{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Augustin 2004

2.469 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine P og Signe C
Kvinde | 27 år | Oprettet: 17. feb 2009


Holstener Augustin

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca. 173 cm
Temperament
Til tider ret hidsig og lidt for ustyrlig, han har måske en anelse for meget tænding. men han er jo en springhest, så det kan jeg sagtens leve med, ellers ville det jo heller ikke være en udfordring at ride på ham ;) men sjovt nok utrolig rolig og let håndterlig når man ikke sidder på ham (:
Gangarter
Han har middel gangarter. Meget taktfaste, når han slapper af ;)
Til følbedømmelse fik han 7 i gangarter og 7 i helhed.
Stævner
Er efterhånden godt i gang med de stævner. Starter pt. LB klasser på distriktsplan, regner med snart at komme ud og springe lidt LA, når vi er klar :)
Har startet et enkelt dressur stævne på ham, hvor jeg red LC3 (60 %) og LB2 (64,4%), fik en 3. plads i LB2 :b

- Var til stævne på ham i dressur i Toftlund, hvor jeg startede LB1 og LB2 :)
Det gik faktisk meget godt, han spændte ret meget op i første program, men red til 61,xx % i LB1 og 64,xx % i LB2, hvor jeg fik en delt 3. plads, så er ikke andet end tilfreds med ham :)

Var til c-stævne i Hammelev d. 18. september 2011, hvor jeg sprang en LB* og LB** i mega lortevejr og træls bane pga alt regnen. Men red alligevel to nul runder! fik en 1. plads og en 3. plads! Han var bare god! :D håber snart vi bliver klar til en lille LA så vi kan komme lidt videre igen! :D

- Så har jeg startet vores første LA i Bogense :D Han var rigtig dejlig, han spændte lidt op, men gjorde alligevel alt hvad jeg bad ham om, så hvad mere kan jeg ønske? :)
LA*: 8 fejl i 2. fase. Den ene bom fik han ikke rigtigt sine bagben med, og den anden bom var udelukkende min skyld, jeg kom alt for sent igang med at få ham frem, men han var så sød at springe alligevel :) + fik en 5. plads alligevel!

ULA*: Fejlfri! fik en rigtig god tur! :D

Nu glæder jeg mig bare til stævnet i Kolding hvor jeg skal starte LB** og ULA**
Stamtavle
F: Arcus 22
FF: Arturo
FFF: Athlet Z

M: Camilla
MF: Campesino
MFF: Capitol l
Køn
Vallak
Bemærkninger
Vi købte Augustin som 2 års, hvor han bare lignede lort, rent ud sagt. Men da han blev 3 år, red vi ham til, og så begyndte han ellers sin karriere som 4 års. Under hele tilridningen var han total rolig og tog alting så pænt. Men så begyndte han ellers også at stritte imod, og så har jeg ellers haft rimelig mange problemer med at ride ham i dressur i den første periode.
Men så begyndte det at gå ok i dressur, og jeg begyndte at springe på ham, og det kørte bare. Indtil jeg krævede endnu mere af ham, så kæmpede vi ellers lige lidt igen.
Men så fik jeg en ny træner, og nu går det fremad i både dressur og spring. Og i spring, springer vi LA højder til undervisning, nogle gange højere, og vi elsker det! Jo højere jo bedre!
Men vi skal stadig lige lære at lande lidt hurtigere, også selvom det er så fantastisk fedt at hænge i luften over springet! :b
Men er helt sikker på at vi nok skal komme langt inden for springningen, det er det vi satser på (:

Kommer snart flere billeder! :p

- Uh! Det går virkelig fremad i dressuren nu, er så småt begyndt på traversader i trav og galop, og changementerne, dem kan vi jo! ;)
Og springningen, det kører jo bare som altid, glæder mig til sommer så vi kan komme udenfor og springe :b

- Basse sprang lige 150cm til løsspringningen her sidst, og han var alligevel en 5 cm over ;b - han er da bare så sej! XD

- Så fik Augustin ordnet tænder! lidt tandspidser, men gud hvor kan det da mærkes! han er bare så god i dressur lige for tiden, og springene bliver højere og højre! kan ikke vente med at komme ud til stævne med ham igen! :D

- Basse er virkelig kommet sig fint over sine rygsmerter. Red dressur idag, og kunne samle helt vildt i galoppen - dejligt! Elsker når han er sådan, så virker han faktisk som en dressurhest ind imellem ;) Selvom det springning det nu er liiige den anelse sjovere :D
Kommentér på:
Holstener Augustin
Annonce