{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bambi [Himmelhest] 1998

4.419 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Lumby
Kvinde | 25 år | Oprettet: 14. dec 2010


Anden særlig race Bambi

Fødselsår:
1998
Højde:
Ca. 140 i stg..
Temperament
Bambi har et dejligt temprament. Hun er en pony der stoler meget på sin rytter, og gør hvad hun kan for at gøre rytteren tilfreds. Rent ud sagt, en fantastisk pony!
Gangarter
Skridt: ligger Ca. ved middel
Trav: Den ligger hel klart over middel.
Galop: den ligger ca. middel.
Stævner
Spring
1.plads en gang for lang tid siden.
________________
D.21/04 2011
0 fejl i LD'en

0 fejl i LC'en 1.Plads
_______________________
Klubstævne 2011 på ROOR

LC 0 fejl 2.plads

LB2** 0 fejl 3 plads

___________________

Påskestævne 2012, S.R.Å:

LC, 1.Plads

LB2** 4.fejl.

____________________
Fastalavnsstævne

LB2** 0. fejl - 2.plads
+ Vores første
LA2**, 0.fejl - 1. uplaceret



____________________
Stævne ROOR 2012

LC 0 fejl

LB2** 0 fejl 1. uplaceret
____________________
Dressur
1.plads og 3.plads

ROOR
LC1 62,50%

LC2 65,45%, første uplaceret/ 3. Plads
---------------------------------
Udv. klubstævne ROOR 02/02-13
Stafetspring

1. Kval - 0 fejl 1.plads
******************
2.kval 4. fejl i begge runder - 1.plads
______________________
Påskestævne 2013

LA1* 4 fejl (Jeg fejlbedømte afstanden)
___________________________________

Ponygames
Landsstævne 8.plads
og ellers fra 1.plads-4.pladser
Stamtavle
Har ingen stamtavle til hende.
Hendes mor er fjorhest og New Forrest.
Hendes far er en araber
D.v.s hun er 1/4 Fjordhest, ½ Araber, og 1/4 NF
Køn
Hoppe :)
Bemærkninger
Bambi er en meget tillidsfuld pony men hun kan også godt være et smule fræk nogen gange, men kan sagtens stå uden at blive vild eller besværlig. Hun har også meget energi når hun er i naturen.

Jeg har kun redet et par stævner på hende men allerede nu det viser sig at hun har et meget stort talent inden for spring det er bare som om hun flyver hvis det er nogle høje spring hun har sprunget ca. 1.meter med med sin gamle ejer i military ;-)

NYT D.25/1 2011

Mig og Bambi sprang 85cm høj og
35cm bred i dag/ Okser
Så stolt af hende!

D.28/03.2011
Bambi sprang én meter med mig derhjemme,
i dag. Stolt af dig skatter!



16/11-2011 kl. 17:30
Bambi bliver bedre og bedre i alle discipliner.
I dressuren går hun til bidet i alle 3 gangarter, og hendes skulder skyder hun nærmest ikke med mere. I spring klarer hun sig en hel del bedre end hun plejer og nu springer jeg 80-85 i bane, og red en LB for kat. 2 til Klubstævnet afd.2..
SUPER DEJLIGT! :D

22/12-2011
I går var jeg sammen med min veninde Sisse, og vi var ude at gå/ride hygge tur med Queen og Bambi, og red i grime på Bambi fordi at ikke kunne styre hende fra jorden, og vi gik ned af en lille sti/vej og da vi kom tilbage kom postbilen forbi, og normalt ville Bambi altså bare være TOTALT ligeglad med den, men det var hun altså ikke denne gang. Hun dansede og hoppede og ville bare af sted i en fart, men det fik hun jo ikke lov til, og så gik vi lige så stille hjem igen efter den var kørt forbi, det tog hun meget pænt selvom de andre dansede rundt på marken efter at skraldevognen også var kørt forbi :D
Sååå, det var en rimelig vild tur! Men det var også fedt... ;)


05/04 - 2012
Var til stævne i Aabenraa i dag, og det gik super godt!
Jeg startede dagen med at fodre hestene, og så tog jeg Bambi ind striglede til hun var shiny! Så fik hun transport udstyr på og en fin grime, og så læssede jeg hende.
Da vi kom derhen skulle jeg lige se min veninde, Natascha, ride en klasse og så gik jeg selv i gang med at klæde om og sadle Bambi op. Så skulle jeg gå banen igennem.. Vi gik ned på opvarmningsbanen og hun gik SÅ dejligt. Da vi ventede på at komme ind ville hun selvfølgelig ikke stå stille så vi skridtede lidt ;) Inde på banen gik hun virkelig godt men hun kunne nu godt have gået lidt hurtigere! Men det behøvede hun ikke, vi fik en 1.plads i LD'en igen, ligsom sidste år :)
Fantasktisk som altid!


D.05-08-2012
Mmm, nu er det da vist ved at være længe siden jeg sidst har opdateret hendes profil? :)
Øhh, hvor skal jeg begynde?
Har redet uden udstyr på Bambi og også sprunget uden ö! Men har ikke redet hende så meget her i ferien, pga. vikingespil, så derfor er der lidt en form for "genoptræning" med hende. Men kun lidt ;)
Så har vi for resten også slået vores spring rekord, 2 gange! Først sprang vi 115cm :o Men et stykke tid igen efter sprang vi 120 :-D :O! Fantastiske pony<3!
Så er hun også blevet målt til en 2'er? Har startet mod 1'ere i mange klasser, og har oven i købet vundet 2 Lc for 1'er? Mega nice!


D.10/10 - 12
Ved godt det (IGEN) er længe siden der er blevet opdateret herinde, så nu kommer der noget nyt.
Jeg var til spring undervisning i går, og da der var en der havde meldt ud, skulle jeg nu springe på det sidste ("store") hold for første gang :D Først red jeg selvfølgelig opvarmning, sammen med Natascha, hvor hun gik rigtig godt, men var temmelig frisk. Vi sprang først kryds, så lodret og en lille bane. Da vi havde sat springene op til 80 cm red vi en lidt længere bane (som jeg synes var lidt besværlig, kunne ikke få det til at passe efter et bestemt spring?) og så satte vi det igen op til 90 cm. Jeg havde SLET ikke regnet med at hun kunne springe det men hun gik perfekt (det meste af tiden). Da jeg havde sprunget banen gik jeg ind den lille hal og skridtede lidt (igen med Natascha). Da vi havde skridtet et par runder stilte vi en Mounted games bane op og red lidt flag. Også der red hun rigtig godt, og hun havde ikke helt glemt hvordan man gjorde ;) Hun havde rigeligt tilpas med fart på og vendingerne sad lige i skabet næsten hver gang!

21/12 - 2012
Synes lige jeg ville skrive en smule.
Øhm, hvor skal jeg starte, der er meget at fortælle.. For eksempel har min veninde (med lidt hjælp fra min mor) lokket mig til at ride lidt Mounted games igen. Det gik super godt, men har kun været med én gang bare for at prøve. Selvom det er ved at være ret lang tid siden hun/vi har prøvet det kunne hun nu nemt huske hvad det gik ud på, og vidste godt hvornår hun skulle have fart på og ikke have fart på ;) Nå, har godt nok ikke sprunget så meget på hende for tiden.. Men hun virker ikke til at have glemt det.

Til Nataschas konfirmation skulle vi springe opvisning. Bambi og je startede ud med en bane på 90 (LA2**) og derefter en bane på 95 (MB1*)! Hun var en stjerne, og tog banerne nemt! :D




D. 20-08-2014
JEG HAR HAFT DENNE SKØNNE PONY I 8 UFORGLEMMELIGE ÅR!
Kæft for er hun skøn, har slet ikke ord til at beskrive hvor dejlig hun er. Uundværlige pony. <3

23/4-2022
Tak for denne gang, 16 år.. Savnet er allerede ubeskrivelig <3
Hyg dig på de evige græsmarker min yndlings <3








Ps. Hvis i giver lav eller middel så begrund..........Tak :)
Kommentér på:
Anden særlig race Bambi
Annonce