{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lipizzaner Dragon [Tidl. part] 2002

2.657 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lipizzaner Dragon

Fødselsår:
2002
Højde:
170 cm.
Temperament
Han er en frisk stor dreng, nogen mennesker vil nok tage ham for at være lidt voldsom, men det er kun til man kender ham, han skal dog trænes lidt. Da han ikke bliver brugt til andet end at gå for vogn..
Gangarter
Skridt: God taktfast.
Trav: Behagelig, når han tager sig sammen og slapper lidt af.
Galop: Meget fremadgående.
Stævner
Nope, og kommer vi nok heller ikke til.
Stamtavle
Far: Len
Mor: Drama
Køn
Lækker vallak..
Bemærkninger
Dragon er en dejlig vallak, jeg har fået æren af at træne med. Hans ejer bruger ham kun til at gå for vogn.. Lige pt. træner jeg ham kun om lørdagen, da jeg ikke rigtig har tid til at træne ham mere, da Cassy stadig kommer i første række. Dragon er også opstaldet på Stutteri Brandtofte, og var faktisk den første hest jeg red derude, men jeg valgte Cassy.. Nu har hans ejer så spurgt om jeg ikke ville træne med ham, og det har jeg så sagt ja til, da den ''lille'' hest, stadig betyder meget for mig! Her i starten, holder vi os til jordtræning, da Dragon er ret utryg ved nye mennesker, så jeg forsøger at få ham til at knytte sig til mig, og derefter arbejde videre med en masse tricks evt. Han er en stor hest, der kræver en tålmodig person, da han som sagt er ret utryg.. Da jeg først lige er begyndt at træne med ham, har jeg ikke så meget info.. Men opdatering kommer..

Dagbog :

D.01.01.11
Idag havde jeg Dragon i ridehuset sammen med Maria og Holger.. De var løs det første stykke tid, for at få brandt lidt af deres energi af. Derefter longerede jeg ham, hvilket jeg fandt ud af, kræver krafter! Da han meget gerne vil løbe meget hurtigt afsted.. Det gik okay, og han kom til at gå flot og afslappet i traven. Vi øvede at bakke, ved et let prik på bringen, og det klarede han super flot! Han var meget anspændt da jeg trak rundt med ham, men det blev lidt bedre efter 2½ runde i ridehuset. Vi fik også trænet at stoppe når jeg stopper, og det gik også rigtig godt! Glæder mig meget til at komme ud og træne mere med ham!

Torsdag d.20.01.11
Idag ''vandede'' jeg Dragon før jeg tog ham med ud, hans vandkop er gået i stykker, og den lille hest havde ikke mere vand, så han fik lige to spande.. Trak ham ud på ridebanen og lod ham løbe lidt rundt.. Nussede med ham, og lukkede ham ind igen.

Torsdag d.12.06.11
Idag havde jeg min veninde Sine med ude på gården, og hun er totalt forelsket i Dragon :) Så hun kommer muligvis og overtager ham, så han ikke bliver forsømt så meget som jeg har.. :/ Men Cassy kommer altså i første række.. Sine og Dragon er virkelig søde sammen :) Der er kommet billeder af det :D
Kommentér på:
Lipizzaner Dragon
Annonce