{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race - Frederik - 2001

4.341 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Clara og Bølle-Bob
Kvinde | 23 år | Oprettet: 8. aug 2010


Anden særlig race - Frederik -

Fødselsår:
2001
Højde:
130 i stang ca.
Temperament
Frede er den sødeste pony jeg længe har mødt, han er bare fantastisk - og kan håndteres af stort set alle.. Bare en utrolig fantastisk hest!!
Gangarter
Skridt -

Trav -

Galop -
Stævner
mange rideskolestævner
rideskole stævne holdridning 3 plads den 12/12 2010
ld1 dressur for ponyer 4 plads 60,67 % 26/2 2011
Ld1dressur for ponyer 3 plads delt med lpa 60,67% 27/2 2011
LC2 1. plads
LC2 sløjfe
Trav over bom sløjfe
Stamtavle
Nej.
Køn
Vallak
Bemærkninger
BEGRUND LAV ELLER MIDDEL Frederik er min part
jeg fik part på ham den 29/10 2010 - en helt igennem fantastisk dag! Frede er virkelig en fantastisk hest, og jeg elsker ham af hele mit hjerte. Frede og jeg havde et helt specielt bånd sammen, som ingen rigtig ville kunne forstå. Jeg lavede noget Horsemanship med ham, og vidste slet ikke at vi blev så tæt knyttet af det. Han fulgte efter mig <3 jeg lavede også nogle andre øvelser med ham. Frede og jeg kunne næsten alt sammen - jeg kendte den hest så godt og omvendt.. Nogle af vores bedste minder må være den dag hvor jeg kom ind i stalde hvor frede bare stod og vrinskede af mig og ventede på mig. Eller der på ridelejren hvor han så mig og kom løbende i mod mig. Jeg elsker den hest himmelhøjt og mere til.. Han har lært mig stort set alt om min ridning nu.. Men dog voksede jeg helt uhørt og blev alt for stor til min lille skat. Jeg begyndte at ride meget uden sadel, og det var bare hyggeture for det meste. Jeg kunne krydse mine ben under hans mave så derfor blev jeg nød til at stoppe parten på ham d. 31/8 12 - Tak for 1 år og 10 måneder, jeg elsker dig stadig, og lige meget hvad der sker vil du altid være nr. 1.

31/8 12
Dette blir måske det sidste fra Mig og Frede. Jeg har stoppet parten på ham da jeg er blevet meget for stor til ham:-( Men han vil altid være min bedste ven!
Tak for 2 fantastiske år - Du er det bedste der er sket for mig! Tak frede
- Jeg elsker dig!
Kommentér på:
Anden særlig race - Frederik -
Annonce