{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) SR Melekov OX (SOLGT) 1997

2.424 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Carolina Rikke Skov
Kvinde | 28 år | Oprettet: 7. nov 2010


Arabisk fuldblod (OX) SR Melekov OX (SOLGT)

Fødselsår:
1997
Højde:
Ca. 155.
Temperament
Opmærksom, sød, venlig og godhjertet hest. Han har endnu ikke vist de mindste tegn på et hidsigt "Araber-temperament."
Gangarter
Hans skridt er normal, meget rolig.

Rigtig svævende og stor trav, som kan være svær at sidde i. Men som dagene går og vi får trænet på at han får en flot overlinie og god beræring, og kommer under sig, udvikler det hele sig positivt.

God galop, meget op ad bakke tendens med rigtig god bæring. Han kommer godt ind under sig.

Arbejder fint til bidet i alle 3 gangarter.
Stævner
Da jeg endnu ikke har haft Melekov særlig længe, har jeg ikke været ude at starte på ham. Men håber på at det sker inden for det næste stykke tid.

Han har været startet i spring og millitary med tidligere ejer, hvilket han var rigtig tændt og styrbar under. Han har et fantastiske potentiale indenfor det.
Stamtavle
Far: Gomel
Farfar: Peleng
Farmor: Miest

Mor: Melodia
Morfar: Naslednik
Mormor: Mechta

Han er udfra stammen Keheilet Mimrieh (Sahara Oa).
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Han er en speciel hest. Man kan ikke bare komme hen til ham, som med en hver anden hest. Det tager tid at vinde hans tillid. Men så snart man har vundet den, er han i møde kommende og trofast, og går igennem stortset alt for sin rytter. Han indebærer nogle fantastiske kvaliteter. Han har nogle gode gangarter, samt god bering og afskub.

Han rides til daglig med Hackamore, men kan også sagens rides med bid.

Update d. 15-01-2011: Melekov blev afhentet af de nye ejere. Det var ingen rar oplevelse, ser hele episoden for mig hvergang jeg lukker øjnene i. Ser de øjne der fulgte mig, og den stemme der vrinskede da jeg gik ud af traileren efter flere timers besvær med at få ham læsset, som resulterede i at jeg blev nødt til at kontakte min dyrlæge. Jeg savner ham så meget og fortryder alt i høj grad. Men sket er sket, og smerten er der kun midlertidigt, mens minnder er der forevigt. Så vidt jeg nu kan prøver jeg at holde hovedet koldt og fokuserer på at Mele nok skal få det godt hos de nye ejere.

Update d. 16-01-2011: Kan mærke tomheden overalt. Har ikke fået lukket et eneste øje hele natten. Har holdt min mor vågen, og brugt 100 lommetørklæder på at tøre tårer fra mine kinder. Det er så underligt at jeg idag skal over for at tømme Melekovs boks og ryde op i hans ting, få dem pakket sammen og få dem med hjem. Jeg har stadig gemt hans skridttæppe som et minde om ham, og hvilken fantastisk hest han er. Jeg følte ikke at de nye ejere fortjenede at få det med.

Update d. 17-02-2011: Det er idag, 1 måned og 1 dag siden, at Mele blev afhentet. Får stadig ondt i hjertet ved
tanken om han ikke er min, men håber han har det
godt. Og kommer chancen en dag om at købe ham
tilbage gør jeg det.

Update: Melekov har igen få ny ejer, han blev sat til salg, men da jeg henvendte mig fik et kort og kontnat svar som lød at: Jeg skulle aldrig vise mig på deres grund eller forsøge at købe ham tilbage. For det ville ikke ske. De ville ikke sælge ham tilbage til mig.

Update d. 16-01-2012: Idag er det er et år siden jeg stod ude i snedriverne og tvang Melekov i trailer mens tårene fik frit løb, og de nye, som så ikke er hans ejere mere, stod og pressede på med at han skulle op, og det skulle være nu. Jeg har dog fået en ny hest, som er en stjerne i sig selv, men det holder mig ikke fra at jeg savner og tænker på Melekov hver evig eneste dag.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) SR Melekov OX (SOLGT)
Annonce