{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Fair Romana *Avlshoppe 2003

3.812 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Fair Romana *Avlshoppe

Fødselsår:
2003
Højde:
målt til kåring: 164
Temperament
opmærksom.
Utrolig rolig i de fleste situationer.
Dog en varm under ridning.
Gangarter
Skridt: god. kåringskarakter: 8.
Trav: middel - god. kåringskarakter: 7. Hendes trav er noget bedre under rytteren, og her ligger den over middel.
Galop: middel - god. Kåringskarakter: 7

kommentar til kåring: hoppe med god bevægelse.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
F: Heslegård´s Rubin (DVH 645 DK DV)
FF: Rubinstein (DE341410666986 DEU Westph)
FM: Mariana (H330177485 DEU O.S)

M: Heslegård´s Fair Rami (DS 13374 DK DV)
MF: Rambo (DVE 373DK DV, søvmedalje hingst)
MM: Heslegård´s Fair Girl xx (DH 3923 DK DV)
Køn
Hoppe
Bemærkninger


Fair Romana er en skøn rød hoppe som jeg købte 04.11.10.
Jeg var ude og prøve hende 3 gange, før jeg besluttede at det skulle være hende, Ditte som jeg købte hende af var så sød at "levere" hende dagen efter hun gik i gennem hos dyrlægen:)

Ditte som jeg har købt hende af, kommer til at følge os på tæt hold da hun skal undervise mig fremover. Det er jeg glad for, da romana er speciel og lidt en enmands hest, og da ditte jo har reddet hende før jeg købte hende, ved hun hvilke knapper man skal trykke på, eller rettere sagt hvilke man skal lade være at trykke på, når man rider :)

Hun er en meget kærlig hoppe med krudt i røven,som elsker at arbejde, dog mangler hun en del balance i traven som gør at hun løber utroligt stært og gerne vil slå over i galop for at prøve at finde balancen igen. Dette er dog allerede blevet bedre efter hyppigere træning end før.
Det kræver helt sikkert tålmodighed og vilje at få grundridningen sat helt på plads hos hende, men jeg er sikker på at når først den er på plads, vil hun lærer hurtigt og vil helt sikkert have kapacitet til en hel del inden for dressuren.

Desværre er hun jo, som den kvikke læser allerede har lagt mærke til, ikke alderssvarende uddannet. pga. manglende tid hos tidligere ejer, her har hun gået og hygget sig og bla. fået et skønt føl. Mødals Domina, som er efter Uno Don Diego: http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=161458.

Idag den 25/2 havd romana smed, og hun opførte sig bare perfekt, og Jesper syntes hun virker som en rigtig god og fornuftig hest :)

Selvom Rom står skadet lærer vi stadig en masse om hinanden og hun nyder bare at nusse på staldgangen i flere timer ;) En af de ting jeg har fundet ud af man ikke skal gøre er at lade ting der kan gå i stykker lige og flyde på borde og skabe i stalden, for med det samme Rom har været i nærheden ligger det på gulvet, hun piller simpelhen ved alt hvad hun kan komme i nærheden af(:


Juni: Så har vi været på banen igen, hun var super sød på trods af alt alt for meget krudt i røven. det blev til en masse galoperen på stedet i stedet for den smule trav vi skulle trave.
Men en ting er jeg endnu mere sikker på efter i dag; hvis den gnist og energi kan udnyttes under øvelser og generel ridning, så får jeg mig en helt super hest, som bliver virkelig lækker, og kommer til at være super øvelsesstærk.
-Krudtet i røven, skal bare lige kontrolleres og puttes ned i en æske, som kan findes frem når der er brug for det (: (:

- Derudover har Rom, den charme at hun er så bange for køer at det er helt åndsvagt. Rigtig dejligt, når naboens køer går ved siden af vores ridebane, men så vender hun sig vel til dem på et tidspunkt.

Romana er en helt fantastisk hest, som jeg virkelig glæder mig til at have med at gøre hver dag mange år fremover. jeg er sikker på hun bliver en virkelig lækker dressur hest. Og jeg går lidt med tanken om at stille hende til omkåring i DV, for er sikker på hun fortjener mere end sit DS. Hun er fantastisk og virkelig min drømmehest.



Kommentér på:
Dansk Varmblod Fair Romana *Avlshoppe
Annonce