{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Secret Soul *Død* [Himmelhest] 1989

2.576 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

vickie o
Kvinde | 42 år | Oprettet: 21. nov 2005


Fuldblod (XX) Secret Soul *Død*

Fødselsår:
1989
Højde:
160
Temperament
Tændt, men han er jo også fuldblod. Han er dog nem at styre når man rider.
Gangarter
Rimelige gode
Stævner
Han går LA1,2 ,3 og 4 og har mange placeringer Har vundet til og med LA2 indtil videre
Stamtavle
Mor: Lady Soul xx
Far: Dagestan xx
Morfar: Andros xx
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en temperaments fuld herre men dejlig at ride, han tænder når han skal. Han er dejlig at have med på stævne pladserne og har næsten altid en rosette med hjem.
Jeg har sprunget en del på ham indtil jeg fandt ud af han har kissing spines, vi nåede at springe 120. Så nu er han bare dressur hest og til lidt afveksling springer han et par små spring en gang imellem.
Han er dejlig at have med ude til stævner, han kan stå i traileren i flere timer hvis det er nødvendigt, og synes det er enormt hyggeligt at komme nye steder hen.
Han elsker at arbejde så den dag han skal på pension bliver svær for ham, han glæder sig til at skulle ud og ride hver dag.
Han nyder også en galop tur i skoven, og helst i hans tempo.
Vi skal til at forsøge os med at starte noget LA4 i løbet af foråret 2008 og så må vi se hvordan det går, hans ryg gør nok at vi ikke kan komme højere op i klasserne, men det må siges at han har klaret det over alt forventning, der var ingen der havde troet han kom til at gå LA. Vi træner lidt traverser i trav og galop nu, det synes han er vældig sjovt.

Han blev desværre aflivet den 30 nov 2008, efter han blev meget syg. han nåede at gå LA4 og vinde den, var klar til at starte LA5 og 6 og skulle ha gjort det i dec.
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Secret Soul *Død*
Annonce