Irish Cob Charles X-part :( 5.0 7 90
Dato: 2010-12-6

Irish Cob Charles X-part :( [Tidl. part] 2002

Vist 1.913 gange | Oprettet: 6. dec 2010
Google plus

Udfordring

Dyster: 3
2
Vundne
2
Tabte
1
Uafgjorte
0
Bedømmelse
Du skal være logget ind for at kunne stemme på hesten. Log ind
Bruger: 
 - Kvinde | 18 år | Brugeren er oprettet: 07-12-2008
Andet indhold:
Fra:
Til:
Emne:
Besked:
 
Gem kopi i mappen "Sendte beskeder"
 
×

Irish Cob Charles X-part :(

Fødselsår:

2002

Højde:

Charles er 143 cm i stang.  

Temperament:

Charles er super rolig. Han har det bedste temperament, og er bombesikker. Han kan rides af alle. Dejlig dejlig hest kan man kun sige. Han er fantastisk.  

Gangarter:

-Skridten er den bedste, synes bare man sidder utrolig godt, han tager nogle gode "flydende" skridt.

-Traven er rigtig dejlig efter min mening. Når han han går langsom trav, sidder man fantastisk i nedsidning.

-Galoppen er helt fin efter min mening. den er meget flydende og energisk. Man skal dog lige finde hans lidt specielle rytme hvis man ikke er vandt til ham.
 

Stævner:

Hverken mig eller ejeren har startet stævner på ham. Dog ved jeg at han har startet ringridning to gange og vundet begge gange.
 

Stamtavle:

Jeg har ikke hans stamtavle.

Jeg ved at han er avlet i Irland og er kåret med 144 point 1. premium BEDSTE VALLAK.
 

Køn:

Vallak.  

Bemærkninger:

Charles er verdens dejligste pony(: Jeg har part på ham, og har ham 2-3 dage om ugen. Han er rigtig lækker at ride i skoven. Vi har ikke fået lavet det store dressur eller spring endnu da banen på Hjortekær er frossen(:

Han har løssprunget 110 cm, og har en dejlig teknik. Jeg har selv sprunget omkring de 70-80 på ham, men regner da med at springe mere på ham til foråret når sneen er væk.

Charles er meget rolig, og man kan alt med ham. En gang imellem vil jeg opdatere hvad der er sket, og skrive det herindeXD

6/12/2010
Idag red Charles og jeg i dyrehaven, hvor vi bare hyggede os. Jeg red uden sadel og fik afprøvet det nye lækre skridttæppe(: Efter vi havde galopperet, begynde han konstant at glide, og jeg var bange for at han havde havde trådt forkert så jeg hoppede af og tjekkede hovene. Der lå et lille is lag på så jeg trak ham hjem og rensede meget grundigt hove for at få sneen ud(; Glæder mig til at skulle ud til bassen igen på Tordag.

9/12/2010
Mig og Charles red ved hegnet idag med Louise og Bounty. Rigtig hyggelig tur selvom Charles blev bange for en skiløber og hoppede lidt rund XD Jeg kan kun smile lidt af det. Glæder mig til foråret, hvor Charles og jeg skal begynde at springe igen.

3/1/2011
Nu er det lidt tid siden jeg har skrevet, da jeg har holdt ferie i Spanien og ikke lige har haft tid. Idag smed jeg en grime på Charles, og bandt lige nogle hjemmelavede tøjler, og så red vi derudaf. Jeg har før skridtet ham uden bid og han reagerer rigtig fint på det. vi fik både travet og galloperet og han var lige til at stoppe igen(: rigtig god oplevelse. Og far var med, han skulle alligevel løbe, og så fik han lov til at muge ud hos Charles XD Men holdt da op der var helt iset mange steder, vi kunne næsten kun ride i den tykke sne og ikke på stierne.. Næste gang tager vi nogle nye billeder(:

6/1/2011
Mødte tilfældigvis Visnu i skoven og vi red en hyggelig tur(:<3 fik snakket om en masse. Da jeg kom til Charles stod han på et rent beton gulv med en lille smule halm og pærer i midten. stakkels hest. Jeg lagde en masse halm ind til ham, da han er meget afhængig af et tykt bundunderlag. Han var sød idag men snublede rundt i al sneen :P

13/1/2011
Fik virkelig arbejdet med Charles idag. Har aldrig set ham skumme sådan før, men det gjorde han altså idag...Vi red rundt på veje og stier og hyggede os virkelig. Da vi kom til skoven begyndte han at gøre det modsatte af hvad jeg sagde XD Jeg lavede et galopanspring og for første gang stak han hovedet i vejret i satte i en MEGA hurtigt tolt lignene trav. Og han var slet ikke til at stoppe igen. (: Jeg arbejdede med ham, bøjede ham og fik ham ned i en heelt stille og rolig trav hvor han slækkede på biddet, før jeg igen prøvede med min højre schenkel. Gik bedre efter jeg havde fået ham ned i tempo, dog skulle han lige pludselig hoppe til højre på den største glidebane da der kom en hare løbende XD fjollede hest.

18/1/2011
Idag fik jeg den bedste og længste galloptur nogtensinde(: ALT isen og sneen er smeltet i dyrehaven så vi var i totalt forårsstemning. Havde far med derind. Vi galloperede ude på sletten og Charles fik strukket helt ud(: gav ham halvløse tøjler og så rejste jeg mig op i let sæde og så gav han den virkelig fuld gas. Det var 4 grader, så jeg havde slet ikke brug for overtræksbukserne. Fantastisk uden dem selvom de er rare i -10 grader. Det var virkelig en fantastisk eftermiddag. Min far skridtede Charles hjem mens jeg gik ved siden af og de så faktisk helt proff ud(;<33 Lægger lidt nyere billeder ind fra turen.

25/1/2011
Super dejlig tur idag, dog lidt ærgerligt at det småregnede. Havde Sarah med igen, hun var jo bare helt forelsket i ham. Vi var i skoven og heldigvis var alt sneen væk. Vi havde aftalt at jeg skulle springe lidt idag, Det gik sindsyg godt. Tror vi var oppe og springe de store træstammer op omkring en meter. Tager nogle billeder næste gang hvor vi springer. Det var bare så hyggeligt og vi fik galopperet en masse. Synes virkelig jeg er har lært Charles godt at kende. Nu kender jeg til hans særheder og ved hvor knapperne er. I starten turde jeg nærmest ikke galoppere på ham fordi han tonsede sådan afsted. Nu tænker jeg bare "baah XD" det er da en fantastisk gallop haha(: Bare ærgerligt det lige er nu hvor det går så godt at jeg skal stoppe :(

Parten er desværre blevet sagt op på Charles da jeg syndes turen derud var for lang, og så var det også for hårdt om vinteren at der intet ridehus var:( Charles var den mest fantastiske hest jeg nogensinde har mødt, så denne tekst er skrevet med tårer i øjnene:(

 
Kommentarer  

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer.


Opret bruger   Log ind


Kommentér på: Irish Cob Charles X-part :(


profil billede
Tilmeldt: maj 2010
Emner: 6
Svar: 305

Heste: 3
Fotoalbum: 7
Annoncer: 1
17. jun 2013 kl. 12:11

høj fra os

profil billede
Tilmeldt: feb 2009
Emner: 43
Svar: 269

Heste: 3
Fotoalbum: 5
høj 26. mar 2012 kl. 19:46

han er lige flyttet op i den stald lige ved siden af hjortekær
så når du kommer med sioux er han der:-)

profil billede
Tilmeldt: maj 2009
Emner: 45
Svar: 220

Heste: 3
Fotoalbum: 1
Videoer: 16
høj :D 5. okt 2011 kl. 13:26

super lækker fyr du har dig der, kig min pige :)

- 1. maj 2011 kl. 10:42

super sød & smuk pony - høj er givet :-D.
- kig forbi cesar d:.

profil billede
Tilmeldt: dec 2010
Emner: 2
Svar: 8

Heste: 1
Fotoalbum: 7
Høj :) 17. apr 2011 kl. 08:54

Dejlig pony :D
-Kig gerne forbi :b

profil billede
Tilmeldt: dec 2008
Emner: 54
Svar: 130

Heste: 6
Fotoalbum: 8
Videoer: 4
Kæmpe høj :) ... 27. feb 2011 kl. 11:08

... til den smukke hyp :) kig evt. forbi:)

profil billede
Tilmeldt: jun 2005
Emner: 5
Svar: 133

Heste: 4
Fotoalbum: 1
... 26. feb 2011 kl. 21:25

dejlig "cop".... skam du ikke har part på ham mere, han ser ud til at være en dejlig dreng !

. 20. feb 2011 kl. 09:47

Rigtig nuttet pony :D'
Ser rigtig sød ud :)'
Høj .

- Kig forbi Dandy med en kommentar? :D

profil billede
Tilmeldt: dec 2008
Emner: 81
Svar: 261

Heste: 2
Fotoalbum: 2
. 19. feb 2011 kl. 21:56

Han er målt til 143 men ka godt syne højere da han jo er så bred.(:

profil billede
Tilmeldt: jan 2010
Svar: 22

Heste: 2
Fotoalbum: 7
Videoer: 1
:O 19. feb 2011 kl. 18:28

Sikke en stor pony :)
Han er rigtig sød, men stor :O
:i
Udfordring - Irish Cob Charles X-part :(


Du skal være logget ind for at kunne udfordre. Login her
×
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×