{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cruzado Aquiles ( Jogge ) 1993

2.002 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Korsmosegård
Kvinde | 52 år | Oprettet: 25. feb 2009


Cruzado Aquiles ( Jogge )

Fødselsår:
1993
Højde:
164
Temperament
Roligt, men kan bestemt tændes.
Gangarter
Når han kommer rigtigt ind under sig er de rigtig gode alle 3
Stævner
Stamtavle
Hans far er PRE hingsten Jeque IV, som har aner langt tilbage, hans mor er cruzada og hedder Carinosa, og her stopper det.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jogge blev vallak som 17 årig. Han gør ikke de andre heste på folden noget, men det er helt sikkert ham som bestemmer. Hans stoer kærlighed var en lille pinto hoppe på ca 1 m, hun er solgt nu. Når hun stod ved ridebanen, kunne han slet ikke koncentrer sig ;O)

Han er den bedste lære hest jeg kunne tænke mig, jeg har redet engelsk i mange år, men fik smag for klassisk, og der er han super. Den mindste vægt forskydning og han reagere, så det er med at holde tungen lige i munden, en gang imellem.

På tur tænder han, så skal der gang i den, han løber aldrig fra mig, men ville helt sikkert gerne have frier tøjler, jeg har bare ikke haft mod til det, syntes det går rigeligt stærkt.

Vi elsker begge at "lege" på ridebanen, i starten vidste hen ikke om han ville vende mig bagen, eller være nysgerrig. Det sidste vandt dog, så han bukker rundt og jeg hopper rundt og ser tosset ud ;O)

Jogge og jeg har noget helt specialt sammen, han er mor`s dreng.
Kommentér på:
Cruzado Aquiles ( Jogge )
Annonce