{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Apache [Tidl. hest] 1997

2.842 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura Vestina
Kvinde | 24 år | Oprettet: 5. jul 2010


Anden særlig race Apache

Fødselsår:
1997
Højde:
120 c. :-*
Temperament
Hun er rolig. Men kan godt blive nervøs og trippe lidt. Hvis hun ikke bliver redet bliver hun hurtigt vild og stædig. Men ellers er hun den perfekte børnepony. Min fætter på 4 bliver trukket på hende og en anden dreng på 4 rider hende selv, og en på 6 kan selv skridte og trave uden problemer (-;! Hun kan dog være/er ret doven og skal for det meste rides med pisk (-;
Gangarter
Hendes gangarter er alle rigtig fine :-).
Stævner
Nej.
Stamtavle
Har den ikke da vi ikke fik den med ved køb (-:!
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Well, nu er der gået 6 år, og vores fantastiske eventyr er forbi. d. 2/4-2012 kl. 14:00 kørte de afsted med min lille pony.
-Tina og Julie kom og prøvede hende, og man kunne bare mærke kemien mellem Apache og Julie fra de første få minutter. Jeg læssede Apache, hun kom op i traileren, og jeg græd ikke da vi gik og, men da vi først stod deroppe, lagde hun hovedet ind til mig, og jeg begyndte at græde som et lille barn, jeg kyssede hende farvel, mens tårene strømmede ned af mine kinder, og jeg gik ud af traileren sagde ''Pas godt på dig selv baby'' Kiggede over på Julie og Tina og sagde ''Pas godt på hende'' Og derefter gik jeg lidt væk fra traileren, hvor Charlotte og Simone var ved at sige farvel til hende, og de ko derefter grædende hen til mig.. Så kørte de, og Apache vrinskede, vrinskede og blev bare ved..
-Så var de væk, og det hele var slut. Det var den underligste følelse nogensinde..

-Apache er på prøve hos Tina i 2 mdr. og hvis de kan li hende, køber de hende..

-Tak for 6 fantastiske år minpige, jeg elsker dig...
Kommentér på:
Anden særlig race Apache
Annonce