{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg |Zarif [Himmelhest] 1995

2.467 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josefine P.
Kvinde | 24 år | Oprettet: 12. okt 2010


Frederiksborg |Zarif

Fødselsår:
1995
Højde:
han er omkring 156,5 uden sko
Temperament
han er en meget rolig vallak
han snakker meget, og elsker at blive nusset om
Der skal ret meget til før at han bliver bange, og man kan næsten gøre alt ved ham uden at han siger noget til det
han er hurtig og elsker at løbe.
Gangarter
Han har nogle ret hurtige gangearter. Så vi træner på at holde et okay tempo uden at han bare spurter afsted, men ellers er de super dejlige
Stævner
Jeg har ikke været til nogle stævner, men ved han har været med tidligere part.
Stamtavle
Far: Zarif Langløkkegård

Farfar: Zarif Klintgård

Hans fars, fars, far: Flickaskivholm
------------------------------------------------------------------------
Mors side;

Mor: Flika
Morfar: Thor Bregnebjerg
Hans mors, fars, far: Stjerne Askhøj
Køn
En dejlig vallak
Bemærkninger
Jeg har part på Zarif, han står ude på en lille gård sammen med 3 andre heste.
Jeg rider kun bidløst på ham da jeg ikke bryder mig om at ride med bid. Men der er kommet en anden part på ham som rider to dage om ugen og hun rider med bid. Jeg har en sidepull og en hackamore så det er lidt forskelligt hvad vi rider med.
Jeg laver også nogle gange horsemanship med ham. Han kan smile, ryste og bakke som er lært af tidligere part, og jeg har lært ham at løfte ben. Han er begyndt at tigge ved at løfte benet fordi så tror han at han får godbidder af det.

29.07.2012
Zarif og jeg har været på ridelejr ude på en super hyggelig privat gård. dDr var horsemanship undervisning og skovtur. Undervisningen var af Emilie Dalmaz som kommer fra Frankrig. Hun er rigtig dygtig, og det var også hende der var med på skovturen. Det var rigtig hyggeligt og Zarif fik prøvet en masse nye ting og mødt en masse nye heste. Han var oppe at køre lige da vi kom men han faldt ret hurtigt til ro og vi begyndte at lave nogle tricks med bolde og paraply og plasikt kæder.


30.07.2012
jeg har hygget med zarif ude på gården og har brugt nogle af de ting fra ridelejr jeg har lært. vi har trænet lidt med larmende bånd og tæpper der bliver rystet :) det sagde han ikke noget til :) og så har jeg trukket ham en tur i det gode vejr og zarif tog lidt græs på turen :) han har gået løs ude på gården :) han fulgte efter mig overalt, og han stod og holdte mig med selvskad da jeg ordnede striglepladsen, som efterhånden er blevet ret grisset ;-)


31.07.2012
jeg har bare været oppe på banen med zarif i dag da jeg fik det lidt dårligt da jeg var kommet ud til hestene. Men selvom det ikke blev til så meget så kan det godt være hyggeligt med lidt hygge i rebgrime :) og Petrea med oppe på banen med Cocio som også bliver 2 år i dag :) og så blev de varmet op og fik lov til at løbe oppe på banen :) og cocio kunne fortsætte sin fødselsdag med alle de andre heste :)


01.08.2012
rigtig hygge på gården med Zarif og de andre heste :) der er blevet redet bidløst i galop og sprunget over bomme og det er første gang jeg rider bidløst på ham :) der er blevet løssprunget lidt og blevet trænet med presenning :) zarif kom ikke op på den men cocio kom op på den og gå og løbe hen over den :) og hun begyndte selv at gå over den da hun først havde prøvet det :) zarif fik også rigtige pige fletninger :) flettede hele halen og manen :) han blev rigtig fin :)


Zarif er en super dejlig hest. Han er rolig og kunne aldrig gøre nogen noget. Jeg er faldet af 4 gange på ham

1) jeg red på banen og havde lige varmet ham op og glemt at efterspænde gjorden og siger det jo sig selv at så glider den. slog mig ikke men det var hyggedag der ude så min underviser og hendes søster mig og min veninde og min mor var der ude. mega pinligt.


2)mig og min underviser red i skoven og vi skulle jo lige have et lille kapløb. jeg red forrest og hun red bag ved. hun sagde jeg skulle ride ligeud op ad ride stien som jeg så havde regnet med at gøre. der var også stien som vi allerede var på som fortsatte til højre. Lige foran stien vi skulle op af vælger Zarif at dreje skarpt til højre, så jeg hang ude på siden af ham og blev nærmest slynget af. Jeg var lige ved at blive slynget ind i et træ med landede heldigvis ved siden af


3) Jeg red på banen med Katrine som havde sin hest stående ude på gården. Vi red ned til sommerfolden, som er rigtig stor og ville ride der nede. Vi besluttede at vi lige skulle have et lille kapløb fra den ene til den anden. Vi red side om side lige indtil at Zarif synes at der lidt mere gang i den og begynder at gå helt amok og bukke. Han nåede nok at bukke 6-7 gange med mig hængene ude på siden, hvor jeg så faldt af. Der skete heldigvis ikke andet end at jeg var rigtig øm dagen efter


4) Trea og jeg var redet hjem til mig hvor der er en rigtig stor mark .Ved siden af marken er der en lille lejplads hvor der er nogle små jordhøje som vi ville springe over. De har nok været omkring en halv meter. Vi sprang nogle par gange men så snublede Zarif over en af dem og jeg fløj ud over ham. Der skete ikke andet end at jeg fik slået luften ud af mig.

d. 6 oktober 2014
Så kom den frygtede dag, hvor jeg skulle sige farvel til min fantastiske dreng. Aldrig har jeg prøvet noget så hårdt og jeg kommer aldrig til at glemme så fantastisk en hest. Tak for nogle fantastiske og helt uforglemmelige minder <3
Kommentér på:
Frederiksborg |Zarif
Annonce