{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Crossbreed Sambuca G **BROVANG** R.I.P [Himmelhest] 2008

1.206 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**Cecilie og Romy**
Kvinde | 37 år | Oprettet: 29. dec 2010


Irish Cob Crossbreed Sambuca G **BROVANG** R.I.P

Fødselsår:
2008
Højde:
Marts 2009: ca. 1,45 i stang

November 2010: ca. 1,62 i stang

November 2011: ca. 1,70 i stang

2012: ikke målt endnu
Temperament
Sambuca, er dejlig, dejlig sød og stille og rolig, tager alt med stiv arm. Men selv den bedste kan være klodset og det er hun i den grad. Jeg tror hun bliver en stjerne at tilride.. :)
Gangarter
Hun er en stor hest nu og bliver større, hendes gangarter er lige omkring midddel nu, så det skal nok komme..!! Selvom hun ikke lige er den første der tager en rask galop over marken, hun skal nok nå de andre på et tidspunkt.. :)
Stævner
STORE HESTEDAG 2012
- Jeg glæder mig helt vildt til at skulle have Ko med til bedømmelse Søndag :D
Stamtavle
Mor: Big Lady, Shire.

Far: Mr. Jinkins, Irish Cob.
Køn
Stor hoppe <3
Bemærkninger
*FLYTTET TIL EGET HJEM*

Sambuca er god som dagen er lang, hun er en unghest som self. vil prøve granser af, men gør det med godt sind.. Ko som vi kalder hende er en dejlig pige, jeg er sikker på at hun bliver en sød sikker ridehest, han kan sætte alle op på og ride en hyggelig tur.. :)

SÅDAN MØDTE JEG KO !
Jeg lærte Sambuca at kende da jeg flyttede til nyt sted med miin hest i smørum, vores nye nabo var Sambuca og ejeren Tanya, vi begyndte hurtigt at snakke sammen og passe hinandens heste som det var vores egne.. :) Tanya havde lige købt Sambuca, så der var en masse arbejde med en ung baby kæmpe som ko, men i stedet for at det var en kamp, brugte vi timer på at hygge, nusse (det gad hun ikke i starten) stort set fra uge til uge så vi fremskridt og vi hyggede sååå meget, Tanya red lidt rundt på min Romy (da hun jop ikke kunne ride ko) mens jeg lavede lidt sjov og nogle øvelser fra jorden med kom (vi var sammen i ridehuset) åhhh hygge :) Da vi flyttede til nyt sted var det hest fastlagt at vi skulle samme sted vi stadigvæk kan hjælpes ad med ko, super star.. :)

<3 SAVNER DIG KO <3

DU ER NU PÅ TANYAS DEJLIGE DEJLIGE GÅRD, HVOR DU HYGGER DIG MED MALIBU OG SNUSKE :)

*******************d.3/6-2012********************************
Jubiiii så har jeg været oppe og side på ko og blevet trugget rund, ko syntes det var fantastiskt og selvom jeg hang og dinglede da jeg skulle op, kiggede hun bare tilbage og tænkte "okay så høj er jeg da ikke" hehehe, sssssåååååååå SØD og sssssssååååååååå dygtig ko pigen <3 <3 <3 glæder mig allerrede til næste gang jeg skal på ryggen af dig igen <3 <3 <3 :D

********************************** D. 16/7-2012 ************************************

I dag var jeg oppe og besøge Tanya og alle hestene, skulle lige når at komme op og ride på ko inden hun her på fredag sendes 1 måned i tilridning :) Først trak Tanya mig runde på hele folden, så kom manden min og skulle tage billeder, gode minder <3 og så skulle Ko og jeg da lige vise mor Tanya at vi selv kunne lige uden hjælp rundt på hele folden ;) Så det gjorde vi (det skal lige siges at hun ikke er blevet redet alene før) hun var sød, ko er jo en lidt stædig type, så da vi var nået ned til de andre så ville ko ikke mere, men med en del overtagelser og nogle gode ben, skridtede ko sødt virdre :D det sidste stykke hen til stalden, fik jeg hende i trav, så sød og okay at standse igen <3 dejlige ko <3
Jeg har glædet mig i mange år til at komme op og ride på hende, da jeg i mange år altid hyggede med hende, jubiiiii :D
Kommentér på:
Irish Cob Crossbreed Sambuca G **BROVANG** R.I.P
Annonce