{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Soleil's Monarch [Himmelhest] [Himmelhest] 2004

8.071 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Soleil's Monarch [Himmelhest]

Fødselsår:
2004
Højde:
8mdr: 140 cm
1år: 146cm
1½år: 152cm
2år: 160cm.
Temperament
Monarch var virkelig en unik hest. Han var altid sød og rar ved sine omgivelser og utrolig rolig selvom han var hingst.

Han var utroligt godmodig og tog alt positivt som man præsenterede ham for. En utroligt unik hest som jeg er meget glad for at have lært at kende.
Gangarter
Han blev bedømt til følkåring som 1års.
Skridt: 7
Trav: 8
Galop: 7
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Far: De Noir
Mor: Monique
Morfar: Resident
Køn
Hingst
Bemærkninger
Jeg fik Monarch da han var 8mdr gammel. Det var kærlighed ved første blik og jeg vidste bare at det skulle være ham allerede da ejeren trak ham ind fra folden.

Jeg havde Monarch i 6mdr og vi fik et utroligt tæt bånd hvor vi legede sammen og havde mange gode timer sammen. Desværre brækkede Monarch benet da han var omkring 1år gammel og det var meget trist. Vi troede han skulle aflives men istedet mente dyrlægen at pga. hans alder var der en god chance for at benet helede. Så i 3mdr stod min lille hest i sin boks uden at komme ud i håb om at hans ben ville hele, det var utroligt hårdt men han klarede det virkeligt flot. Efter 3mdr kom han ud igen og der var intet at se. Desværre begyndte Monarch som 2års pludseligt at blive uren og vi sendte ham i røngen. Det vidste sig nu at han havde overbelastet sit modsatte ben så meget at han var begyndt at danne ringfod og der var derfor intet at gøre.

Monarch blev aflivet D. 5 maj 2006.

________________________________________________________________________________________________________________
Monarch min elskede skat? jeg savner dig hver eneste dag og jeg tænker stadig på dig. Selvom årene går er du ikke glemt og bare det at tænke på dig gør stadig ondt helt ind i mit hjerte. Du skal vide at jeg elsker dig, rigtigt højt! Jeg ville gøre alt for dig, men jeg måtte opgive kampen og det samme måtte du. Du kæmpede så bragt og i så ung en alder! Du havde bestemt ikke fortjent en sådan skæbne.

Jeg savner dig - og jeg elsker dig.
Til vi ses igen <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Soleil's Monarch [Himmelhest]
Annonce