{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Guerrer [Himmelhest] 2001

5.431 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Korsmosegård
Kvinde | 52 år | Oprettet: 25. feb 2009


Pura Raza Española Guerrer

Fødselsår:
2001
Højde:
163
Temperament
Han har et fantastisk godt temperament; er meget cool og kan rides af alle. Han har tre rigtigt gode og taktfaste gangarter, og han gør sig godt ved ordinære dressurkonkurrencer, fordi han har en taktfast og rytmisk trav og er meget nervefast.

Gangarter
Rigtig gode alle 3
Stævner
Guerrer har været fremstillet ved morfologiske konkurrencer i både Danmark og Spanien og har her vundet bedste ridemæssige egenskaber. Vandt sin klasse for 7 års hingste og ældre ved DAMOCHA 2008 og blev reserve Champion hingst.

Stamtavle
Hans far er Cortesano , hans mor er enerosa XXI, Han er avlet af Rafael Domenech Jordan


F: Cortesano
M: Generosa XXI

FF: Receloso IV
FM: Cortesana IV

MF: Navarro V
MM: Umbria II
Køn
Hingst
Bemærkninger
Guerrer er bare en super dejlig hingst, han er kongen i stalden, det første han gør når han skal ud om morgenen, er at Vrinske højt, for så har alle jo set og hørt ham. Hend til folden går det så let dansene, så han rigtig får vist sig frem, han knejser med nakken og puster sig op, så er vi ved folden og forbi de andre, phyy, så går gassen af ballonen, og han dykker ned i wrappen og gumler lystigt. Selvom han er hingst, er han meget nem at have med at gøre. Han er et stort legebarn, elsker sjov og ballade, når vi leger ude på banen. Vi var kun lige kommet igang med ridningen og lege, da det satte ind med sne og frost... ØV . Men vi vender stærkt tilbage.

Han sætter ikke meget vinterpels, så han har 2 dækkener på, og jeg kan ikke få over mit hjerte at tage dem af, for at tage nye billeder, så det må vente til solen titter bare lidt frem ;O)

Jeg ser meget frem til at han skal bedække mine hopper til sommer, har nemlig 2 PRE hopper.Har set billeder af tidligere afkom, og de er bare smukke.

Min tilknytning : jeg har lejet ham, med forkøbsret. Har haft ham siden okt. 2010

Kommentér på:
Pura Raza Española Guerrer
Annonce