu den var kommet ned og da den lille hest bevægede sig, var jeg solgt. Hun må have fået sit navn "Wings of a Dove" af en helt speciel årsag. Bevæge sig, det kunne den i hvert fald.

Dove kom med hjem. Hun er sød og rar og opfører sig eksemplarisk når hun er med i byen. Men hun har vist aldrig glemt sine første år som vildhest på de store vidder, for når hun er på fold, er hun den, ikke som først lader sig fange ind, når og hvis det passer hende, og absolut ikke et sekund før.

Dove er en enormt god børne venlig hest, lige meget om barnet er set før eller om barnet kommer tit, så kan børnene bare gå lige til hende. Et lille ryk i tovet og Dove stopper helt op,venter på tilladelse til at gå igen. hun går i det tempo, som føreren går i, men når der er mad, kan man godt præsse lidt, men det er ikke så hun trækker.

agilaty er hendes bedste, ser hun sit snit til at springe, så springer hun da. Slalom, wiii det tager vi da bare lige ''Kom nu, altså, hvor langsomt kan det ligesom gå, hva'!?'' (;
Hun kan godt være en smule bange, nej bange vil jeg nu ikke sige, mere utryk ved nye ting, som en ''vandgrav'' (madras) men hvis man bare sætter sig på den, så ca. 2 min efter står Dove og er på vej vidre (:

Der er INGEN problemer når vi vasker hende.

Dove har fået to afkom - NKG miss Blue Moon & NKG san Diego by Comance.

Hoppekåring 2007

Højtstillet, ædel, lidt smal hoppe af god type. Kønt hoved. Velansat hals. Særdeles god skulder. Velmarkeret manke. Lang, lidt stram lænd. Kun middellangt kryds. Lemmerne jævnt føre og tørre, fransk for. Lange underlår. Bevægelsen middel i skridt, men spændt. Ret god trav og galop.


Kommentér på:
Amerikansk Miniature Wings of a Dove
Annonce