{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Højvangs Marabou <3 [Tidl. part] 1997

3.004 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Højvangs Marabou <3

Fødselsår:
1997
Højde:
Er ikke helt sikker, men ca. 1,36 cm. Hun er ihvertfald en 2'er pony :) Rigtig god højde til os.
Temperament
Marabou's temperament er meget svært at forklare, fordi hun er virkelig en humørbombe! xD Nogle dage er hun den totale 'præmie-pony' der er mega sød & rolig, men andre er hun seriøst syg i hovedet, hvor hun bukker, stikker af i galoppen, ser spøgelser over ALT, og bliver så bange at hun laver et kæmpe hop til siden! xD Haha, men hun er nu sjov at være sammen med, men der er en del arbjede med hende må man sige d:' Man keder sig ihvertfald aldrig når man er ude ved hende! ;)
Gangarter
Tre gode :)<3

Skridt: Sådan meget normal? ;) God og rolig.
Trav: Dejlig trav, der er god at sidde i.
Galop: Hun har en super god galop! d: Men hun tager meget store skridt, og strækker halsen meget, så den er lidt svær at sidde i.
Stævner
Ikke nogle med os, men hendes ejer har startet at par stævner på hende (o:
Stamtavle
Kender den ikke :)
Køn
Jaaah, en super dejlig hoppe :P<3
Bemærkninger
En pony som Marabou er virkelig speciel - helt sin egen! Derfor er hun også meget svær at beskrive, men vil da prøve så godt vi nu kan :)

Om Marabou
Marabou er som sagt, en meget speciel pony! Hun har nærmest flere personligheder, som hun skifter imellem, alt efter hvad der lige passer hende den dag xD Vi troede ikke en pony kunne have humørsvingninger, men efter vi mødte Marabou, kunne vi godt tro om igen! ;) Hun kan være alt fra stædig, fræk & doven til hidsig, hyber og araber-look-a-like! :o Virkelig. Hun er slet ikke ond på nogen måde, bare ikke alt for klog engang i mellem hvis man kan sige det sådan xD Hun er virkelig den største tøse-tøs i hele universet! For det meste kigger hun altid liiige en ekstra gang på de der faaaarlige bomme over i hjørnet, eller den grusomme klump jord, som jo kun er farlig på den ene volte! d:<3 Men selvfølgelig har hun også sine gode dage, hvor hun tager alt helt cool <3 Når man rider hende, skal man hele tiden holde hende igang med en masse øvelser, for ellers begynder hun at kede sig og så kan hun begynde at gøre de underligste ting xD Men alt i alt er hun virkelig en fantastisk pony, der elsker at komme ud og lave noget, og hvis hun er virkelig koncenteret er hun også meget lærenem :) Lige for tiden træner vi en masse Jordtræning, HMS, longering og bidløs ridning og det reagerer hun rigtig godt på, så det vil vi helt klart blive ved med fremover :D

Vores historie
Vi havde været part-løse længe, og havde i lang tid søgt efter den helt rigtige part, men der var ikke dukket noget op. Men en dag i skolen spurgte min (Christine) klasselærer mig om, om Charlotte og jeg måske var interreserede i part på hendes datters hoppe, Marabou. Vi spurgte lidt ind til det, og det hele lød rigtig godt, så vi sagde at vi lige ville gå hjem og tænke over det. Vi besluttede os for at komme ud og prøve hende, og hun var bare vildt sød! :) Vi blev forelskede i hende lige med det samme, og vi vidste at hun var den helt rigtige, så vi takkede ja tak til parten, og begyndte at ride hende fast hver tirsdag. De første uger gik det rigtig fint, slevfølgelig var der nogle dage der var bedre en andre, men alt i alt var hun rigtig sød og vi blev rigtig glade for hende. Men deromkring februar begyndte hun at blive rigtig strid og opføre sig meget underligt. Vi havde en meget dårlig periode med hende, det var som om hun hele tiden tog biddet i galoppen, og slet ikke ville høre efter. Og en dag gik det helt galt og hun stak af med os begge i fuld galop m. buk og det hele! Efter det blev vi ret utrygge omkring hende, og vi red faktisk ikke på hende det første lange stykke tid. Vi overvejede meget at stoppe parten på hende, men vi ville jo heller ikke give op for let, så vi besluttede at begynde at træne lidt, jordtræning og HMS, for at få tilliden til hende tilbage, og så når vi var klar, begynde at ride igen. Det prøvede vi så og det gik virkelig godt! Hun lyttede meget mere efter os, og var meget mere afslappet, og for første gang i lang tid blev hun slet ikke bange for noget! Vi blev ved med at træne med de metoder og idag d. 1 marts red vi - bidløst - på hende igen :) Vi vil selvfølgelig også snart begynde at ride mere seriøst, men vi starter stille op igen med en masse hygge og så kommer det nok efterhånden ;)

Vi elsker dig Marabou! <3
__________________________________________________

Opdatering - Maj
I starten af maj måned gik det rigtig godt med Marabou! Vi trænede en masse 'grundøvelser' og vi begyndte også på lidt schenkelvigninger :-) Vi havde også fået lov til at begynde at springe lidt på hende, men hun blev desværre syg kort tid efter :( Ejerne vidste i starten ikke helt hvad det var, udover at det var ret alvorligt. Det viste sig så at hun var blevet forfangen, og hun måtte ikke rides, komme på fold og det eneste mad hun måtte få, var gullerødder og tørt hø :/ I hendes 'syge-periode' hyggede vi en masse med hende. Vi striglede hende, gik ture med hende & satte hendes løs på banerne så hun fik lidt motion :) Hun begyndte også at vrinske efter os når vi kom, det er rigtig sødt <3 Her i slutningen af maj, blev Marabou rask igen og kan nu igen rides, stille og roligt :3<3
__________________________________________________
NYT!
Vi stopper parten på Marabou her fra den 1/7, da vi skal have egen pony :) Kommer self. til at savne hende, men er sikker på at vi ikke mister kontakten med hende helt ;)
Kommentér på:
Anden særlig race Højvangs Marabou <3
Annonce