{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Aragon frá Berjanäsi 2001

2.368 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Liva H
Kvinde | 28 år | Oprettet: 12. aug 2009


Islænder Aragon frá Berjanäsi

Fødselsår:
2001
Højde:
1,36
Temperament
Aragon har middel vilje, og super sind (: Man kan virkelig gøre alt med ham! Selv hvis der blev sprængt en bombe lige ved siden af ham, ville han ikke røre sig ud af flækken ;D Han er simpelthen en 100% sikker hest! ;)
Gangarter
Skridt: middel skridtlængde og god bevægelse
Trav: lille svæv og god rytme samt bevæg.
Galop: rolig, god bevægelse og opspring.
Tölt: Superfin, altid rentaktet. Aragon er en symaskine/ Black Endecker tölter (:
Pas: Aragon kan passe, hvis han virkelig bliver bedt om det.
Stævner
Jeg har redet til et lille stævne på Aragon på Vittrup efterskole, og min søster har også redet et par på ham. Min søster har redet alrid-stævne på ham, hvor de fik en 2. plads i hold-diciplin :o)
Desuden har de vundet mange små alsidigheds og forhindrings-konkurrencer, fordi Aragon er så sikker. Især flagløb er Aragon en utrolig god hest til :)
Stamtavle
Kommer....
Køn
En sød Vallak C;
Bemærkninger
Aragon er en skøn lille Vindott islænder :D
Han er min søster Leas hest, og hun er utrolig glad for ham. De har lavet mange sjove ting sammen i tidernes løb, og jeg har også mange gode minder med ham. I en periode, hvor vi kun havde 3 gode sadler og 4 rideheste red Lea ham altid uden saddel. Man sidder nemlig helt stille i hans tölt, og vi har også trænet ham i at ride uden udstyr x) Desuden kan Aragon en del Horsmanship.
Aragon har en lille lyserød/hvid snip på næsen, hvor han skal have solcreme på om sommeren, og det synes jeg er ret kært :P
Aragon har haft problemer med, at optage næring, og har haft en periode hvor han var meget tynd :( Vi fik raspet tænder på ham flere gange og gav ham ormekur, og han fik alt det han kunne æde, men intet hjælp :/ Heldigvis går det meget bedre nu, men han er stadig ikke typen der nemt tager på. Vi mener at det har noget med rejsen til Danmark at gøre. Han kom nemlig hertil i år 2007. - En slags deprition.
Kommentér på:
Islænder Aragon frá Berjanäsi
Annonce