{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race AGGERHOLM'S LA FAYETTE [Tidl. hest] 2004

3.661 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- TeamGindler
Kvinde | 27 år | Oprettet: 27. jun 2010


Anden særlig race AGGERHOLM'S LA FAYETTE

Fødselsår:
2004
Højde:
2008: 133 cm

2009: 133 cm

2010: 131 cm

2011: 130 cm

DRF FÆRDIGMÅLT KAT. 3
Temperament
Han er en helt ideel springpony, hvor dressuren er på plads.
Han kan rides af de fleste. Rytteren har haft ham siden han var 6 år og rytteren var 10 år, så Cecilie har selv uddannet ham både spring- og dressurmæssigt.
Gangarter
Han har middel gangarter, han er en spring pony så det er heller ikke det vigtigste om han har super gangarter, men han han faktisk en rigtig fin trav og en super god og let ridelig galop, han reager rigtig godt for schenkelerne, og rytterens andre hjælpemidler, han øger rigtig godt i både traven og galoppen og kan strække sine forben rigtig godt i den øgede trav især, han er super nem og sidde ned på og få med ind under sig, det gælder i alle 3 gangarter, går pænt til biddet også i alle 3 gangarter, så der er heller ikke det helt store der
Stævner
Pony er A-pony i springning, han har gået MASSERE af MB/MA klasser på landsplan med et utal af nulrunder og placeringer.
Han har siden han var 7 år (2011) gået landsstævner og har i de seneste 2 år været den yngste landsstævne pony overhovedet.

Cecilie og Pony har deltaget i flere afdelinger af Baltic Cup i 2012 og 2013, blandt andet på Grevagården, Sverige begge år. Til alle de afdelinger de har været til start i, har de sprunget Grand Prix'erne på finale dagen.

Både i 2012 og 2013 har ekvipagen startet individuelt DM både udendørs og indendørs samt hold DM begge år.

I 2012 sluttede ekvipagen på en 5. plads i Nordic Park Cup, som gik ud på at ride de fleste nulrunder i løbet af et helt stævne år.
I Prinsesser og Pirater Cuppen 2013 (samme princip som Nordic Park Cup) ligger ekvipagen hele tiden i top 3. De red med i Bernstoffparken med en super nulrunde og en stilkarakter på 8,5. Herudover var de også inviteret til at ride i Suså, Riders Cup.

Ekvipagen er placeret i et utal af MB'er og MA'er. Udover de mange placeringer er de yderst stabile med 0/4 fejl i ovenstående klasser, og er altid 120% sikre på en kanon tur, når de rider på banen.
Stamtavle
Nej
Køn
Vallak
Bemærkninger
Aggerholm’s La Fayette, er i daglig tale kaldt: ”Pony”. Han er en super dejlig pony, som vi har haft i lige knap 4 måneder, han har givet Cecilie et utal af rosetter, nulrunder og gode ture på stævnebanerne, han har ALDRIG stoppet med hende, han er en pony som vil gå i døden for sin rytter næsten, han er så ærlig og hopper altid af, lige meget hvad, Cecilie rider noget LA/MB på ham, og vi har sat store forventninger til dem i år, så alle jer derude, i kan godt vente jer, for her kommer Danmarks bedste 3'er pony par, de er klar til at tage jer alle med storm, og de tøver ikke! :-D Så glæd jer til at møde dem på stævnepladserne i 2011, for de tager alle med storm!
Kommentér på:
Anden særlig race AGGERHOLM'S LA FAYETTE
Annonce