{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Benito RIP my soulmate <3 [Himmelhest] 1989

1.673 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TwinHors avl & sport
Kvinde | 26 år | Oprettet: 27. mar 2010


Anden særlig race Benito RIP my soulmate <3

Fødselsår:
1989
Højde:
BEGRUND LAV ELLER MIDDEL!
147-149 stg.
Temperament
Altid rolig ikke bange for noget. Blid og nem at have med at gøre både i stald, på fold, og på ridebanen.
Gangarter
Skidt: LANGT OVER MIDDEL Blød og behagelig godt temposkifte.

Trav: LANGT OVER MIDDEL Igen Blød og behagelig godt temposkifte MEGET opmærksom på hjælperne!

Venstregalop: LANGT OVER MIDDEL! Super god gang, blød og fin størrelse. Nemme, lette og behagelige anspring.

Højregalop: FINDES IKKE!
Stævner
Ja! mener det var 2 han nåede at starte FØR han mistede højregaloppen. Vandt begge :)
Det var meningen at vi skulle starte stævne i februar/marts men det nåede vi aldrig :'(
Stamtavle
Nej, ved der er Trakehner i ham og måske lidt New Forest.
Køn
En smuk vallak
Bemærkninger
Benito var en Dejlig vallak med udståling og et super godt sind.
Hans historie er en smule tragisk... Vi redede ham fra en mand der mishandlede ham. Han stod i en lille stald sammen med en ged og i stod på næsten intet halm. Det halm der var der var helt sort af afføring osv. De havde intet vand og fik ikke mad. Han blev egenligt købt som gave til min mors kusine men min mor beholdte ham. Han var meget syg og kunne næsten ingenting. Dyrlægen tjekkede ham igennem og han havde orm og alt muligt andet. Det værste var nok at hans bagben var RIGTIG dårligt. Han blev opereret og han kom sig. Men operationen havde også sine egne mén! Han mistede sin højregalop gennem årene. Ikke pga. smerter, han KUNNE bare ikke lave et anspring. På trods af det red vi ham alligevel i galop på højre volte, bare i Venstregalop (Kontra) og det blev han rigtig god til! Benito blev redet af min storebror til undervisning på Broholm Rideklub (det gamle). Efter nogle år fik jeg ham fordi min bror mistede interessen for heste og ridning. Jeg red ham i 2 år og han lærte mig meget!

Benito skulle rides uden en hård hånd fra rytter, derudover skulle rytteren sidde MEGET stille med benene da han var utrolig lydhør! Han gjorde altid hvad der blev sagt og havde ingen nykker. Selvom han var gammel, var det ikke noget man kunne mærke på ham! Han var dejlig frisk. Og uden "nykker" hmm man kan ikke sige han havde nykker men han kunne godt være en smule fræk/snidig. lukkede man alle hestene ind og lukkede kun det øverste led (150cm), og syntes han at nu var der altså gået for lang tid! Så smuttede han lige indunder hegnet, gik DIREKTE ind i stalden, ind i hans boks og begyndte at spise sin frokost :) Det skal lige siges at han ikke løb ind! Han gik lige så stille og ofte stillede han sig i døråbningen ind til stalden og kiggede som om han sagde "Hvor bnliver i af? Må jeg godt gå ind nu?" så skulle man bare sige "Hej Benito! Er du smuttet ud? Nå, gå så ind og få din mad!" efter at man havde sagt han skulle gå ind og få mad. Gik han ligeså stille gennem stalden og ind i boksen! Jeg ELSKER den hest! :')

Benito var en vidunderlig dreng som altis vil fylde en del i mig!
Jeg tror at hvis jeg ikke havde haft denne vidunderlige hest, ville jeg ikke kunne ride så godt som jeg gør nu! Han har gjort meget for mig og Jeg elsker ham stadig selv om han ikke er hos mig mere.

Benito døde d. 25. Januar 2009 20 år gammel. Han døde af Gæringskolik. Hans tarm sprang! Dyrlægen nåede ikke at komme og aflive ham før han forsvandt stille ind :'(

Det mest uhyggelige var at lige før han gik ind i ridehuset og lagde sig, gik han runt til hver og en i stalden og sagde farvel! Jeg savner ham! han var den bedste!

RIP
Kommentér på:
Anden særlig race Benito RIP my soulmate <3
Annonce